Moderátor: Moderators
lebo som bol rad ze som stihol rano dat dole smerovky a nalepit cisla, mam v peecku, tuto sezonu berem ako pripravu na buducu, ved ani polovicu veci nemam spravenutheruck napísal:a preco si nedal aj svetlo dole? vazi tak 2 kila a zapnute svetlo berie vykon. a inac aj ty by si mohol nejake to kilo zhodit
No diky ..boze tha ty by si nemal nervi keby si na nieco cakal a nic nic ..??? no posli mi togeetee =) napísal:mobil mam po zavodoch niekde v priestore, este sa musi najstdufam ze ste mi ho vibili, sa mi bude dobre prezvanat pri hladani.
inak existuje aj icq a G mas to uz odoslane takze najneskor v stredu to mas a rabina si este rozmyslim
si bol na gruntoch?TomasARN napísal:dnes som ho videl nazivo a vyzera dost zaujmavo
jaky svet maliTomasARN napísal:hej, bol som hore v servise, aj som sa Pala pytal na vyrobenie a cenu podsedloveho plastu na ARNko, len este nevedel povedat, co by to cca stalo, ty by si mi vedel povedat cenu ?
sak dojdi stvrtok piatok, asi sa to zajtra spita palo mnaTomasARN napísal:, opytas sa potom Pala na tu cenu ? dik
tak mohlo by aj lepsie, oproti runnerovi 180ccm mam na konci o 50km/h mensiu maximalkuPassed napísal:dobre ti to ide :thumbright:
cervene cisla a svetla z bicygla a ficimeeLapko napísal:Fuuuhaaa a ty si co dorobilStym uz asi na normalne cesty nemozes co ?