Ja som dosiel dnes v Ziline 6:55 pred vchod, chvilku som postal, bola celkom vrava, ale k moto veciam sme sli len asi traja - styria .. najlepsia bola jedna asi 80 rocna babka

ta asi kupovala pre vnuka veci, lebo mala velky kosik, rychlo hodila z kazdej veci do kosika, hlavne oblecko velkost XL a potom volala s vnukom a 2/3 veci vyhodila spiatky

Tomu sa vravi system a vychcanost. Inak som tam potom ostal sam a mal som klud, kupil som termo pradlo spodok aj vrch XL a skusal som uz doma s troskou strachu, ze to bude male. Ale bolo fajne, elasticke, takze nebol problem a na dlzku je tiez dost dlhe a to mam 187cm a 95kg. Takze bez strachu mozte kupit, ak este zozeniete. Kukla je fajna, skoda, ze je len univerzalna velkost, velkohlavci maju smolu. A tento rok ma prekvapila lekarnicka, tak som kupil aj tu. Tolko moj nakup dnes. No a pre informaciu, kukal som aj ostatne veci, nabijacka stala za hovno, minulorocna bola lepsia. Plachtu v ziline nemali bohuzial, ale tu uz mam z Tesca :_D Rukavice predrzane az az. Bunda a nohavice priemerna kvalita a za taku cenu, nic moc. Mno a tento rok som si zobral na musku prilby

kedze minuly rok som nenavliekol na hlavu ani jednu. Tento rok to bolo o cosi lepsie a skusal som vyklapacku, len pre srandu. Spracovanie chabe, polstrovanie nelicovalo, same fugy aj v plastoch, vyklopny mechanizmus nic moc, packu som ledva zatlacil a vyklopilo sa to s takym zaseknutim. A dizajn slaby priemer s nevhodnymi farbami. A hlavne su tazke ako svina. Asi tolko moja dnesna skusenost.