Dnes som robil posledne upravy CDI, ladenia, zapalovania atd... a zaroven konecnu zostavu tohto scootra

Takze po kupeni tej naraku inducky 1 pinovej namiesto 2pin sa iskra na tom malossi CDI tc unit vyrazne zvysila...cital som tu niekde ze to je to iste ale rozdiel som skusal s presne takou istou obycajnou induckou 1pin a rozdiel je!!! aspon u mna ta iskra je taka ze ju pocut brutalne ako praska ... dokonca ak som kopol poriadne iskra preletela zo sviecky asi 5cm do vyfuku ... so starou induckou iskra ani nesla resp. sla ale tak ze ju ani nebolo vidiet pomaly na tom CDI takze asi tak

-vymenena vodna pumpa klasicka za SSP , vrtulka o hodne vacsia ako povodna, bolo treba upravit tuto pumpu lebo nesadla presne na povodny dekel pumpy STR8 ... cize som prevrtal diery na 6mm do novej pumpy a trosku obrusil hlavicky srubiek...sadla pekne potom
-dalej vymene nestastne zapalovanie za motorforce, povodne nechtiac rozbil nadstavec od srubovaka. Motorforce zapalko nema kabel na kostru je rovno ukostreny o motor ... po nastartovani motor jemne mal nadych chcipania ... treba tu volnu kostru kabla zapojit na minus. Potom motor siel super

-urobeny usmernovaci mostik pre ventilator ... po usmerneni napatia sa otacky zvysili asi o 20% na volnobehu aj pri chode
-krasny zvuk s tymto fukom spokojny nad mieru, nevrieska a zaroven je o trosku vykonejsi ako reverse ... do otaciek ide okamzite co na reversovi to tak neslo. Takze spokojnost a ten chrom sa mi paci ... mal som obavu s tym chromom po dlhsom case ale po prezreti fotiek co mi poslal matrixko som ho zobral a zatial spokojny uvidime na jar

-valec ostava s6 sport najlepsia volba pre mna

- cez zimu plasty + podsedlak nastriekat na novo ...snehovo biela taka nech bije do oci brutalne asi tak
- s6racing a yasuni C16 mi ostava ked ma niekto z plechovkarov na***ie alebo na zraz aby ma maxiky nedali

+ pripadne to predam ak niekto bude velmi chciet
a len tak nejake foto dnes