11.8. vyjazd južné Slovensko
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Aj ja som rad, ze ides. Uz sa to tu konecne hromadidoktor napísal:Huraaaaaaa, idem, sak 80km v priemere najazdim za den tak po tu Ciernu Vodu to snad nejako dokrivam![]()
![]()
![]()
P.S.: Na ciernej vode som 20 rokov byval, ale na tej pri BA,hehe

Lukasso - ponahanaj to...
Kika - uz je objednane...
Takze ja svoju ucast potvrdzujem, minimalne na tu Ciernu Vodu pojdem, dalej sa uvidi. Inak ak planujete prist do Sale, tak cesta na Ciernu vodu je spat na Galantu. Takze sa vlastne budete vracat. Navrhujem preto, aby sme sa stretli hned na zaciatku Sale v smere od Galanty a nasledne pojdeme spat na Galantu. Takze 10:30 na mieste pred tabulou "Sala" (zaciatok mesta). Tam je po pravej strane take miesto na parkovanie za krajnicou.
podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Kika, pod s nami, neboj sa, ze je dlhsia trasa, musis to razy vyskusat a je lepsie, ak pojdes s partiou, ako taku dlhu trasu skusat sama, ja som na 18 rocnom Simsone isiel podobne dlhu trasu, je sice pravda, ze raz sa mi cestou pokazil, ale ajsom to opravil a pokracoval, ale mas novu motorku, ta to zvladnekika napísal:ok, tak je pravda ze minule som to na poslednu chvilu odriekla, tak snad som sa uz polepsilaak niekto vybavi dobre pocasie, tak sa rada pridam, aj ked trasa je celkom slusne dlha, ale vyskusala by som to
- MiroSA
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Po Apr 17, 2006 8:01 am
- Skúter: Kymco xciting 500
- Kontaktovať užívateľa:
a co tak zo sale cez diakovce matuskovo javorinku na mostovu?mabi napísal:Aj ja som rad, ze ides. Uz sa to tu konecne hromadidoktor napísal:Huraaaaaaa, idem, sak 80km v priemere najazdim za den tak po tu Ciernu Vodu to snad nejako dokrivam![]()
![]()
![]()
P.S.: Na ciernej vode som 20 rokov byval, ale na tej pri BA,hehe![]()
Lukasso - ponahanaj to...
Kika - uz je objednane...
Takze ja svoju ucast potvrdzujem, minimalne na tu Ciernu Vodu pojdem, dalej sa uvidi. Inak ak planujete prist do Sale, tak cesta na Ciernu vodu je spat na Galantu. Takze sa vlastne budete vracat. Navrhujem preto, aby sme sa stretli hned na zaciatku Sale v smere od Galanty a nasledne pojdeme spat na Galantu. Takze 10:30 na mieste pred tabulou "Sala" (zaciatok mesta). Tam je po pravej strane take miesto na parkovanie za krajnicou.

- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Kontaktovať užívateľa:
MiroSA: Ta trasa kludne moze byt, aspon sa chalani z Bratislavy nebudu vracat po tej istej trase. Alebo kludne aj Diakovce, Horne Saliby, Mostova. Ved to sa este dohodneme. Inac to miesto moze byt, nie? Nech nebludia po Sali...
doktor: mas pravdu
Do piatku to zatial vyzera fajn. A na sobotu hlasia dazd 
doktor: mas pravdu

- george
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Kontaktovať užívateľa:
toto je bordel kuko.... napišem o par prispevku hore že idem tééžžž a do dead listu napišeš že prebežne...
tušim sa budem muset vyjadrovat in slovak language a ne zahoracky
inak okey mam važny problem ja sa pripojim v šali/ osobne duvody ...potreboval by som vediet kde a kedy tam mam byt... pripadne kto to tam ma pod palcem .... dikes

inak okey mam važny problem ja sa pripojim v šali/ osobne duvody ...potreboval by som vediet kde a kedy tam mam byt... pripadne kto to tam ma pod palcem .... dikes
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
george v sali cca 10.30 pri tabuli sala,mas to hned nad dead listom presne... zajtra to vsetko este upravim,lebo som u madarov a net mam len cez mobil,co je nudzove riesenie. zajtra som uz na mojom pc tak pridam aj jean-a a v sobotu mozeme vyrazit! bojim sa pocasia,georgo,lebo ides s nami,tak to staci ako predpoved
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Re: 11.8. vyjazd južné Slovensko
Bacil už vie, ráno okolo štvrtej vstáva a mastí si to autom smer Graz, Villach, Udine, Bibione...kukolarik napísal:FINALNA VERZIA! Ak toto citas tak sa tak zariad, uz by sa to nemalo menit!
Bacil - predbezne nevie
Zatial počet účastníkov výjazdu: 12

Pekné povozeníčko vám prajem a urobte pekné foto, nech môžem závidieť...
Tak už zasa nič.
- Lukasso111
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 12:19 am
- Kontaktovať užívateľa:
ahojte vsetci!ja nakoniec nejdem nestihnem to dovtedy odblokovat a ani nebudem mat cas musim ist vtedy prec
(((( skoda sak niekedy ked budete chystat takuto akciu pojdem urcite ale bolo by dobre kebyze sa ide aj cez zahorie
Prajem vam stastnu cestu a pekne pocasie!!!!!!

- ŠAKUL
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Dec 04, 2006 11:13 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Hmmmm neviem ci kamos stihne spravit teda servisovat motorku do soboty a ja neviem ci mi do soboty tiez pri spinacia skrinka, a uz ju mam objednanu 3 tyzdne a to len preto ze v Komarne ci v kerej ri.i su sikovny lude........zamestnavaju sklerotikov.......
takze predbezne dam vediet ci pojdem alebo nie , fakt mrzi mato, prepacte chalani
ale som uz spominal kamosovi a jeho cajke ze by velmi radi isli teda aj ja ale ........