Inzertny podvodnik
Moderátor: Moderators
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 08, 2012 10:18 am
- Skúter: Tauris Samba Minarelli LC
Inzertny podvodnik
Chlapi prosím vás nemáte nejake skusenosti s týmto chlapom alebo ho niekto nepoznáte?
ponúka nejake veci na skutre a 70ccm kit ževraj novy za dobrú cenu
len som chcel či s nim nemate nejaku skusenost volá sa Roman Medar...
chce mi to poslat na dobierku a nechcem aby ma nejakym sposobom oklamal...
Dakujem
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/19859 ... iastky.php
Tema premenovana - TomasARN
ponúka nejake veci na skutre a 70ccm kit ževraj novy za dobrú cenu
len som chcel či s nim nemate nejaku skusenost volá sa Roman Medar...
chce mi to poslat na dobierku a nechcem aby ma nejakym sposobom oklamal...
Dakujem
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/19859 ... iastky.php
Tema premenovana - TomasARN
- kubo HC
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Máj 23, 2011 9:40 pm
- Skúter: EX Skútrista, ale stále držím svami :)
Re: pomoc
úprimne? mal som robiť kamošovi skúter chcel 70cc, doniesol mi válec práve od tohto človeka, hned som ho sním poslal preč ten válec bol prasknutý dokoca na oboch stranách, dalej neviem ako sa to riešilo či mu vrátil €€€ alebo nie to neviem, v každom prípade som z HC chcel som to ísť pozreť osobne kedže aj on udáva že je z HC a on sa nejako vykrúcal že nieje doma je v Nitre a takto tak mu to nakoniec poslal poštou, neviem odkial balík som nevidel a aj tak by som určite nepozeral na podávaciu pobočku pošty, vôbec neviem čo odneho čakať čiže trval by som jedine na osobnom odbere ale to pokial si neni z okolia je zbytočné ...
EX: Yamasaki YM125 - 160cc tuned engine
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 08, 2012 10:18 am
- Skúter: Tauris Samba Minarelli LC
Tak dakujem velmi pekne...je to dobrý podvodník ked som sa snim chcel stretnúť v hlohovci lebo som z galanty a to nieje tak daleko na osobny odber tak sa tiež vykruucal že je až z prešova...hned sa mi to cele nezdalo...a čisto novy mallosi valec za 50 eur to sa mi nezdalo...Dakujem ešte raz 

- kubo HC
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Máj 23, 2011 9:40 pm
- Skúter: EX Skútrista, ale stále držím svami :)
vporiadku, nato to tu je lepšie sa spýtať než sa oklamať bohvie kolko ludí už sa mu podarilo oklamať, ty si dobre dopadol že som sem po dlhej dobe zavítal a reagoval, tebe píše zas z Prešova
a má v inzeráte Hlohovec, ale zas nemusíme len kritizovať možno to bol len jeden válec prasknutý a zrovna mne prišiel do rúk možno je seriozny ale tak zas hentaké praskliny si nevšimnúť a ešte to bolo tušim aj skúšané opravovať

EX: Yamasaki YM125 - 160cc tuned engine
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Na Bazoši si tipujem že je možno aj 1/3 inzerátov od namotávačov. Ak nerátam tých, čo si vyslovene že robia z ľudí prdel a inzerujú veci čo reálne ani nemajú a dohodnú sa na stretnutí a následne potom skapal pes. Bez osobného odberu radšej nič nekupovať....Aj ja som sa raz popálil na dobierku s NB, teda ofajčiť sa ma snažil predávajúci , NB mal v popise funkčný 10" zachovalý fotky samozrejme celkom pekné a asi aj reálne, ale prišiel mi v balíku menší a teda 8" špinavý jak cigánske hračky s nefunkčnou baterkou, ale kedže chlapec mal odomňa za 5 minút po rozbalení krabice telefonát a fakt dosť škaredý , tak asi sa zľakol a za dva dni som mal peniaze nazad. A tiež mlžil že je z Trenčína ale balík mal štempel Ilava. Takže od vtedy si dávam pozor .A na dobierku kupujem len z E-shopov alebo tak.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
tak ja som mal tiez jednu skusenost 
predaval som mainborad k PC na inzerat...chlapik sa mi ozval, ze to berie, ale bol z daleka, dobierku nechcel, chcel poslat obycajne a peniaze posle na ucet. ze ma 100% hodnotenie a kedze aj ja, ci sa mozme dohodnut...a hadajte ako to dopadlo?
krabicu som poslal ako list a ked mu dosiel tovar, poslal mi dohodnute peniaze na ucet...neuveritelne ze?

predaval som mainborad k PC na inzerat...chlapik sa mi ozval, ze to berie, ale bol z daleka, dobierku nechcel, chcel poslat obycajne a peniaze posle na ucet. ze ma 100% hodnotenie a kedze aj ja, ci sa mozme dohodnut...a hadajte ako to dopadlo?
krabicu som poslal ako list a ked mu dosiel tovar, poslal mi dohodnute peniaze na ucet...neuveritelne ze?

- VLADY
- spammer
Noooo.Náhoda je blbec.A aj ja som už takto párkrát dačo predával že pošli zálohu 5E na poštovné na účet...a poslali. Aspoň je istota že to preberú a nevráti sa to nazad nevyzdvihnuté.A inak čo mám taký pocit takže podvodníci tam majú neobvykle nízke ceny aby nalákali ľudí...

- VLADY
- spammer
Si odvážny mladý muž.....

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Ja som takto kúpil pamäte do kompu. Chlapcovi som poslal peniaze na účet a súčasne on mi poslal z Prešova pamäte. Nikde v strede sa asi stretli, lebo ja keď som doma vybaľoval pamäte, jemu práve pripísali peniažky na účet. Mne pamäte slúžia dodnes, či aj jemu tie €€ to netuším. 
Ono stačí jeden telefonát a to už vycítiš, woč-go.

Ono stačí jeden telefonát a to už vycítiš, woč-go.
Tak už zasa nič.
Zdravím, mam problém s podvodníkom, o ktorom sa tu bavíte, keďže použil rovnaké meno ako mám ja. Neviem, či sa tak naozaj volá, alebo si meno vymyslel resp. ho niekde videl.
Práve ma navštívila polícia a považovali ma za zmieňovaného podvodníka, keďže rovnakým podvodom ako bol spomínaný na začiatku tejto témy niekoho obral o 65€. Vysvetlil som im, že hľadajú iného a každého upozorňujem, aby mu nenaletel.
A ak má niekto jeho mail tak mi ho prosím pošlite, lebo by som mu rád napísal.
Práve ma navštívila polícia a považovali ma za zmieňovaného podvodníka, keďže rovnakým podvodom ako bol spomínaný na začiatku tejto témy niekoho obral o 65€. Vysvetlil som im, že hľadajú iného a každého upozorňujem, aby mu nenaletel.
A ak má niekto jeho mail tak mi ho prosím pošlite, lebo by som mu rád napísal.
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Inzertny podvodnik
jak t amohli povazovat za zmienovaneho podvodnika\/ co byvas na jeho adrese? alebo chlapec robi na poste a tam si to vybera? ci len policajti si myslia ze chalan ked robi podvod tak da uprimne svoje meno?
- VLADY
- spammer
Ach jaj..... tiež mi to nieje jasné ako by na Teba prišli....dali do googla tvoj nick a vyhodilo im adresu??? 

- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
keď to ide poštou na dobierku tak na ústrižku od šeku je adresa prijmatela kde maju peniaze prist , tento ustrizok ti ostava pokial dobierku platis, tieto udaje sa musia zhodovať s udajmi na väšej časti šeku, tej ktora ostava na pošte. Takže tam jeho meno je inak by si tie peniaze nevybral. Prípadne má na účet prijem penazi ale vlastnik učtu sa da vystopovat skor ako ta klasicka adresa.
Policajti len vložili meno do databázy obyvateľov a vyhodilo im mňa. Oni vedia len jeho email a telefónne číslo, ak by mali adresu tak by išli rovno za ním. On používa mail v ktorom je moje meno, tak ma našli.
- VLADY
- spammer
Tel číslo je predsa evidované podľa údajov z OP a teda aj k adrese by nemal byť problém sa dostať...ale zas ak robí takéto špinavosti tak kľudne môže byť číslo evidované na hocikoho....Bežne sa také SIM-ky ponúkajú aj napr. na Bazoši. Držím palce nech to dobre dopadne a nie že Teba budú zelení obhánať, a zatiaľ nejaký hajzel bude robiť v tvojom mene zle. A ak už sme pritom, tak sa dá aj podľa IP adresy zistiť kadečo. Toto bolo zrejme len prvotné vylúčenie Teba ako páchateľa...

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
keby sa policajty pytali googlu ze kde chlapec byva ako vyzera a kde sa nachadza tak by to mali hned 

- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
Vlady toto uz neplati simkartu si mozes volne kupit jak chipsy v obchode. Nikde netreba obciansky preukaz. Napr aj v Cr som v tescu videl O2 karty napredaj
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
- VLADY
- spammer
No nehádam sa ....možno sa to už zmenilo, ale ja keď som naposledy asi pred rokom kupoval nabíjaciu O2 kartu, tak nieje problém kúpiť , hocikde ale pri aktivácii tie údaje odomňa chceli...

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
sak konecne... volakedy si si zavolal z budky anonymne dneska musia vediet kto a komu volal...
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
Simkartu si volne kupis ale vzdy si ju registrujes na SK na zaklade OP. Tak to mas aj v nemecku, kupis si kartu trebars v mediamarkte a musis si ju dodatocne zaregistrovat, iked tam to ide aj cez net a udaje nemusis mat skutocne
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
tak je, vzdy som musel simku nasledne aktivovat s cislom OP a nvm este cim vsetkym.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
a ze nezije! a on jazdi za 4.3