Už asi 3 týždne som hrdým majiteľom Runnera 125 4T. Pre túto zmenu som sa rozhodol po sérií dlhodobých úprav poldecákov a to hlavne z dvoch dôvodov:
1. Na staré kolená mi začína vadiť smrad 2t (výkonom o ňom nepochybujem)
2. Posledný skúter-čo bol beellovo Pia NRG, mal na moje chudobné pomery (som študent

Rozhodovanie a balamutenie:
Po tom ako som sedel na volebnej komisií na prezidentských voľbách a bádaní inzerátov na auto, prišli ma navštíviť kamoši na motorkách. Jeden ma PGO 125cc a druhý Hondu CBR600 r.v. 94. Po dlhšej debate som začal rozmýšlať nad kúpou väčšej mašiny, pôvodne som chcel SM asi husqvarnu a že neskôr si dorobím VP. Po rozlúčení som sadol za volebný stôl a začal pátrať po okolí a predaji "väčšej motorky". Sťa by blesk mi do oka, objavil som moju gilerku za krásny peniaz. Nasledoval telefonát o aktuálnosti inzerátu a o približných informáciách. Na druhý deň už aj volám tatka:,,Poď ho tato, skočíme na výlet!" Runnerko bol vzdialený asi 35km od môjho obydlia. Po príchode mi zrak spatril pekný skútrik. Nešlo ani tak o krásu ako o funkčnosť. Po prejdení 100m som vedel, že bude môj.

Momentálne sa vozíme a dúfame, že spravíme niekoľko 1000 kiláčov bez nehody a poruchy. Jediné čo ma momentálne trápi je, že mi nefunguje jedno diaľkové od alarmu a tímto by som sa Vás aj chcel spýtať, či niekto z Vás nevie ako ich spárovať. Jedno diaľkové mi ide a jedno nie, pri tom svieti. Ďakujem

Ešte dodám, že do tuningu sa nechystám hlavne kvôli cenám a necítim potrebu úprav, pretože 10.8kW jazdí celkom slušne