Mapa :

Moderátor: Moderators
asi tak nejak. si asi mysli, ze si v 8 vstane, posnida a v 9 muze zacinat. kdybych jel, tak vyjedu kolem 8, nejdriv pul 8 (a to jeste bude chladno), tak tam budu tak za 2,5 - 3h, takze nevim nevim nevim. jeste popremyslim, ale asi mam jinou prioritu srazu na slovensku ...mPershing napísal:A ja som vtedy pred nocnou, kua, a dovolenky uz nemam vela :sad2:
A navyse - kedy sa poucis - o 9:00 je zaciatok velmi skoro, pre tych ktori chcu prist z dalej, aby vstavali o tretej
theruck napísal:a ten plagat dopadol presne jak som ti hovoril ze dopadne
Tak sa zacne o hodinku neskor ale ako inak to chces napratat ten program na den ked o 4 5 poobede kazdy uz odchadza lebo ze ja som zdaleka a podobne a este ked ste minuly rok vsetci chceli dlhy vyjazdmPershing napísal:A ja som vtedy pred nocnou, kua, a dovolenky uz nemam vela :sad2:
A navyse - kedy sa poucis - o 9:00 je zaciatok velmi skoro, pre tych ktori chcu prist z dalej, aby vstavali o tretej
Asi necitas ine portaly program pre deti znamena ze pocas casti " sutaz o najkrajsi skuter " povozite po ploche zrazu par deti samozrejme to sa vas pri vstupe spytame ci mate o to zaujem alebo nie . Nieco take chceli poskytovatelia priestoru zrazu a podla mna je to dobry napad neviem co myslite ostatny ?lil_B napísal:program pre deti? šak tam by to malo byť 15+ ne?
či tý 15 ročný budú dostavať lízatka a spievať do mikrofonu?
môj nazor je že moc skoro to začína....
mohol si otvoriť nejakú diskusiu kým si to pustil na plno do obehu (ak si ju spustil a ja som slepý dilino, tak sa ospravedlnujem)
Vysvetlene vyzsie jednoducho je toho vela v programe a malo casui lebo minuly rok tristvrte ludi odislo o 4,5 povodne som to chcel aj na 2 dni robit ale vacina ludi aj tak spat nebude tak to musim nejak na ten den spravitXlukas.cz napísal:asi tak nejak. si asi mysli, ze si v 8 vstane, posnida a v 9 muze zacinat. kdybych jel, tak vyjedu kolem 8, nejdriv pul 8 (a to jeste bude chladno), tak tam budu tak za 2,5 - 3h, takze nevim nevim nevim. jeste popremyslim, ale asi mam jinou prioritu srazu na slovensku ...mPershing napísal:A ja som vtedy pred nocnou, kua, a dovolenky uz nemam vela :sad2:
![]()
![]()
tááák určite sa niekto nájde kto aj prespí..Scarp napísal:Vysvetlene vyzsie jednoducho je toho vela v programe a malo casui lebo minuly rok tristvrte ludi odislo o 4,5 povodne som to chcel aj na 2 dni robit ale vacina ludi aj tak spat nebude tak to musim nejak na ten den spravitXlukas.cz napísal: asi tak nejak. si asi mysli, ze si v 8 vstane, posnida a v 9 muze zacinat. kdybych jel, tak vyjedu kolem 8, nejdriv pul 8 (a to jeste bude chladno), tak tam budu tak za 2,5 - 3h, takze nevim nevim nevim. jeste popremyslim, ale asi mam jinou prioritu srazu na slovensku ...![]()
![]()
ako program na druhý deň je asi pass. minule v novej bani sme mali program hneď ráno ako sme sa zobudili vďaka alcatelkoviScarp napísal:Spanie by nemal byt problem zverejnim coskoro ceny ked zistim obchod tam je tiez by neaml byt problem a pumpa je 5 km takze tiez hadam pohoda len ak ma prespat 6 ludi tak sa mi neoplati skladat hudobnu aparaturu a rokladat vsetko aj na druhy den chapes ?
Ak budem mat aspon 80 % istotu ze aspon 10 15 ludi ostane aj na noc tak sa cely program posunie aparatura do vecer nieje problem a moze to skoncit aj o 8 9 vecer zalezi vsetko od ludi nudit sa hadam nebudemeqyxza napísal:ako program na druhý deň je asi pass. minule v novej bani sme mali program hneď ráno ako sme sa zobudili vďaka alcatelkoviScarp napísal:Spanie by nemal byt problem zverejnim coskoro ceny ked zistim obchod tam je tiez by neaml byt problem a pumpa je 5 km takze tiez hadam pohoda len ak ma prespat 6 ludi tak sa mi neoplati skladat hudobnu aparaturu a rokladat vsetko aj na druhy den chapes ?a potom sme sa horko-ťažko poniektorí pozbierali a šli domov. ide o to prespať a ráno resp. pred obedom ísť domov. a na večer sa nejaký program vymyslí
ak by sa nazbierala partia čo sme boli v n.bani a ostali sme spať tak hádam nuda nebude... len vedúci musí mať lepšiu náladu a nesmie stratiť komplet papiereScarp napísal:Ak budem mat aspon 80 % istotu ze aspon 10 15 ludi ostane aj na noc tak sa cely program posunie aparatura do vecer nieje problem a moze to skoncit aj o 8 9 vecer zalezi vsetko od ludi nudit sa hadam nebudemeqyxza napísal: ako program na druhý deň je asi pass. minule v novej bani sme mali program hneď ráno ako sme sa zobudili vďaka alcatelkovia potom sme sa horko-ťažko poniektorí pozbierali a šli domov. ide o to prespať a ráno resp. pred obedom ísť domov. a na večer sa nejaký program vymyslí
qyxza napísal:ak by sa nazbierala partia čo sme boli v n.bani a ostali sme spať tak hádam nuda nebude... len vedúci musí mať lepšiu náladu a nesmie stratiť komplet papiereScarp napísal: Ak budem mat aspon 80 % istotu ze aspon 10 15 ludi ostane aj na noc tak sa cely program posunie aparatura do vecer nieje problem a moze to skoncit aj o 8 9 vecer zalezi vsetko od ludi nudit sa hadam nebudeme
jj pekny napad, nemam nič proti...Scarp napísal:Asi necitas ine portaly program pre deti znamena ze pocas casti " sutaz o najkrajsi skuter " povozite po ploche zrazu par deti samozrejme to sa vas pri vstupe spytame ci mate o to zaujem alebo nie . Nieco take chceli poskytovatelia priestoru zrazu a podla mna je to dobry napad neviem co myslite ostatny ?lil_B napísal:program pre deti? šak tam by to malo byť 15+ ne?
či tý 15 ročný budú dostavať lízatka a spievať do mikrofonu?
môj nazor je že moc skoro to začína....
mohol si otvoriť nejakú diskusiu kým si to pustil na plno do obehu (ak si ju spustil a ja som slepý dilino, tak sa ospravedlnujem)