Akoze piaggio tuning

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Marco

Akoze piaggio tuning

#1 Príspevok od užívateľa Marco » Ne Aug 19, 2007 5:13 pm

Chalani prosim o radu.
Mam Piaggio nrg power 50ac. Nic to nejde!!!! Je tam uz malossi multivar 2000, vyfuck laser xpro, biela kontrastka malossi, kevlar remen malossi, spojkove pruzinky malossi...tusim biele, redsponge malossi. Vlaceky najprv 6g akoze od vyroby,potom som vyskusal 7,5g co boli k variatoru. Som kupil lahsie, ze 4,3g...no konec,ani sa to nepohlo z miesta,tak som tam nehal tie 7,5g,vtedy to islo akoze "najlepsie". Zere to cca 5 litrov,nestiham dolievat a keby to aspon islo. Maximalka 65 po rovine,ked sa nasere tak do 70 a zrychlenie?jak babeta. Co mam robit??

Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Aug 19, 2007 5:50 pm

poriadne to naladit...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

geetee

#3 Príspevok od užívateľa geetee » Ne Aug 19, 2007 9:55 pm

skus vybrat restrikciu s toho lasera (vyfuk) dat tvrdsie pruzinky, daj tri tie 7,5g a tri tie 4g valceky (na preskladanu (7,4,7,4,7,4)) a na hlavnom stojane sa vie vytocit ten motor do maxima?

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akoze piaggio tuning

#4 Príspevok od užívateľa theruck » Ne Aug 19, 2007 11:31 pm

Marco napísal:Chalani prosim o radu.
Mam Piaggio nrg power 50ac. Nic to nejde!!!! Je tam uz malossi multivar 2000, vyfuck laser xpro, biela kontrastka malossi, kevlar remen malossi, spojkove pruzinky malossi...tusim biele, redsponge malossi. Vlaceky najprv 6g akoze od vyroby,potom som vyskusal 7,5g co boli k variatoru. Som kupil lahsie, ze 4,3g...no konec,ani sa to nepohlo z miesta,tak som tam nehal tie 7,5g,vtedy to islo akoze "najlepsie". Zere to cca 5 litrov,nestiham dolievat a keby to aspon islo. Maximalka 65 po rovine,ked sa nasere tak do 70 a zrychlenie?jak babeta. Co mam robit??
hlavne treba zacat menit tie veci ktore ti odstrania pricinu toho ze to ide nahovno v serii a nie robit tuning na rozhasenej rarohe

Marco

#5 Príspevok od užívateľa Marco » Po Aug 20, 2007 12:18 am

restrikcia na laseri?hmmm..asi preto sa mi zdalo,ze koleno je skoro rovnakeho priemeru ako na povodnom vyfucku.. na stojane to toci okolo 10,5 tisica,do 7,5 vyskoci hned,no potom ako keby sa rucicka sekla. Pri jazde max otacky 8tisic,nemalo by to byt troska nizsie? Tusim tento skut ma max vykon pri 6,5 az 7 tisicoch.

Marco

#6 Príspevok od užívateľa Marco » Po Aug 20, 2007 12:23 am

a tie valceky 4,3g,preco sa to nechcelo vobec rozbehnut? vraj mali byt akurat,nechapem tomu... mali zvysit akceleraciu a nie to ze som sa ledva pohol z miesta

struter
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa struter » Po Aug 20, 2007 1:41 am

vaha valčekov sa doladuje so setupom čo tam maš,nikto ti nikdy nepovie aku vahu tam maš dať,niekomu to ide najlepšie pri 3g valčekoch a niekomu pri 6g valčekoch...jednoducho treba skušať pri ktorych to tebe najviac vyhovuje
podpis som si este nenastavil

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Aug 20, 2007 10:40 am

Marco napísal:restrikcia na laseri?hmmm..asi preto sa mi zdalo,ze koleno je skoro rovnakeho priemeru ako na povodnom vyfucku.. na stojane to toci okolo 10,5 tisica,do 7,5 vyskoci hned,no potom ako keby sa rucicka sekla. Pri jazde max otacky 8tisic,nemalo by to byt troska nizsie? Tusim tento skut ma max vykon pri 6,5 az 7 tisicoch.
pri jazde by to malo ist az do nejakych 10tis...ten vyfuk len zacina mat vykon okolo tych 8000ot
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

Marco

#9 Príspevok od užívateľa Marco » Po Aug 20, 2007 12:19 pm

no problem je v tom ze pri jazde je 8000otacok strop...dalej sa to nepohne ani z kopca..popravde len o troska

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Aug 20, 2007 9:41 pm

mas tam spravnu trysku? ak nie vysvetluje to otackovy strop

konti
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa konti » Ut Aug 21, 2007 7:33 am

Podľa môjho skromného názoru tomu okrem výkonu nič nechýba..

Marco

#12 Príspevok od užívateľa Marco » Ut Aug 21, 2007 10:27 pm

nooo takto. Vyfuk som dal dolu,vybral som tu prirubu v kolene...ze diky to odkedy do ladenych vyfukoch davaju restrikcie?no a ono sa to trosku konecne rozbehlo...hmm.Teraz to toci asi o 500 vyssie. Inac trysku tam mam tusim 60.

geetee

#13 Príspevok od užívateľa geetee » Ut Aug 21, 2007 11:53 pm

Marco napísal:nooo takto. Vyfuk som dal dolu,vybral som tu prirubu v kolene...ze diky to odkedy do ladenych vyfukoch davaju restrikcie?no a ono sa to trosku konecne rozbehlo...hmm.Teraz to toci asi o 500 vyssie. Inac trysku tam mam tusim 60.
ono je to vyfuk s homologizaciou, teraz by uz testom nepresiel

unci
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
Kontaktovať užívateľa:

#14 Príspevok od užívateľa unci » St Aug 22, 2007 10:33 am

sak jastne Oni to robia aby ten scoot nesiel viac ako to ma napisane v papieroch ale ta priruba je iba bodnuta cize sa da pohode vybrat a výkon je raz taky :D Ja som to zo srandy namontoval s tym a scoot siel 40 :( a potom som to dal prec a siel 80 :)
podpis som si este nenastavil

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"