Riešili ste už takkyto problem ??
Moderátor: Moderators
- wilili
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 1:09 pm
- Skúter: keeway focus , piaggio beverly 500
Riešili ste už takkyto problem ??
Takže Man keeway focus 2006 a objednal som si vyfuk http://www.scootland.sk/eshop/?id=GIA31639P&cat=362
No a neverili bi ste ale nepasuje . poradte mi ak ste sa s takým niečim stretli. Ako ste to riešili. Dla by som aj foto ale nejak to nejde.Dufam že to nedopadne aj z valcom ktorý som si objednal u konkurencie.
No a neverili bi ste ale nepasuje . poradte mi ak ste sa s takým niečim stretli. Ako ste to riešili. Dla by som aj foto ale nejak to nejde.Dufam že to nedopadne aj z valcom ktorý som si objednal u konkurencie.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
mne sa stalo ze nepasoval na runnera vyfuk...mal moc dlhe koleno a opieralo sa o vzperu co drzi motor...vyriesila vymena za iny
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- wilili
- skútrista
co Ti na nom nepasuje? priruba ktora ide na motor, alebo co?
Presne tak priruba je tam ina a aj uhol je iní. ževraj tam treba upraviť
valec aby to pasovalo. A kedže mam v plane meniť aj valec . niekedy do buducna. tak to nechcem robiť. Ale celý problem je už vyriešený. Poslal som to späť no a oni to vymenia . navrhovali mi Leo Vince TT. A ja som si objednal Leo Vince ZX . rozdiel doplatim a bude dobre. aspon tak mi to napisali že bez uprav budu pasovať len 3 z ich ponuky a to
Výfuk Leo Vince TT CPI/Keeway
Výfuk Leo Vince ZX CPI/Keeway
Výfuk "Next R" CHROM Minarelli horiz.
Keby som to vedel pred tým tak by sa to nemuselo stať.
Presne tak priruba je tam ina a aj uhol je iní. ževraj tam treba upraviť
valec aby to pasovalo. A kedže mam v plane meniť aj valec . niekedy do buducna. tak to nechcem robiť. Ale celý problem je už vyriešený. Poslal som to späť no a oni to vymenia . navrhovali mi Leo Vince TT. A ja som si objednal Leo Vince ZX . rozdiel doplatim a bude dobre. aspon tak mi to napisali že bez uprav budu pasovať len 3 z ich ponuky a to
Výfuk Leo Vince TT CPI/Keeway
Výfuk Leo Vince ZX CPI/Keeway
Výfuk "Next R" CHROM Minarelli horiz.
Keby som to vedel pred tým tak by sa to nemuselo stať.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
no ja som stade objednal hebo a ako uplny amater som to sfukol za 15min a 2 cigi,ale teraz som robil huricana a ze velky profik a maturoval som s kratkym kolenom
a stejne sa po case urval hehe od motora lebo som nedal 2 priruby ci konzoly ci co to je :oops:ale ten tvoj mal ten sistem na uxytenie nic moc,a hebo ma koncovku k valcu rozoberatelnu tak to je poho.drzim ti palce a snad este pojazdis.ja cakam na valec 70ccm tak drzte palce mne,to nebude na 2 cigi hehe.peace.

podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
Hehe.to by aj mna zaujimalo.ja az taky odbornik niesom.tak maximalne ginekolog amater hehe.cital som nejaku diskusiu na ceskom fore a 2ja focusaci tam zadreli,tak mam bobky.dam olej do nadrze a obmedzim vario.po zabehu to roztocim a idem okolo slovenska.myslim,ze sme uz mimo temy tak drzim palce.
podpis som si este nenastavil
- wilili
- skútrista
roggy
Ja mam focusa .. hej a problem uz problem nie je .uz mam novy vyfuck a pasoval bez problemov . v baleni boli valceky 3.5 a zlte pruzinky do spojky . tie som este zatial nedaval ale chystam sa lebo do 20 to nejde a potom uz zrchluje. potvrdte mi niekto tie sprzinky ?? a hne zajtra ich tam dam. http://fotoalbumy.azet.sk/wilili/moto/?i9=e344c0fa1d15
Ja mam focusa .. hej a problem uz problem nie je .uz mam novy vyfuck a pasoval bez problemov . v baleni boli valceky 3.5 a zlte pruzinky do spojky . tie som este zatial nedaval ale chystam sa lebo do 20 to nejde a potom uz zrchluje. potvrdte mi niekto tie sprzinky ?? a hne zajtra ich tam dam. http://fotoalbumy.azet.sk/wilili/moto/?i9=e344c0fa1d15
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
Zlte pruzinky nepomozu, minimalne cierne viac najdes tu http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 27&start=0
- wilili
- skútrista
ani trošku nepomôžu oproti povodnim ?? . ved boly pribalené aj z valcekami k vyfucku. hej a objednal som aj cervene ale musim cakať. no a to z tou spojkou je dobre ale ja som ju ešte nemal dole a vrtať sa bojim nedoje-em to ?? ak z tym ma skusenosti tak napiš . stacia dve diery z 10mm vrtakom ??
A ku paknam sa ako dostanem musim rozobrať celu spojku ?ako ked sa meni kontraska ? kde tie diery treba navrať ?do ktorej časti pakne viac do zadu alebo to je jedno ?
A ku paknam sa ako dostanem musim rozobrať celu spojku ?ako ked sa meni kontraska ? kde tie diery treba navrať ?do ktorej časti pakne viac do zadu alebo to je jedno ?
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
jooooooj keby si mrkol na ten obrazok tak by si videl... ja som to rozvrtal ako encian, nahodil najtvrdsie pruzinky a bolo to lepsie, ale sport. spojka je sport. spojka... ano musis to cele zhodit a rozmontovat, mozes to ... vrtanim... ale bez rizika to nie je ono...
jedine ze by som ti vymenil tu moju odvrtanu za tvoju seriovku, kolko mas nabehane?

jedine ze by som ti vymenil tu moju odvrtanu za tvoju seriovku, kolko mas nabehane?