Potrebujem COC!!!

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

Potrebujem COC!!!

#1 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Okt 01, 2007 12:40 pm

Mno kupil som scootra tesnepred prazkami a mal som k tomu zlmuvu zo zahranicia ( kupnu ) a technicak a akoze COC pricom tam bolo napisane Confirmity of Data ( cod??? ) mno pytal som sa aj sice po znamosti na okresnou urade ( v PN ) a howorili ze potrebujem COC a ja ze ale toto je potom co? bolo tam aj moje cislo ramu a nejake tie udaje, jedna stranka to je a dole len peciatka yamaha a hore 50vyrocie a tak ... bla bla bla... ja som to kupoval z dubnice n ....a ten chlapik mi howoril ze sa to da prihlasit a tak , tak som mu veril , a nakoniec sa aj dobre vyvinuli ostatne veci co k tomu potrebujem ale to je jedno... :wink: Potrebujem zohnat kupnu zmluvu medzi tym chlapikom co som to ja kupoval a medzi tym komu to predaval nemec, ( zo zahranicia mam do Rimavskej to predal ) ale ja mam kupnu z Dubnice , to ale bud zozenem od nich alebo vyriesim po doma :D :D ale problem je to COC , zevraj mam zavolat do yamahy ( co nefiom kde co a ako ? ) ale ze mozno keby im poslem prefoteny technicak tak ze mi to poslu alebo ci to co mam tak ci je to overene a ci to je COC alebo ako... co by bolo asi najlepsie, alebo tu je ece jedna moznost, a to COC kupit na nete npr. coc.sk asi ? :wink: zevraj su od 1500,- tak dajme tych 2000 az 2.500 ,- ale zase su tu reci ze od noweho roku sa to zrusi , NEVIETE PORADIT CO S TYMMMM?????????????????????????? :( PLS
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa momoo » Po Okt 01, 2007 12:46 pm

ani som necital .. prosim ta presun to do volnej diskusie ... teda ty to nepresunies ale daj to tam a toto vymazat a na yamahy je coc lahko zohnat pisal som to tu uz asi x krát
podpis som si este nenastavil

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Okt 01, 2007 1:06 pm

KOMU ? :D :D mne nie :wink: tak ako to mam vymazat, dobe napisem to tam a tu napisem ,.... NEPISTE > ak cete piste do volnej diskusie, dakujem
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Okt 01, 2007 2:35 pm

kupnu zmluvu si napis po nemecky z vytlac na PC...uradnici aj tak hovno vedia ..pecatku ti spray hoc kto za kilo ale coc si musis zuohnat bo su tam ocharanne prvky

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa momoo » Po Okt 01, 2007 4:27 pm

napise si to po nemecky a moze dat 800 za overeny preklad .. "Vsetko co je v inom jazyku ako slovenskom treba dat prelozit" takto mi bolo povedane na OU tak si to rovno napis alebo si napis Darovaciu zmluvu ci listinu .. aj to ti zoberu na OU .. napis tam ze ti to daroval otec .. a mas pokoj a predchadzajucu kupnu zmluvu nebudes potrebovat

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Okt 01, 2007 7:42 pm

pocuvajte setci JA MAM KUPNU Z NEMECKA ORIGINAL PRAVU takze s tym neni treba nic, ale ja mam kupnu aj od toho chlapika z Dubnice ale medzi tym co to kupoval z nemecka a tym z dubnice si napisem aj doma tak som to myslel, bo oni MUSIA MAT, POTREBUJU , PYTAJU TO , ze tam musi MUSI byt zachovana postupnost , aby napr. zistili ze to nebolo kradnute a tak ... :wink: :) viete moji mudrlanti :D ja sa pytam na to COC , s tou zmluvou asi to tak spravim ze to napisem aj na kolene doma to len aby videli ze to mam o nic ine nejde, a to COC nefim teda ako to bude ci MAM ?? pockat??? alebo si mam ece tento rok KUPIT?????? alebo z tej yamahy zohnat??
? :? :shock: :( :wink:

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Okt 01, 2007 7:44 pm

proste ta .../ :D bo si sa dal...skuter neprihlaseny bez COC by som nekupil...problem zhanat to coc

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Okt 01, 2007 7:46 pm

mno ano sak ale on tvrdil ze to je COC :D a ze to pojde

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Okt 01, 2007 7:48 pm

tha....co uz...bud vybavis abo nechas tak abo predas

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Okt 01, 2007 8:21 pm

pred NIKDY, to vybavim len zato necem vyvalit velky peniaz, ja nezarabam miliony , teoreticky nezarabam vobec :wink: :( zatoze tu niekto ma skusenosti a ide sa tu machrovat aky zazobany tatko mu to kupil alebo ked ma zarobene nefim kolko potom sa lahko howori, ale len o to mi ide aby to moc nestalo a co sa mi to oplati ked by sa to MALO? zrusit

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Okt 01, 2007 8:28 pm

co tatko ..ja mam dvoch malych doma

lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa lil_b » Ut Okt 02, 2007 8:34 pm

tema presunutá
vyskušaj si aj nečo prečítať o tom prihlasovaní...

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"