Ukoncenie motosezony 2007 sirava(sobota)

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
LoLMAn
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Ut Sep 18, 2007 4:04 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

Ukoncenie motosezony 2007 sirava(sobota)

#1 Príspevok od užívateľa LoLMAn » Št Okt 04, 2007 11:17 pm

Kto sa prida?vyjazd z Presova(miesto stretnutia upresnim zajtra)Zatial ideme 2ja na isto

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

#2 Príspevok od užívateľa focus » Št Okt 04, 2007 11:31 pm

Tak aj ja.
podpis som si este nenastavil

LoLMAn
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa LoLMAn » Št Okt 04, 2007 11:33 pm

fikuse:ty si ten 2hy s kym ratam :D :D :D

BAJO1977

#4 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Pi Okt 05, 2007 10:10 am

Ja vam pojdem zajtra pojdem o proti,uplne som zabudol to tu dat,zraz je okolo 12:30 pri Penzione Dolina,stredisko Luc,Zemplinska sirava,UPOZORNENIE :director: :director: JE TO NORMALNY ZRAZ,CIZE BUDU TAM VELKE MOTO,NIE LEN SCOOTRE,mala by byt aj spolocna jazda po okoli ,preto uvidime ako bude,mozme sa potom odtrhnut podla nasho planu,a vyrazit hoci aj na napr. MORSKE OKO,VINNE JAZERO atd. ved sa dohodneme,kedy vyrazate z presova?

LoLMAn
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa LoLMAn » Pi Okt 05, 2007 8:31 pm

Vyrazame z presova o 9tej.ozveme sa.

focus
st. skútrista
st. skútrista

#6 Príspevok od užívateľa focus » Pi Okt 05, 2007 9:04 pm

O 9tej?a sakra!hehe.

LoLMAn
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa LoLMAn » Pi Okt 05, 2007 9:09 pm

ale fikuse...nevymyslaj.jednoducho ides s nami...aj za usi ta z postele vytiahnem :D :D

focus
st. skútrista
st. skútrista

#8 Príspevok od užívateľa focus » Pi Okt 05, 2007 9:13 pm

Hehe.ty vies jaky mam problem,ale dnes sa budem krotit hehe.odolam pokuseniu tela.mozno hehe.a este raz dik.

miso

#9 Príspevok od užívateľa miso » Pi Okt 05, 2007 9:21 pm

nazdar o deviatej sa mi zda skoro ked zraz je 12.30 pocital som ze vo vranove budete o 11.00-11.30 neviem ci tak skoro stihnem lebo mam doma nejake povinosti a dufam ze nebude prsat tak jak dnes vecer lebo potom som mimo :wink:

LoLMAn
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa LoLMAn » Pi Okt 05, 2007 9:30 pm

miso:my sme schopni sa do 12:30 umiestnit niekde do krcmy a pockat na vas :D
Fikuse:tvoj problem si vyliecis jazdou na skutri.opovazis sa neist :twisted: :twisted: :twisted:

miso

#11 Príspevok od užívateľa miso » Pi Okt 05, 2007 10:02 pm

ok len nech sa vycasi lebo unas este teraz prsí :!:

BAJO1977

#12 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Pi Okt 05, 2007 10:52 pm

sakra chlapi o akej,a kde?

focus
st. skútrista
st. skútrista

#13 Príspevok od užívateľa focus » So Okt 06, 2007 9:28 am

Parada.12 stup.C.obloha tazka ocelovo siva,vetrik pofukuje.hm to bude jazda.

BAJO1977

#14 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » So Okt 06, 2007 10:52 am

chlapci nechcem sa vtierat,ale ak ste sa vybrali na siravu,alebo niekde inde(domasa,a pod.)tak mi brknite tel.0918613220,kde ste,ja o 11:00 vyrazam z domu,ak nie tak nic sa nedeje.

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » So Okt 06, 2007 9:17 pm

zaujimave, aka detektivka... dajte aktualne info... :)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

focus
st. skútrista
st. skútrista

#16 Príspevok od užívateľa focus » So Okt 06, 2007 10:43 pm

Tak sme nakoniec isli.2 skutriky,1 fazer,1 xoper 1 maxik.pridal sa aj miso.po-vranov-mixal-ovce-sirava-dargov-rozhanovce-petrovany-presov.
slniecko svicilo,fokusis viac jak 90 nedal a obcas sa vypol a xalani ma museli cakat.sorry.dosli sme na tu siravu.xceli po nas 150,ale vzhladom na to ze sme neostavali na vecerny program tak sme isli radsej na polievku a omeletu.mnam.
cestou spat nam svietilo zapadajuce slnko do oci,cize sme prd videli.riadne aj prituhovalo.bajo nas odprevadil az do secoviec.diky.tak sme mrzli,ze v rozhanovciax sme sa navtierali k madmaxovi.dostali sme caj,kolace diki.a za tmy cez petrovany do po.cca cez 200km.isto som nieco vynexal a hlavne fotky dodaju xalani.dakujem vsetkym zucastnenim a tesim sa na dalsie vyjazdy.:-)

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » So Okt 06, 2007 10:52 pm

focus napísal:...
fokusis viac jak 90 nedal a obcas sa vypol a xalani ma museli cakat.sorry.
...
Ja by som na Tvojom mieste radsej poriadne zabiehal, a nie hned to dusit naplno... teda ja urcite budem zabiehat, ked tam dame 70ccm. :twisted: :twisted: :D

BAJO1977

#18 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » So Okt 06, 2007 11:54 pm

Tak caute vsetci(hlavne dnesni vyletnici)napisem tu par riadkov k tomu nasmu vyletu+nejaka fotecka.(Skoda,ze neprisiel aj THeBaNDiT,dokumentacia,to je jeho parketa).Takze rano som vstal asi 08:30 vonku nic-moc,ako fokus pisal obloha medenej farby,ale aspon mala nadej z vychodu-,vycasujesa,vonku na vypadovke pocut motorky,pravdepodobne smerom na siravu-na zraz,sadam za pocitac a pisem,ci aj mi scootristi podnikame tu spominanu STRETAVKU,A UKONCENIE SEZONY 2007.Fokus pise,ze uz sa chystaju aj LoLMAnom(o filipovi a chalanoch na chopri som nic nevedel,ale cim viac nas bude,tym lepsia zabava)Miso mal cakat vo Vranove pri tescu kde sa mali chlapci stretnut a pokracovat v SPANILEJ JAZDE NA SIRAVU.O11:15 nachystany,vyrazam von,najprv natankovat,a potom zvolna chalanom oproti,smer Presov.Za Strazskym si davam 1.prestavku a volam Misovi,ze aka situacia,vravi,ze zatial nic, tak volam fokusa,ci sa nieco nebodaj nestalo :help:.A veru,ze stalo,fokusov zlty tatos odmietal poslusnost priblizne kazdych 35km,ked ho trosku potiahol za opraty(ku 90km/h),tak daval mu prestavky,nech to rozdycha(mozno,ze to robil z trucu,ze uz nie je 50-ka,ale 70-tka).Ja som dalej tiahol na Presov,s nadejou,ze sa nejakou hlupou nahodou neminieme,bez toho,aby sme sa videli,ale chvalabohu nestalo sa.Neminuli sme sa,a tak som to stocil a spolocne sme pokracovali SMER SIRAVA.Ale dlho sme sa netesili,lebo fokusov tulak si ziadal dalsiu,2-prestavku,a tu uz zacinaju aj fotky,este spomeniem,ze som volal Misovi,aby dosiel za Vranov,na shell-ku tam sme prestavkovali a program bol taky ako prve nam fokus ukazal,ako ziskal scoutsky bobrik za zrucnostObrázok, zhadzovanie ochrannej kritky chladenia,zatial koniec prvej cast(musim ist na zachod :pottytrain5: )

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ne Okt 07, 2007 12:22 am

fuuuha, 25 minut na zachode, Bajo, nespadol si nam do misy? :D

BAJO1977

#20 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Ne Okt 07, 2007 12:40 am

Tak uz som tu opat.Po zhodeni kritky,sme este trosku pospekulovali,co sa asi s tym da robit,kazdy nieco povedal,a pravde podobne to bude realizovat filip aj s LoLMAn-om.Ja som este sfotil nase krasky(to len,aby ste verili,ze sme nesli peso)Obrázok,ten obrazok je troska nepehladny(chyba tam este Miso),ale bolo nas 6,vlastne 7(jedna ladvinka).Cize opat,tych sedem statocnychObrázok,
Na tejto fotke je opat fokus,troska z ineho pohladu,pri demontazi kritky.Dalsia seria fotiek je v podani scootroveho maga(bratranca Davida coperfilda)FILIPA:ObrázokObrázokObrázok
Takze po ukazke filipom,ze scooter nie je len na jazdenie,sme sa vybrali dalej.Pokracovali sme az po uz spominame Strazske,kde fokus na rovinke prekrocil 90km/h :shock: (poctivo som ho kontroloval-meral).,ale hned na to sme si dali 3.prestavku,kedze sme stali len na krajnici a so 6-moto,to nebolo velmi bezpecne,tak chlapci rychlo pofajcili a vydali sme sa,uz bez prestavky az na siravu kde sme dorazili nieco po 15:00.Sutaze uz bezali v plnom prude,motoriek odhadom nieco cez 100-vku,mozno aj viac(prepacte ja blbec som nespravil foto) :banghead: ,po rozhovore s chlapcami,sme skonstatovali,ze sa nam neoplati zaplatit 150 sk,kedze sa dlhsie nezdrzime,(zraz trval az do nedele),v cene gulas,striptiz,tombola,vstup na diskoteku a bohvie co este.Po rozhodnuti,ze nejdeme sme sa spustili k vode na molo pre lode,trosku zosadnut,pokesat a chlapci zafajcit.Obrázok
Obrázok
sme tam vsetci,z lava na motorke filip,dalejLoMAn,Miso,chopraci,fokus ( s mobilom foti).Takze koniec druhej casti,otvorim nove okno,lebo sa mi to tu uz miesa

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#21 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ne Okt 07, 2007 12:54 am

pozeram, ze akasi kosa tam bola, ci nie?

A mas tam dva skomolene linky na fotky, tak ich dam sem ja :)
Obrázok
Obrázok

BAJO1977

#22 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Ne Okt 07, 2007 1:22 am

no pozeram,ze mi neotvara filipove kaskaderstva tak to tu dam este razObrázok
Obrázok
no dufam,ze to tu teraz uz bude.Takze ked sme,oddychli tak sme sa rozhodli,ze sa prevezieme po nejakych strediskach zaslej lavy SIRAVY,namierili sme si to na kamenec,kedze toto je stredisko kde je cez leto najvacsi zivot(teraz tam niet ani nohy).Medzi tym sme sa rozlucili s Misom,ktory mal povinnosti tak sme mu popriali stastnu cestu,a mi podho hladat nieco kde sa da na jest.Fokus hodil,ze taky hod dog ,hamburger by bodol,ale chutky na hod dog,alebo hamburger ho presli pri pohlade na pozatvarane stanky a prazdne plaze,kedze jest treba,tak sme sa po dohode a mojom odporucani vybrali na salas,na nieco nie prilis drahe,ale chutne a teple.Obrázok
pohlad na 7 hladosov.Po chutnom ,(zeby obede?-veceri?),sme prebrali veci okolo scootrov,a planovali co dalej,mal byt este vyjazd na VINNE JAZERO,ale pre pokrocilost casu sme to nechali na buduci rok,cize plan bol jasny 17:00,cas na cestu domov,ale cez dargov.Obrázok
Posledna fotka z parkoviska pred salasom,uz len rozlucka :cry: a smer Kosice,ja som ako uz bolo spominane odprevadil chlapcov do secoviec,kde sme sa rozlucili a hajde domu.Takze to bol nas vyjazd SIRAVA 2007,co dodat na zaver,den sa nam vydaril, nemyslim tym len pocasie,a ja osobne som rad,ze som spoznal,fajn chalanov z presova a okolia,ktory nelietaju v oblakoch,ale stoja pevnymi scootristickimi nohami na zemi,a dufam,ze sa uz ked nie v tomto tak buducom roku stretneme,na podobnych,ak nie, este lepsich akciach,skoda,ze som nemal tu cest sa osobne zoznamit s Xawier-om,THeBaNDiT-om,shobull-om,rspeed-om,a ostatnymi z tejto partie z vychodu,(ale aj ostatnych ktorych som zabudol menovat,)a nielen z vychodu,ale vsetkymi v ktorych bije aspon 50cm3 scootrovske srdce,s pozdravom BAJO,nech vam to jazdi..... 8)
Naposledy upravil/-a BAJO1977 v Ne Okt 07, 2007 10:40 am, upravené celkom 1 krát.

BAJO1977

#23 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Ne Okt 07, 2007 1:24 am

THeBaNDiT,diki,ale aj ja som ich tu dal este raz :oops: .

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
Skúter: Kymco XC 300i

#24 Príspevok od užívateľa XAWIER » Ne Okt 07, 2007 10:01 am

No fasa, ze vam to vyslo a ze Focusovi scoot vydrzal. Obdivujem vas, ze ste v tej kose isli. Dufam, ze nebudete chori. Aj trasa bola dobraaa 200 km :)
Vidim, ze Filip uz ma novu motorku..taze parada, snad sa pride ukazat do SB.
Ale aj tak ste tu sezonu "neukoncili", lebo sa bude jazdit dalej..aspon mensie vzialenosti a poobede ked je este celkom pekne a teplo. JA jazdim stale (no na vacsie vzialenosti uz nie).

Miso: Vidim, ze ti zachutilo vozenie po tom tuningu v lete. Predtym si skoro nic nejazdil a teraz podnikas tolko vyjazdov 8) Len tak dalej :)
Kymco Xciting 300i

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
Skúter: Kymco XC 300i

#25 Príspevok od užívateľa XAWIER » Ne Okt 07, 2007 10:06 am

Bajo: dik za fotky a popis..aspon som si spravil obraz o tom ako bolo a videl vase masinky. Urcite sa stretneme v buducej sezone a podnikneme pekne vyjazdy.
Naposledy upravil/-a XAWIER v Ne Okt 07, 2007 11:48 am, upravené celkom 1 krát.
Kymco Xciting 300i

Zamknuté

Návrat na "Východné Slovensko"