2 VÝFUKY

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Eriktronik

2 VÝFUKY

#1 Príspevok od užívateľa Eriktronik » Pi Okt 19, 2007 12:28 pm

Zdravím vsetkých fandov scooter tunningu.
Som novácik v oblasti mototunningu, som elektrotechnik aj z profesii,spalovacie motory ma nikdy nezaujímali. No teraz ma to akosi dostalo. Pred 3 mesiacmi som si kúpil scooter LongJia Versus 2TX 50ccm, mám odjazdených 4000km do kopcov, odblok.vario, max speed 75kmh. Zijem v rakúsku v horách a do práce chodím scootom, pravda az po prvý sneh... Do kopcov to ide celkom o.k., no chystám sa na montáz 70ccm sport.kitu. Otázka - Mozem si namontovat druhý výfuk, aby som mal dva, alebo bude problém s policajtmi a na TK? Zvýsilo by to trochen vykon? Výfuk mam seriovy, nepoznam zn., cierny hrubý asi 13cm, dlhý asi 30cm, koncovka striborna asi 5cm priemeru.Ak je to blba otazka, tak sorry.
Ospraved. sa za nekomplet.interpunkcie, pisem z roboty a tu je nemecky WinXP. Vopred dík za prípadnu odpoved. :?:

Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Okt 19, 2007 12:30 pm

namontuj normal ladak...dva vyfuky len na dva valce...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa TomasARN » Pi Okt 19, 2007 12:35 pm

bud dva vyfuky na dva valce alebo rozdvojeny vyfuk na jeden, co je blbost, ako pisal alcatelko, ladeny daj

Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#4 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Okt 19, 2007 5:50 pm

ak tak ako píše kolega ...inak dva fuky na jeden scoot???? jak by to vypadalo a jak by si ho vlastne upevnil??? na každú stranu jeden alebo dva nad seba??? inak ešte som nič takô nevidel....Tak vitaj u nás scootristov... :P
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

martinpn

#5 Príspevok od užívateľa martinpn » Pi Okt 19, 2007 6:16 pm

bolo by to pekne ale na kit + vyfuk a ostatne veci si nachystaj peknybalik ja len menim kluku co sa mi znocila te pradtym a stoji mato uz okolo 4000 aj s kluku su tam take kraviny co musis nakupit a vsetko dost drahe a najlacnejsi kit by som nekupoval

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"