Vzduchovy filter na KEEWAY ARN 150
Moderátor: Moderators
-
ARES
Vzduchovy filter na KEEWAY ARN 150
ZDAR!!!!....chcem sa spitat,idem menit vzduchovy filter na ARNko,povodny sa mi ulomil a tak tam chcem tat klasicku sisku,dakde tu na fore som cital,ze treba vymenit aj trisku,ale ja mam 4T motor a cital som zatial iba o dvoj taktnych.Vie mi niekto poradit aku trisku treba kupit,alebo ci vobec treba kupovat

-
iwinko1
-
ARES
-
Bacil-BA
- motorkár

- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Ak máš záujem, mám jednu chrómovú "šišku" RMS na predaj. Priemer priameho nasávacieho potrubia je tuším 38mm, alebo 45 mm. Cena okolo 300,-Sk + nejaké trysky M5. (po 80,-SK)
Používaná pol roka, čistí sa praním v benzíne. Má to dobrý zvuk a pocitovo sa zlepšila akcelerácia v prvej tretine plynu. Nečistí tak dokonale ako papierový filter, ak si mal predtým molitanový nie je to až taký rozdiel.

Používaná pol roka, čistí sa praním v benzíne. Má to dobrý zvuk a pocitovo sa zlepšila akcelerácia v prvej tretine plynu. Nečistí tak dokonale ako papierový filter, ak si mal predtým molitanový nie je to až taký rozdiel.
Tak už zasa nič.
nezrusili , len ju prestahovali do vacsich priestorov pri staniciARES napísal:nj aj taka je moznot,ale ked ono sa ten airbox po prvej sezone jazdenia ukyval a moc by som tomu uz neveril,radsej tam slahnem daku peknu a decentnu sisku a bude pokoj,len ta triska mi vrta v hlave,som sa chcel v sobotu spitat v jednej predajni v Malackacha ale oni ju svine zrusili![]()
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ked mas dobre uchyteny airbox tak neni mozne aby sa urval .. ja som behal s mojou zuzkou po Crossovej drahe X-krat do neskutocnych terenov a brehov a nikdy s nim nic nebolo
A radim Lepsie si kup tu prechodnejsiu vlazku do toho ako open ktory ma sam o sebe dost nevyhod a jednu vyhodu ( zvuk ) .. a myslim ze boda sa mu tam asi nedostane ked tam ma taky celkom fajn blatnicek
ece to ma dobre zasite..
proste ide hlavne o to tryskovanie aj ked na 4takte to je trosku ine lebo to neni az take haklive 
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750