Blbne mi motor
Moderátor: Moderators
-
- chodec
- Dátum registrácie: Po Apr 14, 2008 7:35 pm
- Skúter: neuvedený
Blbne mi motor
prednedávnom som kúpil Yamahu neos 50 2003 všetky diely sú sériové išlo to tak 60 teraz mi vynecháva motor a ide tak max 30 ale niekedy to preskočí a ide zas normálne sviečka bola mokra tak som kúpil novu chvíľu to išlo a potom to zas trafil šľak pomôžte mi prosím (začiatočník)
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Možno vysoká hladina v karbeci alebo velká tryska a sa to prechlastáva do filtra nesmie isť vela paliva len tak trošičku ak dáš dole filter a priložíš ruku pred neho tak nesme byť hneď celá mokrá od paliva...ak áno môže byť aj vadná sacia klapka...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Vlady ja tiez skusim vymenit klapky aj ked som dostal radu, ze ak priliehaju tak ich netreba zbytocne menit, pretoze som spravil uz davnejsie presne tak ako pises... dal som tam ruku tak aby to nemalo vela vzduchu a po pridani to bolo v poriadku ale ked som pustil plyn tak na konci ako sa to dostavao do volnobeznych otacok mi to vyfrkavalo trochu zmes.. viem ze tiez trochu moze ale mne sa to zda dost vela uz
( a zevraj ten booster co to ma zachytavat je nanic ale to ide tusim medzi karb. a prirubu
) 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
neos
chalani ale ved tu pise hned na zaciatku ze je zaciatocnik a vy hned mu to tak na husto...hej bratu vies o com vobec rec?leboja ked som tu bol novy tak som len pozeral co je variatok a nie to klapky atd...a ak aj vie co je co,myslite ked je zaciatocnik ze to posklada ked to rozoberie?..inac son rad ze dalsi neos,chystat to prerabat?ak ano tesim sa a urcite aj DR.HAD
podpis som si este nenastavil
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Bežný scooter s 2T motorom a karbecom je dačo tak jednoduché a primitívne že jednoduchšie to už nemôže byť....A ak dakto nezvláda sám kontrolu zapalovania ,karbecu ,klapiek, a varca aspoň základnú ,aby zistil čo je vadné tak neviem ako sa mu dá poradiť...jedine ten servis alebo dakoho kto má vtom jasno čo a ako..... Nie že to porozoberá a nazad neposkladá a ostane mu súčiastok aj na druhý scooter...
Týmto netvrdím že všetci všetko vieme ale nejaký základ treba mať hlavne aspoň teoretický čo jak prečo ako funguje a ovplyvňuje sa navzájom....ak to človek netuší a nevie, tak nič neopraví a to platí na všetko nie len na scooter alebo motor. A také základné technické info človek nezíska nijak inak len že bude pátrať na takýchto pokecoch a fórach.. nie že sa priamo opýta a mi mu tu odpovieme skontroluj to a to..a on zas ako sa to kontroluje??? a kde to nájdem???...to je potom ťažko radiť... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!