Mam problem s motorom!
Moderátor: Moderators
-
- chodec
- Dátum registrácie: Št Jan 31, 2008 4:48 pm
- Skúter: neuvedený
Mam problem s motorom!
kúpil som si novy skúter a od nova nechce za studena štartovat musim mu pridat plyn inač nenaštartuje no a samozrejme že kým je chladný tak nedrži otáčky,skušali sme mu pridat ale za tepla ich mal zas vysoké.Ako ma byt spravne nastavený karburator tryska na vzduch bola od vyroby nastavena na dva a pol otačky,niekto vravy že to je moc a iný že tak to je spravne,no ked sme ju dali na jeden a pol tak motorka zas nechcel dobre šlapat dusila sa.Nemal uz niekto taky problem stretol som sa z nazorom ze vraj su semeringy od nova zle a taha falosny vzduch može to byt pravda?Okrem toho že za studena neštartuje inač ide ako píla tak potom čo moze byt chyba!Motocykel je značky Mottoro Polly 50cm od impexty zo žiliny.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
degeš- napísal:jasné že je to sytič, čo iné,Možno tam máš manuálny a ani o tom nevieš

Len neviem na ktorých nových scootroch to tak je že manuálny sytič...všade je v sérii klasika elektrický automat. Lebo šuhajko píše že má nový scooter..inak tiež mohol popísať viacej o tom stroji... aspoň značku a tak, aby sme boli v obraze.
Neviem že je dakomu zaťažko a v poslednej dobe si to všímam dosť často u nových členov ak sa sem prvýkrát prihlási a registruje napísať aspoň aký má scooter a odkial je bydlisko..By sa tým všeličo zjednodušilo .... ale asi nie každý má rád aby sa o ňom vedelo kde býva a na čom sa vozí...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- chodec
problem s motorom!
ano je automaticky sytič a musi fungovat lebo som vyskusal taky isty z inej masiny v ktorej funguje a apraval sa tak isto.Tak ja uz neviem ze co mu je?VLADY napísal:A čo elektrický automatický sytič..ako ten pracuje ? zastane si svoju prácu a funkciu? alebo je tam len preto aby tade neťahalo falošný vzduch a nepadal bordel do karbecu???![]()
-
- chodec
problem s motorom.
Noo memyslim ze to bude sytic lebo skusal som z druhej masiny a spravala sa tak isto a sytic je automaticky.degeš- napísal:jasné že je to sytič, čo iné,Možno tam máš manuálny a ani o tom nevieš
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
naco pises dva krat to iste???
Ked je novy a nelubi sa ti to tak ho daj do servisu alebo si pockaj kym bude teplo ked vravis ze to neni v sytici... ( mozno v karbe ) asi ma ece aj restrikciu 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No víš ono daktorí ludia väčšinou aj na scooter povedia že motocykel..a potom aby bol s toho jeden múdry...
Ale o to nejde ... ak to je v záruke tak to ozaj treba dať spraviť servisu...hlavne ak to nezvládaš sám.... A ak je ten sytič ozaj v poriadku (a vôbec si meral ide do neho napájanie 12V? ) tak môže byť problém v nejakej netesnosti ťahá dakde falošný vzduch...alebo je ten karbec ozaj len rozštelovaný.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

-
- chodec
problem s motorom.
no skusim este ten karbec,nasiel som si jedneho odbornika tak ten sa mi nato pozrie a potom dam vediet.VLADY napísal:No víš ono daktorí ludia väčšinou aj na scooter povedia že motocykel..a potom aby bol s toho jeden múdry...Ale o to nejde ... ak to je v záruke tak to ozaj treba dať spraviť servisu...hlavne ak to nezvládaš sám.... A ak je ten sytič ozaj v poriadku (a vôbec si meral ide do neho napájanie 12V? ) tak môže byť problém v nejakej netesnosti ťahá dakde falošný vzduch...alebo je ten karbec ozaj len rozštelovaný....