POMOOOC
Moderátor: Moderators
-
- chodec
- Dátum registrácie: Po Apr 07, 2008 8:11 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
POMOOOC
Cawte neviem ci pritahujem smolu alebo co... ale tak vcera som kupil apriliu sr ojazdenu ked som bol na skusobnej jazde tak isla perfektne isiel som nanej 90 a isla bez problemov... ale jak som isiel domov tak asi po 7km mi zdochla nechcela nastartovat... ked sa mi ju podarilo nastartovat tak isla pomalicky sama ani som nemusel pridavat plyn jak keby mala zvysene otacky a ked som pridal plyn tak mi zdochla co stym moze byt??
pozrel som sa na olej a nebolo ho tam vela len trosku tak co som pokazil ked som mal len trochu oleja alebo prosim ked viete co stym je tak mi pomozte dik

-
- chodec
- Dátum registrácie: Po Apr 07, 2008 8:11 pm
- Kontaktovať užívateľa:
:
Mam normal srku rok vyroby 98 ziaden ditech.... ale dolial som olej a uz to ide... ale aj tak ked idem pomaly a chcem pridat tak tak jak keby vobec nemala tah a potom hned zrychli... co to moze byt?
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
odporucam ti pozriet vsetko a hlavne pomenit zakladne veci ktore tu boli spominane,lebo nikdy potom nevies co sa stane...napises ze si dolial olej a vymenil potom valceky a zas daco a zas a zas...skus pozriet aj trisku,valceky spojku remen aky je,filter...tie zakladne veci...
podpis som si este nenastavil