Nazor na spojku
Moderátor: Moderators
- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Nazor na spojku
Kawasaki Versys Touring Edition

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ak by sa dakomu nechcelo špekulovať v čom je tá spojka inakšia, tak aspoň ja som svojim rozumčekom o ktorom si naivne myslím že je technický
prišiel na to že to tie pakne pritláča aj mechanicky a nie len odstredivou silou takže je asi pri malých otáčkach lepší prítlak a tým pádom aj menšie preklzovanie a tým väčší výkon...len či sa dá veriť tým percentám v tom prospekte... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
a ja hovorim ze to je zbytocne a ze to je vlastne spojka s kazitkom. sak ked chces mat skor ptitlak tak das maksie pruzinky ne? nejak nechapem zmysel toho aby mi tam tlacilo este nieco ine lebo efekt je ten isty ako ked das maksie pruzinky. lebo ked v hentej spojke vymenis pruzinky za tvrdsie tak co sa stane? navyse ak to kupis a nebude ti to vyhovovat tak co na tom naladis? vymenis si gumicku za spongiu?
no a tie zvasty co su tam popisane... neco podobne jak ze v cpi je motor z hondy... sak ked uz mi ta spojka raz zopne tak uz predsa nezavazi pri 7000 otackach ci tam mam nejaku gumicku alebo ne. mozno to mysleli na nejake ine pouzitie lebo na skuter to vyzera byt uplna kravina a to ze to doteraz nikto nevymyslel/nepouzil iba potvrdzuje moje slova
no a tie zvasty co su tam popisane... neco podobne jak ze v cpi je motor z hondy... sak ked uz mi ta spojka raz zopne tak uz predsa nezavazi pri 7000 otackach ci tam mam nejaku gumicku alebo ne. mozno to mysleli na nejake ine pouzitie lebo na skuter to vyzera byt uplna kravina a to ze to doteraz nikto nevymyslel/nepouzil iba potvrdzuje moje slova

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
neotvaral som ten link ale myslim ze tam je spojka s posilovacom pritlaku...
ked mas vykon co ti utrhne spojku v zabere tak je to super vec...(napr. ked mas dragster alebo turbo hayabusu...)
ked mas vykon co ti utrhne spojku v zabere tak je to super vec...(napr. ked mas dragster alebo turbo hayabusu...)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov