Problem s CPI
Moderátor: Moderators
Problem s CPI
Zdravim. Mam Problem so skutrom CPI. Niekedy vobec nejde na startovat, starter toci dobre, ale nic, pomoze az dat dole gumu medzi karburatorom a valcom a strieknut striekackou benzin priamo a vtedy sa uz rozbeha a ide, aj startuje dobre. Niekedy sa to prejavi za den aj 2, niekedy raz za dva tyzdne a pod. Na teplote motora nezalezi, lebo stava sa to aj ked je teply aj studeny. Co s tym moze byt?
podpis som si este nenastavil
- DAR0
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 04, 2008 8:23 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 5BR 2000
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Problem s CPI
mno nieco s karbcom skor ventil na nadrti alebo ako sa to vola skus precistit vsetko zvykne odist ten ventil xd
Karburator som uz cistil asi 100x a nepomaha. Aky ventil na nadrzi by to mohol byt?
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Skontrolovať karbec ...ak je potom všetko OK a scooter jazdí jak predtým tak bude zrejme len problém že zle nastavený volnobeh alebo tak dačo???
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

Karburator je cisty a je na 100% dobre nastaveny. Ak by bol zle, tak by to startovalo zle stale a pod. A ono to väcsinou startuje dobre, len sem tam nie a nie chytit.
- VLADY
- spammer
Jaj... len občas??? tak to potom môže robiť aj elektrika buď sviečka alebo čo ja viem čo všetko...takéto závady sú najhoršie ... 

Ako mam odpojit ten podtlakovy ventil? Malo by to ist aj bez toho v pohode nie?(teda ak karburator dobre uzatvara)
- VLADY
- spammer
Ten neodpojíš...musel by si ho celkom vybrať z nádrže von, teda vlastne odpojiť spod nádrže je tam naspodku zväčša prišroubovaný v nádrži ale na niektorých scootroch aj mimo nádrže len prepojený hadičkami pretože ak ten ventil nemá v hadičke podtlak od motora tak je benzín zavretý a netečie cez neho benzín z nádrže do karbecu...a keby si hladal tak si nájdeš tunáka tému kde je to už preberané a nemusím to tuná znova písať...nie že by sa mi nechcelo ale tak pre poriadok... 

Caute , Tento isty problem som mal aj ja . Je to kôli podtlakovemu ventilu . Vybral som ho a vymenil za normalny
akurat ked clovek zabudne pustit benzin tak je to na dlhsie
Teraz uz bez problemov. Tez mam Cpi ( GTR 50 )

- fifais
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 08, 2009 11:11 pm
- Skúter: Gilera Runner 125VX
- Kontaktovať užívateľa:
na mojom roxe som mal tiez takyto problem ze len OBCAS nemohol nastartovat a to bolo hocikedy...na pricine bola ihla...mal som ju na tretom stupienku od hora...dal som na 4 a pekne startuje ponecden...aj odozva na plyn bola lepsia..
...mozno ti to pomoze

Už je väčší