koľko km vydrží piest v skútri ?
Moderátor: Moderators
koľko km vydrží piest v skútri ?
chcem sa opýtať mám apriliu sr 50 factory ročník 2006 a mám najazdené momentálne 13000 km motorka ide od nova bezchyby mením sviečky olej vo variátore remeň som raz menil inač všetko pôvodné a rád jazdím aj niekoľko sto kilometrové trasy po okolí tak ma zaujíma že po koľko kilometroch sa odporúča meniť piest lebo u krosiek sa to berie na pár motohodín pod plnou záťažou tak nechcem riskovať a chodím stále vkuse na plný plyn 

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
Re: koľko km vydrží piest v skútri ?
podla milion faktorov...jednoducho povedane ked sa opotrebuje...zvycajne u 2t je to 30-80tis km...castejsie sa stava ze pre nieco zadries ako to, ze uz je piest zrely na vymenu...nedavno som rozoberal motor ktory mal 45000km a este nebol otvoreny (okrem remena a valcekov samozrejme...) a valec-piest boli v takom stave ze tych 20tis km este v pohode zvladnu...ale nedavno som robil zrovna srku kde to piest vzdal po 4000km (a po strete s ojnicnym loziskom ktore to vzdalo chvilu pred tym
)

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
tak to je dost, ja som to odhadoval na 20-30tisic, ale ked to vravi Alci, nie je dovod pochybovat... kolko potom vydrzi taky taliansky 250ccm 4T jednobuch pri setrnom zaobchadzani a pravidelnom servise?alcatelko napísal:zvycajne u 2t je to 30-80tis km...

vďaka iba toto som chcel vedieť takže je to v pohode a pokiaľ nič iné neodíde tak nešahať do toho nie
POSLEDNY PRISPEVOK SA NECITUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POSLEDNY PRISPEVOK SA NECITUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- pierre
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 16, 2009 10:05 pm
- Skúter: YUKI WHIP 2T 70ccm
Prosim poradi mi niekto ake kruzky mam kupit na piest v Piaggio NRG r.v.96 je to komplet seria...
Pripadne aky novy piest?
Viem ze je lahke to zmerat,ale mne sa to naozaj nechce cele rozoberat ked som to len vcera zlozil a magor blby som zabudol kruzky vymenit
Rozoberem to az ked budem mat kruzky(piest), valceky, remen a podobne veci co planujem buduci "week" objednat.
PS: nechcem koly jednej otazke zakladat temu a nic lepsie ako toto som na fore nenasiel...
Diky za odpoved...
Pripadne aky novy piest?
Viem ze je lahke to zmerat,ale mne sa to naozaj nechce cele rozoberat ked som to len vcera zlozil a magor blby som zabudol kruzky vymenit

PS: nechcem koly jednej otazke zakladat temu a nic lepsie ako toto som na fore nenasiel...
Diky za odpoved...

podpis som si ešte nenastavil a ani to neurobím
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ja by som povedal ze kruzky pre piaggio...a asi aj piest pre piaggio... 
a rozmer podla toho ci to uz malo vybrus alebo planujes vybrus...vestecku gulu nemame

a rozmer podla toho ci to uz malo vybrus alebo planujes vybrus...vestecku gulu nemame
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- pierre
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 16, 2009 10:05 pm
- Skúter: YUKI WHIP 2T 70ccm
vybrus tam nebol a ani neplanujem...
ja som pozeral e-shop ale akosi som nasiel len piesty s rozmermi a nie rozdele podla skutrov a kedze netusim aky to ma rozmer tak sa reku popytam na fore, je to jednoduchsie ako to cele rozobrat a merat.
ja som pozeral e-shop ale akosi som nasiel len piesty s rozmermi a nie rozdele podla skutrov a kedze netusim aky to ma rozmer tak sa reku popytam na fore, je to jednoduchsie ako to cele rozobrat a merat.

podpis som si ešte nenastavil a ani to neurobím