30.9.2007 NEDELA, BA - LOZORNO - Košariská
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
30.9.2007 NEDELA, BA - LOZORNO - Košariská
Dohodli sme sa na malom vyjazde na nedelnu kavicku...
Takze strucne, jasne a v kratkosti
Čas a miesto stretnutia:
16:00, Stupava, predajna Kymco ca uprostred v lavo zo smeru z BA
Trasa:
Stupava - Lozorno - Košariska
Zatial sa pridavaju:
KUKO
Vlady
Ondris
Bobo - organizator
LucasXC - pravdepodobne
George - ideeeee
Bacil - velmi pravdepodobne
Takze strucne, jasne a v kratkosti
Čas a miesto stretnutia:
16:00, Stupava, predajna Kymco ca uprostred v lavo zo smeru z BA
Trasa:
Stupava - Lozorno - Košariska
Zatial sa pridavaju:
KUKO
Vlady
Ondris
Bobo - organizator
LucasXC - pravdepodobne
George - ideeeee
Bacil - velmi pravdepodobne
Naposledy upravil/-a kukolarik v Ne Sep 30, 2007 2:38 pm, upravené celkom 2 krát.
podpis som si este nenastavil
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Na Košariská? Berieme si aj plavky? Baby môžu aj jednodielne, iba spodok.
Idem ráno pred 6:00 niečo pochytať na Dunaj pod Čunovo, ak sa zadarí a cez obed sa dodatočne a dostatočne vyspím, tak prídem.
Veď po piatku už aj presne viem kde je predajňa Kymco v Stupave, rovno oproti kaštieľu na autobusovej zastávke.

Idem ráno pred 6:00 niečo pochytať na Dunaj pod Čunovo, ak sa zadarí a cez obed sa dodatočne a dostatočne vyspím, tak prídem.
Veď po piatku už aj presne viem kde je predajňa Kymco v Stupave, rovno oproti kaštieľu na autobusovej zastávke.

Tak už zasa nič.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Kymco predajňa bola v BA na Bajkalskej pri Slovnaft pumpe pri plavárni ale hneď ako som si u nich kúpil scooter tak nejak skrachovali...a od vtedy tam je nejaký iný obchod
Takže robia servis u dealerov ako je STYX v Ivánke alebo další obchod je v Lamači pri stanici atp. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Bobo velmi presne... Lukas, pojdes z Trnavy, prejdes cez Babu a staaaale rovno cez lozorno smer BA/Stupava. Prides na Tckovu krizovatku bez tabule, tam dolava a mas to cca 5km... chod potom v stupave pekne pomaly a uvidis motoshop na pravo, je tak uplne zvlast, samostatne stojaca budova, nemozes to minut...
Ked nechces cez Babu, pojdes z TT po dialnici staaaale rovno, stale drz smer Brno, prejdes cez BA staaaale po dialni, stale smer Brno, prejdes tunelom a staaaale rovo, za tunelom druhy vujazd a smer stupava, teda vyjazd, dole z vyjazdu do prava, po 500m Tckova krizovatka do lava a rovnooooooooo... v tom pripade bude motoshop na lavo
Ked nechces cez Babu, pojdes z TT po dialnici staaaale rovno, stale drz smer Brno, prejdes cez BA staaaale po dialni, stale smer Brno, prejdes tunelom a staaaale rovo, za tunelom druhy vujazd a smer stupava, teda vyjazd, dole z vyjazdu do prava, po 500m Tckova krizovatka do lava a rovnooooooooo... v tom pripade bude motoshop na lavo
- ŠAKUL
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Dec 04, 2006 11:13 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Mozno uz vypadam trapne ale tatino dosiel okolo siedmej,vozil sa dost dlho a uz by som nestihal, a bol som akurat na motorke v Oresanoch na kofole. ja fakt neviem nevychadzato, a kde ste to boli???? A Senec uz neplati????
tam sa nestretneme??? Kukovi by som este vratil co dlzim.......Bacile ja som kredit man, a stav mojho kredituje 2 Sk
neviem co by som asi zavola, Mooooc sa ospravedlnujem