jazdili sme 20 clenna skupina skutristov po BA.doktor napísal:vy ste tu kratko chalani, ze?
Len co ja viem z blizsich ludi pojde ich aspon 5 + dalsi mimo BA a aj z BA
Moderátor: Moderators

jazdili sme 20 clenna skupina skutristov po BA.doktor napísal:vy ste tu kratko chalani, ze?

Ak pôjdete cez MA môžeme sa stretnuť aj v MA na benzinke a spoločne ísť do kutu
 Ak pôjdete cez MA môžeme sa stretnuť aj v MA na benzinke a spoločne ísť do kutu  

teda 50tkarom no.
  teda 50tkarom no.

100% to bude niak takto, ako vzdy..doktor napísal:moja skusenost je - plno reci a ucast malicka....v kazdom pripade cim viac vas bude, tym to bude velkolepejsie, potom treba trubit na kazdu svadbu po ceste

matrixko napísal:chlapci a vy chcete ist aj do ceska? lebo viete ze tam nam vodicaky neplatiateda 50tkarom no.
 Síce mňa sa to netýka ale ostatných asi áno že ???
 Síce mňa sa to netýka ale ostatných asi áno že ???
matrixko napísal:chlapci a vy chcete ist aj do ceska? lebo viete ze tam nam vodicaky neplatiateda 50tkarom no.

poniektorych, ale tak mozu to risknut..Fullpull napísal:Hmm tak to som nevedel aká zradaSíce mňa sa to netýka ale ostatných asi áno že ???

...nahodov na kamennom mlyne sa nas stretol dost ....aj minule v BA piatok ... 21 nas tusim bolo ... a to len blavaci...
 ...nahodov na kamennom mlyne sa nas stretol dost ....aj minule v BA piatok ... 21 nas tusim bolo ... a to len blavaci...

, ako ma nechali ist sameho s ladvinkou na zraz do Zvolena a pred tym mi raz jeden, raz druhy, raz treti dobre ze nie dva mesiace dopredu na preskacku pisali, ci volali ako urcite idu a ako sa na to urcite nemam vykaslat, a ako pojdeme spolu atd.
 , ako ma nechali ist sameho s ladvinkou na zraz do Zvolena a pred tym mi raz jeden, raz druhy, raz treti dobre ze nie dva mesiace dopredu na preskacku pisali, ci volali ako urcite idu a ako sa na to urcite nemam vykaslat, a ako pojdeme spolu atd. 

Aj to je riešenieDavidian napísal:poniektorych, ale tak mozu to risknut..Fullpull napísal:Hmm tak to som nevedel aká zradaSíce mňa sa to netýka ale ostatných asi áno že ???
 ale aj tak myslím že keby nás išlo veľa tak by nás ani nezastavovali a keby aj tak napredu pôjdu tí čo môžu a zastavia len tých a ostatný pôjdu daľej
  ale aj tak myslím že keby nás išlo veľa tak by nás ani nezastavovali a keby aj tak napredu pôjdu tí čo môžu a zastavia len tých a ostatný pôjdu daľej  

▀▄▀▄█▓▒░*Premazal som to tu od zbytocnych poznamok - Davidian░▒▓█▀▄▀▄▀Fullpull napísal:Tak ma napadlo nakoľko aj chalani z Čiech robia zahájenie sezóny 2011 , že by sme to mohli spustiť aj my 23.04 – 2011 a nakoľko vyrážajú naši susedia na svojej spanilke smerom k naším hraniciam do mestečka Lednice(kde je mimochodom aj nádherný zámok) , tak by sme sa mohli isť povoziť tým smerom aj my a spoločne sa stretnúť v Ledniciach. Spravili by sme si také Československé stretnutie scootristov . My by sme sa stretli na čerpacej stanici v Kútoch ak by išiel aj niekto od Bratislavy (z BA je to 87km) Čas ešte presne neviem, myslím tak približne o 11:00 hod, ohľadom času to ešte spresním neskôr po dohode z chalanmi z Čiech. Akcia sa bude konať len ak nám vyjde počasie. Takže čo vy na to, bol by záujem ???

24 5000Km - No Problem (r.v. 2008) Maximálna spokojnosť PREDANÉ
 24 5000Km - No Problem (r.v. 2008) Maximálna spokojnosť PREDANÉ