jazdili sme 20 clenna skupina skutristov po BA.doktor napísal:vy ste tu kratko chalani, ze?
Len co ja viem z blizsich ludi pojde ich aspon 5 + dalsi mimo BA a aj z BA
Moderátor: Moderators
jazdili sme 20 clenna skupina skutristov po BA.doktor napísal:vy ste tu kratko chalani, ze?
100% to bude niak takto, ako vzdy..doktor napísal:moja skusenost je - plno reci a ucast malicka....v kazdom pripade cim viac vas bude, tym to bude velkolepejsie, potom treba trubit na kazdu svadbu po ceste![]()
matrixko napísal:chlapci a vy chcete ist aj do ceska? lebo viete ze tam nam vodicaky neplatiateda 50tkarom no.
matrixko napísal:chlapci a vy chcete ist aj do ceska? lebo viete ze tam nam vodicaky neplatiateda 50tkarom no.
poniektorych, ale tak mozu to risknut..Fullpull napísal:Hmm tak to som nevedel aká zradaSíce mňa sa to netýka ale ostatných asi áno že ???
Aj to je riešenieDavidian napísal:poniektorych, ale tak mozu to risknut..Fullpull napísal:Hmm tak to som nevedel aká zradaSíce mňa sa to netýka ale ostatných asi áno že ???
▀▄▀▄█▓▒░*Premazal som to tu od zbytocnych poznamok - Davidian░▒▓█▀▄▀▄▀Fullpull napísal:Tak ma napadlo nakoľko aj chalani z Čiech robia zahájenie sezóny 2011 , že by sme to mohli spustiť aj my 23.04 – 2011 a nakoľko vyrážajú naši susedia na svojej spanilke smerom k naším hraniciam do mestečka Lednice(kde je mimochodom aj nádherný zámok) , tak by sme sa mohli isť povoziť tým smerom aj my a spoločne sa stretnúť v Ledniciach. Spravili by sme si také Československé stretnutie scootristov . My by sme sa stretli na čerpacej stanici v Kútoch ak by išiel aj niekto od Bratislavy (z BA je to 87km) Čas ešte presne neviem, myslím tak približne o 11:00 hod, ohľadom času to ešte spresním neskôr po dohode z chalanmi z Čiech. Akcia sa bude konať len ak nám vyjde počasie. Takže čo vy na to, bol by záujem ???