https://youtu.be/GkFCNRZ9-Y0
Moderátor: Moderators

..dvojkolesových tátošov pribudlo
 ..dvojkolesových tátošov pribudlo  .... už sa blížia naše dni
 .... už sa blížia naše dni 
 (najazdené 130km)
  (najazdené 130km)
 skoda len, ze sa dni zase maju pokazit.
 skoda len, ze sa dni zase maju pokazit.

na Vršatci je krásne,na paradu
 na Vršatci je krásne,na paradu 

)
 )  dokonca bol ochotny mi aj vymenit prevodovy olej, aj ked jedna merna nadobka prisla o zivot
 dokonca bol ochotny mi aj vymenit prevodovy olej, aj ked jedna merna nadobka prisla o zivot  co sa tyka salonu, tak poviem uprimne ze som bol znechutemy stovkami deti ktore si z vystavenych motoriek urobili preliezky a stlacali a tahali vsetko co sa dalo..to ze skakali po vyfukoch zjavne nikomu nevadilo..ale ajtak som si osedlal desiatky strojov, mam uz dalsi maly sen do buducna a do z produkcie BMW
 co sa tyka salonu, tak poviem uprimne ze som bol znechutemy stovkami deti ktore si z vystavenych motoriek urobili preliezky a stlacali a tahali vsetko co sa dalo..to ze skakali po vyfukoch zjavne nikomu nevadilo..ale ajtak som si osedlal desiatky strojov, mam uz dalsi maly sen do buducna a do z produkcie BMW  

mno dnes počasie nebolo práve ukážkové ale na chuti zajazdiť si nám nijak neubralo.Poznáte to slniečko svieti a doma sa obsedieť dajak nechce a to už vonkoncom keď náš kamarát Dodo mal sviatok
 mno dnes počasie nebolo práve ukážkové ale na chuti zajazdiť si nám nijak neubralo.Poznáte to slniečko svieti a doma sa obsedieť dajak nechce a to už vonkoncom keď náš kamarát Dodo mal sviatok  .Tak sme v tento celkom slnečný deň vyrazili v ústrety slnečným lúčom smer Salaš Kostrín kde nás už Alžbetka čakala ako inak tradične s Baraním gulášom . Ako bonus za naše verné návštevy pridala krásny úsmev a tanier zákuskov , mimochodom svadobných.Výlet dopadol skvele všetci sme si užili kopec smiechu a vtipov za ktoré by nás hasiči  poriadne zmáčali
 .Tak sme v tento celkom slnečný deň vyrazili v ústrety slnečným lúčom smer Salaš Kostrín kde nás už Alžbetka čakala ako inak tradične s Baraním gulášom . Ako bonus za naše verné návštevy pridala krásny úsmev a tanier zákuskov , mimochodom svadobných.Výlet dopadol skvele všetci sme si užili kopec smiechu a vtipov za ktoré by nás hasiči  poriadne zmáčali  Cestou nazad nás už nedočkavo vyčkával oslávenec Dodo a Janka s fanatastickým gulásom a zakuskami , klobaskami a nápojovou ponukou že by sme tam strávili hodne dlhú dobu ... Ďakujeme ešte raz
 Cestou nazad nás už nedočkavo vyčkával oslávenec Dodo a Janka s fanatastickým gulásom a zakuskami , klobaskami a nápojovou ponukou že by sme tam strávili hodne dlhú dobu ... Ďakujeme ešte raz   
   a na zdravie
 a na zdravie  

nedeľa slnkom zaliata vylákala bandu Templársku spoza Trenčína a zavialo ju až ku mne na dvor
 nedeľa slnkom zaliata vylákala bandu Templársku spoza Trenčína a zavialo ju až ku mne na dvor  odkiaľ sme už spoločne tiahli až na Kohútku . Jazda bola skvelá uživali sme si všetci veď bolo príjemné jarné počasie. Na Kohútke bolo ľudí viac ako je schopná kapacitne uspokojiť tak po krátkej pauzičke sme pokračovali a kochali sa pohodovou jazdou
 odkiaľ sme už spoločne tiahli až na Kohútku . Jazda bola skvelá uživali sme si všetci veď bolo príjemné jarné počasie. Na Kohútke bolo ľudí viac ako je schopná kapacitne uspokojiť tak po krátkej pauzičke sme pokračovali a kochali sa pohodovou jazdou