Dnes som s Velmajstrom bol na Vrsatci a uzili sme si peknych 90km a na kopci aj trocha vetrika.No ale stalo to zato lebo ma uz palil zadok.
Uzili sme si to obaja
Tak aj ja som sa uz vratil z Brna, dnes som sa konecne rozmrazil..tachometer ukazal spolu vyse 1100km (aj vdaka mojim orientacnym superschopnostiam )
Cestou nazad som sa zastavil u Jága, ktory pripravil naozaj fenomenalny gulas dokonca bol ochotny mi aj vymenit prevodovy olej, aj ked jedna merna nadobka prisla o zivot co sa tyka salonu, tak poviem uprimne ze som bol znechutemy stovkami deti ktore si z vystavenych motoriek urobili preliezky a stlacali a tahali vsetko co sa dalo..to ze skakali po vyfukoch zjavne nikomu nevadilo..ale ajtak som si osedlal desiatky strojov, mam uz dalsi maly sen do buducna a do z produkcie BMW
#144Príspevokod užívateľa Jágo » So Mar 19, 2016 9:25 pm
mno dnes počasie nebolo práve ukážkové ale na chuti zajazdiť si nám nijak neubralo.Poznáte to slniečko svieti a doma sa obsedieť dajak nechce a to už vonkoncom keď náš kamarát Dodo mal sviatok .Tak sme v tento celkom slnečný deň vyrazili v ústrety slnečným lúčom smer Salaš Kostrín kde nás už Alžbetka čakala ako inak tradične s Baraním gulášom . Ako bonus za naše verné návštevy pridala krásny úsmev a tanier zákuskov , mimochodom svadobných.Výlet dopadol skvele všetci sme si užili kopec smiechu a vtipov za ktoré by nás hasiči poriadne zmáčali Cestou nazad nás už nedočkavo vyčkával oslávenec Dodo a Janka s fanatastickým gulásom a zakuskami , klobaskami a nápojovou ponukou že by sme tam strávili hodne dlhú dobu ... Ďakujeme ešte raz a na zdravie
#147Príspevokod užívateľa Jágo » Po Mar 28, 2016 7:59 pm
nedeľa slnkom zaliata vylákala bandu Templársku spoza Trenčína a zavialo ju až ku mne na dvor odkiaľ sme už spoločne tiahli až na Kohútku . Jazda bola skvelá uživali sme si všetci veď bolo príjemné jarné počasie. Na Kohútke bolo ľudí viac ako je schopná kapacitne uspokojiť tak po krátkej pauzičke sme pokračovali a kochali sa pohodovou jazdou