Anubis napísal:David,tak ma zmaz

Ja neviem, stale je to o tom istom. Cize navrhujes mi riesenie extremom. To akoby nebolo mozne sa pohybovat na urovni normalu.. Neviem ako to vidia ostatni, ale tato tema je o celoslovenskom zraze skutrov. A nie jeden krat sa to tu zvrhlo len na jedno-dvoj riadkovu dalo by sa povedat extremnejsiu diskusiu, Teba, raplika, doktora a Mayky, ci ostatnych, ktory sa na nej podielali, na temu ako sa ozereme na zraze, a ako budeme behat s pistolkami a oblievat sa. Ja vam tuto radost nechcem brat, ani proti tomu nic nemam, (SNAD SA AJ PRIDAM) len sa uvedomte, ze nie kazdy tuto radost s vami zdiela, pripadne sa jej chce zucastnovat. Hlavne, na taketo 15 minutove zabavky neni treba zaplnit niekolko stran na fore, to je moj nazor, ked tema je o dolezitejsich veciach. Aj ja osobne skor riesim, ci a ako sa na zraz dostanem, predsa len idem 200km (ak pojdem) a viac ma trapi, kolko co stoji, co na to budem potrebovat, ako je to s jedlom, na co si davat pozor cestou a podobne. Bohuzial medzi tymi extrem prispevkami sa to jednak tazko hlada, dalej tazko na tu temu vobec zacat diskutovat, ked mi do toho skoci niekto s tym, ako sa tesi, ze bude na vyjazde zvracat v zakrutach. Nechcem byt zly, ale nemate mieru? Ja nejdem za to nikoho mazat, ani Banovat, necham toto na inych modov, ak maju chut, skor by som uvital, keby ste si to zobrali k srdcu a chovali sa ako dospeli ludia, ktorych prezentacia je na urovni dospelych ludi a nie sa clenom vyhrazat fyzickou dominanciou, pokial s vami vlkmi nechcu zrovna vyt. Ja osobne tiez nemam oblubu sa ozrat do nemoty a potom hucat nezmysly - kvoli tomu na zraz nejdem. Cize nie je vecerna party mojim eventom, na ktory sa tesim najviac. A verte tomu, ze nas je takych viac. Fakt chalani, nemam proti Vam osobne vobec nic, mam vas predsa vsetkych rad, len sa vas ako moderator snazim trosku v tomto smere usmernit, aby ste to neprehanali, lebo nie kazdy je na taketo vylevy zvedavy. A po tom co mi uz par clenov napisalo, nech skusim tuto temu dako premazat, som sa zmohol na dalsi prispevok tohoto charakteru, lebo verim, ze ju premazavat nebude treba.
Samozrejme ocenujem aj vase organizacne prinosy, nalepky, plagatiky a tak dalej, su super. Len vazne, treba sa trosku uvedomit, lebo niektore prispevky fakt su uz moc, nech sudny clovek uzna sam, ak sa mu to chce citat..
Ale mozno by bolo super, keby sa niekomu chcelo napisat do jdeneho sumarneho prispevku vsetko co nas caka a neminie, vratane party, karnevalu, casov, co treba doniest, co kto donesie, pripadne, nech sa tam nevlacia niektore veci 2x, a podobne, cize ak a niekomu kto k tomu ma blizko nieco taketo chce splasit, myslim, ze by to tejto teme dost pomohlo.
Treba blbnut, ved aj ja som najvacsie hovado, len to nikto nevie, ale zas odtial-potial, chapeme sa, nech tym potom netrpi kvoli par jedincom vacsina.. (To nehovorim, ze niekto tu niecim trpi, ale hodilo sa mi to tam)
Takze snad nespravim daky flame, slo len o to nejak to z pozicie moderatora uviezt na pravu mieru.. Snad som nenapisal zas dake nezmysly, lebo mam hrozne vela prace, a skuter mi stale taha falosny vzduch, a neviem kade.. Cize ak sa stiha polit karter, menit hned aj loziska na kluke a doladit, tak super.. Lenze, ak bude tahat falosny aj tak, tak uz neviem, a hlavne neviem ci to stihnem do piatka obedaaaaaaa...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....