6. CELOSLOVENSKE STRETNUTIE SKUTROV VO ZVOLENE

Moderátor: Moderators

Tento rok sa zúčastním na zraze aj ja:

Hlasovanie ukončené Pi Aug 05, 2011 3:08 pm

Áno
35
48%
Nie
7
10%
Ešte neviem, ale asi Áno
21
29%
Ešte neviem, ale asi Nie
10
14%

Celkom hlasov: 73

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Davidian
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
Kontaktovať užívateľa:

Re: 6. CELOSLOVENSKE STRETNUTIE SKUTROV VO ZVOLENE

#401 Príspevok od užívateľa Davidian » St Aug 03, 2011 12:11 pm

Podla mna to Alci nevyberal len tak na haluz, asi rata s tym, ze pojdeme na skutroch, cize predpokladam, ze ano. Ceny su v pohode, aspon na nase pastekarske pomery. U nas v centre by to stalo aspon 3x tolko.. (to je doba, co?)

A hosi, uz neblbnite s tymi OT prispevkami, nechajte si to blbnutie na piatok vecer!! Ci? :D

Anubis
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Máj 24, 2007 10:16 pm
Skúter: cbr 600f
Kontaktovať užívateľa:

#402 Príspevok od užívateľa Anubis » St Aug 03, 2011 12:13 pm

Neboj,Alci vzdy vybera podnik kam sa vsetci vmestime :)
Naposledy upravil/-a Anubis v St Aug 03, 2011 5:11 pm, upravené celkom 1 krát.
yvanrT z kápulh
k c u r e h t

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#403 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Aug 03, 2011 12:18 pm

takze small update...v cene jedla je aj 3dcl kofoly alebo mineralky...ked si vezmem co vyslo jedlo v almade min. rok tak to az taky rozdiel nie je...neni to bufetova jedalen ale jeden z lepsich ZV podnikov a jeden z mala kde sa da dobre zaparkovat a maju dostatocnu kapacitu...je tam velke strkove parkovisko takze v pohode zaparkujeme pripadne do radu na chodnik ala italia :)
a hlavne ked sa budeme drzat vybraneho menu tak pojde vsetko svizne a nebudeme musiat cakat 3hodiny...
len poprosim v sobotu rano aby sa vsetci rozhodli co teda chcu aby som vedel nahlasit pocet ludi a pocet jedal... :)

p.s.: asi vyrobim registracny letak s dotaznikom na jedlo :D
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

raplik
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
Kontaktovať užívateľa:

#404 Príspevok od užívateľa raplik » St Aug 03, 2011 12:40 pm

takže koncert NEBUDE :-( mrzí ma to ale majitel tej krčmy dole povedal že bicie nemôžu byť kôli okolitým domom... :-(

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#405 Príspevok od užívateľa Davidian » St Aug 03, 2011 2:22 pm

Anubis napísal:David,tak ma zmaz :)

Ja neviem, stale je to o tom istom. Cize navrhujes mi riesenie extremom. To akoby nebolo mozne sa pohybovat na urovni normalu.. Neviem ako to vidia ostatni, ale tato tema je o celoslovenskom zraze skutrov. A nie jeden krat sa to tu zvrhlo len na jedno-dvoj riadkovu dalo by sa povedat extremnejsiu diskusiu, Teba, raplika, doktora a Mayky, ci ostatnych, ktory sa na nej podielali, na temu ako sa ozereme na zraze, a ako budeme behat s pistolkami a oblievat sa. Ja vam tuto radost nechcem brat, ani proti tomu nic nemam, (SNAD SA AJ PRIDAM) len sa uvedomte, ze nie kazdy tuto radost s vami zdiela, pripadne sa jej chce zucastnovat. Hlavne, na taketo 15 minutove zabavky neni treba zaplnit niekolko stran na fore, to je moj nazor, ked tema je o dolezitejsich veciach. Aj ja osobne skor riesim, ci a ako sa na zraz dostanem, predsa len idem 200km (ak pojdem) a viac ma trapi, kolko co stoji, co na to budem potrebovat, ako je to s jedlom, na co si davat pozor cestou a podobne. Bohuzial medzi tymi extrem prispevkami sa to jednak tazko hlada, dalej tazko na tu temu vobec zacat diskutovat, ked mi do toho skoci niekto s tym, ako sa tesi, ze bude na vyjazde zvracat v zakrutach. Nechcem byt zly, ale nemate mieru? Ja nejdem za to nikoho mazat, ani Banovat, necham toto na inych modov, ak maju chut, skor by som uvital, keby ste si to zobrali k srdcu a chovali sa ako dospeli ludia, ktorych prezentacia je na urovni dospelych ludi a nie sa clenom vyhrazat fyzickou dominanciou, pokial s vami vlkmi nechcu zrovna vyt. Ja osobne tiez nemam oblubu sa ozrat do nemoty a potom hucat nezmysly - kvoli tomu na zraz nejdem. Cize nie je vecerna party mojim eventom, na ktory sa tesim najviac. A verte tomu, ze nas je takych viac. Fakt chalani, nemam proti Vam osobne vobec nic, mam vas predsa vsetkych rad, len sa vas ako moderator snazim trosku v tomto smere usmernit, aby ste to neprehanali, lebo nie kazdy je na taketo vylevy zvedavy. A po tom co mi uz par clenov napisalo, nech skusim tuto temu dako premazat, som sa zmohol na dalsi prispevok tohoto charakteru, lebo verim, ze ju premazavat nebude treba.

Samozrejme ocenujem aj vase organizacne prinosy, nalepky, plagatiky a tak dalej, su super. Len vazne, treba sa trosku uvedomit, lebo niektore prispevky fakt su uz moc, nech sudny clovek uzna sam, ak sa mu to chce citat..

Ale mozno by bolo super, keby sa niekomu chcelo napisat do jdeneho sumarneho prispevku vsetko co nas caka a neminie, vratane party, karnevalu, casov, co treba doniest, co kto donesie, pripadne, nech sa tam nevlacia niektore veci 2x, a podobne, cize ak a niekomu kto k tomu ma blizko nieco taketo chce splasit, myslim, ze by to tejto teme dost pomohlo.
Treba blbnut, ved aj ja som najvacsie hovado, len to nikto nevie, ale zas odtial-potial, chapeme sa, nech tym potom netrpi kvoli par jedincom vacsina.. (To nehovorim, ze niekto tu niecim trpi, ale hodilo sa mi to tam)

Takze snad nespravim daky flame, slo len o to nejak to z pozicie moderatora uviezt na pravu mieru.. Snad som nenapisal zas dake nezmysly, lebo mam hrozne vela prace, a skuter mi stale taha falosny vzduch, a neviem kade.. Cize ak sa stiha polit karter, menit hned aj loziska na kluke a doladit, tak super.. Lenze, ak bude tahat falosny aj tak, tak uz neviem, a hlavne neviem ci to stihnem do piatka obedaaaaaaa...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..... :cry:

Anubis
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#406 Príspevok od užívateľa Anubis » St Aug 03, 2011 3:02 pm

Ja neviem,ale ptom by to tu bola nuda.
Pochopim,keby takto niekomu vypisujeme do projektu,alebo nejakej vaznej otazky ohladom motora...
Ale toto je zraz a zrazy su hlavne o zabave a dobrej nalade. Takze by to nemalo chybat ani v tejto teme. Proste to k tomu patri.
Teraz si predstav,ze si na fore novy a citas tu len same strohe,presne a konkretne informacie. V ziadnom pripade si nedokazes urobit celkovy obraz o tom ako to tam vlastne bude vyzerat.
Podla mna,kto chce ten si tu z tej hromady blbosti najde co potrebuje.
A koho zaujima aj ta omacka,ten si precita aj tu...
Ale keby tu nebola(ta omacka) tak je vlastne ta cast fora,ktoru to zaujima,voci ostatnym ukratena....
Tot,moj nazor,dakujem za pozornost.

A keby sa niekto chcel so mnou na zraze bavit o vaznych veciach,tak prosim,nech sa paci,nikomu za to neodhryznem z nosa...
yvanrT z kápulh
k c u r e h t

doktor
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
Skúter: Kawasaki W 650

#407 Príspevok od užívateľa doktor » St Aug 03, 2011 4:04 pm

Tak koncert nebude :( ,a budeme cvakat podpatkami lebo zabava je nepripustna :cry: ....radsej uz nic nenapisem lebo by som nemohol prist....a naco aj? pocko bude blbe, skuter nemam, tak co
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#408 Príspevok od užívateľa Davidian » St Aug 03, 2011 4:08 pm

tak vies, je rozdiel medzi zabavou a zabavou.. zavisi od toho, kto to ako berie..a ci pri tom berie ohlad na ostatnych.. (a hlavne tak isto je rozdiel aj medzi mnou mnou a mnou moderatorom a veta by mohla pokracovat podobne ako ta predosla)

doktor
motorkár
motorkár

#409 Príspevok od užívateľa doktor » St Aug 03, 2011 4:15 pm

To je jedno David, ked ti potom vecer lepsie......, tak je to fajn :wink:
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#410 Príspevok od užívateľa Davidian » St Aug 03, 2011 4:16 pm

aspon mate na koho nadavat..o kom si pokecat..pouzit zopar pridavnych mien v spojeni s podstatnymi.. no jaka parada??

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#411 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » St Aug 03, 2011 5:07 pm

tak tak, tento 6. zraz bol najlepsi zraz, aky sme na fore doteraz mali, ved sa popisalo o nom 17 stran! :beer: :friends: (citaj spoiler)
Spoiler: ukázať
a pointa je v tom, ze sa este ani nekonal :D :D :D
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Anubis
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#412 Príspevok od užívateľa Anubis » St Aug 03, 2011 5:21 pm

David ja aj keby som chcel,tak na teba nemozem nadavat. Podla mna si spravny. :Bravo: bez srandy
svoju pracu moderatora si robis svedomito... Tu na fore si ako Mr Yoda a my ako Sithsky lordi :) (dokonale prirovnanie) :D
a budeme zvadzat odveky boj dobra a zla :evil: :D
Ale na zraze ta pretiahneme na temnu stranu sily,moj mlady ucen :beer:

dufam ze sa ti podari spravi ten falosny luft aby si mohol v pohode prist
A nieco vazne k veci... mas handsfree? okolo druhej by som ti zavolal,kde sa budete nachadzat
yvanrT z kápulh
k c u r e h t

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#413 Príspevok od užívateľa Davidian » St Aug 03, 2011 5:27 pm

ja sem hodim cisla na vsetkych Plavakov, na kt. mam kontakt teraz poruke a mali by ist.. handsfree nemam take, co mi vleze do helmy, ale kazdopadne si budem kukat telefon pravidelne, takze isto sa dovolas dako.. a ak ne mne, snad ostatnym..

David: 0908444455/0917339672
Luthar: 0908424215
Makicko: 0911460508

doplnte sa pripadne..koho mam na Facebooku, a ma v profile cislo, mam ho tym padom v mobile..

Potom zajtra by sme si mali este dohodnut zvysok, take to posledne co a ako pred odchodom.... A hlavne, heh, ked budeme prichadzat, myslim, ze nas bude pocut.. :D

raplik
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#414 Príspevok od užívateľa raplik » St Aug 03, 2011 5:33 pm

doktor napísal:Tak koncert nebude :( ,a budeme cvakat podpatkami lebo zabava je nepripustna :cry: ....radsej uz nic nenapisem lebo by som nemohol prist....a naco aj? pocko bude blbe, skuter nemam, tak co
doktor nerob cecky... čo by to bol za zraz bez teba? :shock:

Jaro
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Ne Aug 08, 2010 2:31 pm
Skúter: JOYMAX NEW 300i ABS START/STOP

#415 Príspevok od užívateľa Jaro » St Aug 03, 2011 10:10 pm

Re Davidian, nechcem to kopírovať celé. Komentárov k akcii bude vždy veľa a budú rôzne. Navrhujem k takejto akcii zriadiť dve témy, jednu do ktorej by sa písali len dôležité údaje týkajúce sa stretnutia (čas, program, organizačné záležitosti...) a do druhého rôzne komentáre ku stretnutiu.
podpis som si este nenastavil

babel
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: Po Jún 13, 2011 1:15 pm
Skúter: JL50QT7

#416 Príspevok od užívateľa babel » St Aug 03, 2011 11:02 pm

ziarovky vymenene, reprak opraveny, olej vymeneny, gripy vymenene, maska na karneval na 50% nachystana a zajtra este skontrolovat remen a potom uvidim co s nim :) (nahradny mam pre istotu)
no a este nakup jedla a hlavne daku vodnu bazuku :D
a najest sa pojdem isto inde, ved ked som tam chodil na strednu, tak som chodil inde jedavat za max. polovicu z tychto cien (to je myslenie Slovaka: zodvihnut ceny, ked vie, ze ma mat vela ludi :evil: ale to nejdem rozoberat)

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#417 Príspevok od užívateľa Davidian » St Aug 03, 2011 11:07 pm

To sa ako pojdes najest sam?

@z mobilu

babel
kolobežkár
kolobežkár

#418 Príspevok od užívateľa babel » St Aug 03, 2011 11:21 pm

no, mne by mali prist este kamosi na aute (ale to je jedno) a keby aj hej, mne to nevadi, vsak by som za vami potom prisiel...ale hentie ceny su o dost premrstene
nie som drzgros, ale je to fakt vela, ked viem, ake ceny su inde :P

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#419 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Aug 04, 2011 6:53 am

ked najdes niekde miesto kde sa vie najest naraz 40-60 ludi za 3,50 tak daj vediet, nabuduce pojdeme tam...ja viem len o par miestach vo zv...almada bola 5 rokov a boli problemy, este ostavaju teoreticky straze co je dost od ruky a uz nic ine ma nenapada...ved kazdy sa moze ist najest kam chce len islo o spolocny obed, a keby bola ucast kazdeho jedneho potvrdena minimalne tyzden dopredu s tym ze sa dohodneme presne na tom co kto bude jest nie je problem vybavit obed za menej ako polovicnu cenu...lenze skus prist niekam a povedat ze chces obed pre 20-70 ludi naraz ze netusis kolko presne ludi ake jedla atd...min. rok malo byt menu tiez a zvrhlo sa to v to ze kazdy si aj tak objednal co ho napadlo a aj v restike dohodnute menu pochopili po svojom a bol z toho 3hod obed kde prvy dojedli a posledny este ani nevideli obsluhu...takze toto je dovod tej hrozne premrstenej ceny :)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

babel
kolobežkár
kolobežkár

#420 Príspevok od užívateľa babel » Št Aug 04, 2011 7:56 am

ale to nie je dovod na zvysovanie ceny
isiel som z Kremnice z lyzovacky (v skupinke), zastavili sme sa v jednej nemenovanej restike (je len jedna po ceste do ZH :D)...bolo nas 20 a v restike mohli byt dalsi 35 ludia a stale prichadzali dalsi a cena jedla normalna
vsak to je restauracia...ziju z toho ze varia a nevadia vzdy presny pocet ludi...ak nie su schopny reagovat, tak nech si spravia zavodnu kuchinu, s uplne presnym poctom osob

ved si to vezmi, cisto iba priklad (nechcem sa ta dotknut!): nahlasim ti, ze potrebujem odblokovat 40-50 skutrov naraz
normalne odblokujes 30 skutrov na den nech po 10€ na kus (to je cisto priklad)
a zrazu ked vies, ze ti ma prist take mnozstvo, tak zodvihnes na 20€ (s myslienkvym pochodom, ze ako vyborne ma okasles a zarobis) ???
tak ja sa vezmem a idem inde

Slovak sa nikdy nemoze uchytit v turizme s takymto zmyslanim :evil:

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#421 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Aug 04, 2011 8:08 am

lenze cena nie je zvysena ale klasicka...vid jedalny listok co som dal na moznost vyberu jedla komu sa nepaci menu...oproti cene v jedalnom listku dostaneme este kofolu zadara...ide o to ze to je jedna z tych lepsich restauracii vo Zv takze ceny tam nie su ako v jedalni pod lipou na malej stanici :) min rok v almade vyslo priemerne jedlo s polievkou a pitim okolo 7-8e takze nejaky extra rozdiel to nie je...

babel
kolobežkár
kolobežkár

#422 Príspevok od užívateľa babel » Št Aug 04, 2011 8:52 am

tak v tom pripade dufam, ze cena odpoveda kvalite :oops:
a v Centrume by sa nedalo?? a od zadu by sme zaparkovali skutre, alebo ako si pisal "ala italia"

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#423 Príspevok od užívateľa Davidian » Št Aug 04, 2011 9:08 am

Nevymyslaj kvoli trom korunam...

@z mobilu

doktor
motorkár
motorkár

#424 Príspevok od užívateľa doktor » Št Aug 04, 2011 9:15 am

David, ony tie 3 ewri mozu byt pre niekoho kua vela....
Ono to nie je az take zle,ja som v minuly rok nechal 13 ewri, a to mali este okolo toh bordel ze kto ma bude blokovat a tak, lebo som prisiel neskor....ono to v tej cene nevyzera zle, zalezi od toho ci to bude len taka ochutnavkova porcia, alebo sa z toho aj realne najeme, nech mi potom neberiete nedopecene klobasy z grillu :beer:
Bohuzial si myslim ze tento rok nam bude stacit dajaky mensi nenarocny podnik, podla pocasia asi nebude ucast taka bombasticka ako v 2009 :( , no ale nehajme sa prekvapit :good:

raplik
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#425 Príspevok od užívateľa raplik » Št Aug 04, 2011 11:58 am

mne je už všetko jedno... len nech som už v kováčovej lebo neviem ako vydržím ešte tých 28 hodín :-D

Napísať odpoveď

Návrat na "Stredné Slovensko"