Jedného dňa v Tv dávali dokument o Vojenskom múzeu vo Svidníku a bojoch, ktoré prebehli počas druhej svetovej vojny v Duklianskom priesmyku. Ešte som tam nebol a práve preto vo mne skrsla myšlienka návštevy tejto lokality. O tejto mojej myšlienke som sa zmienil pred pár nadšencami jednej stopy a čuduj sa svete, vznikol veľký záujem túto lokalitu navštíviť. Preto padlo rozhodnutie „Pôjdeme na Duklu“. Postupom času sa začal rysovať aj konkrétny dátum a trasa ktorou by sa jazda realizovala.
Dopredu ale upozorňujem, nejedná sa o žiadnu organizovanú akciu. Jazda je len pre malú skupinku zo stredu Slovenska. ALE, kto sa spontánne čisto náhodou k jazde pripojí, nikto mu v tom brániť nebude. Každý teda pôjde samostatne na vlastnú zodpovednosť a bude dodržiavať všetky ustanovenia cestnej premávky.
Výjazd sa uskutoční zo Zvolena a samotná cesta bude viesť kľukatými cestami, ktoré vedú vo väčšej miere v horských pohoriach čiže – do kopca, s kopca a veľa menších a aj väčších zákrut. Po trase bude aj zopár zastavení. Vynútených jednak veľkosťou nádrže jednotlivých približovadiel a výdržou ich majiteľov. Po dosiahnutí cieľa plánujem navštíviť múzeum zaplniť obsah žalúdka nejakou dobrotkou (bryndzové halušky ... mňam), doplniť dobrou kávou a potom už ostáva návrat domov. Ten povedie cez pýchu Slovenska Tatry.
Termín : 19.7. 2014 - sobota
Čas výjazdu : bude určený dodatočne
Predpokladaná trasa : http://goo.gl/maps/6bX5z

rád by som sa čisto spontánne pridal, ale som skútrovo nepojazdný
  rád by som sa čisto spontánne pridal, ale som skútrovo nepojazdný  
  Tak nech sa Vám trip podarí absolvovať na 1.
  Tak nech sa Vám trip podarí absolvovať na 1.

pohoda klídek a tabáček
 pohoda klídek a tabáček  

Miky ja sa tiež hlásim na Duklu len moja trasa a možno aj chalanov spoza kopca bude asi tato
 Miky ja sa tiež hlásim na Duklu len moja trasa a možno aj chalanov spoza kopca bude asi tato