Ten scoot ide ako ďábel

Prajem príjemnú zábavu.
Moja sobotná jazda začala ráno po nočnej smene, prešiel som 417 km spolu aj so spoločným výjazdom, na ktorom sme
prešli cca 55km. Super jazda.
Moderátor: Moderators
to su presne tie tri veci, na ktore sa ohladom zrazu najviac tesimgianmarco1 napísal:Najkrajšie na zraze bola cesta naňho, cesta domov a spanila jazda
to su presne tie tri veci, na ktore sa ohladom zrazu najviac tesimTHeBaNDiT napísal:gianmarco1 napísal:Najkrajšie na zraze bola cesta naňho, cesta domov a spanila jazda
cestou do SNV to vyzeralo na dost veľku búrku tak možno ešte stoji niekde na zastávke a čaka kým prestane pršať.nigdais02 napísal:chalani len tak po mimo neviete kde je napster ?
ono si zober že my sme šli po rovine. najhorši usek bol zo Zvolena niekde do Krivaňa a potom sme leteli 80km/h+ ďalej pred Lučencom bol tiahli kopec a potom až Soroška. stale stale sa išlo 80km/h+ chalani mi rozrážali vzduch čiže ani pre mňa to nebol problem. veľmi nas podceňuješ BanditTHeBaNDiT napísal:to su presne tie tri veci, na ktore sa ohladom zrazu najviac tesimgianmarco1 napísal:Najkrajšie na zraze bola cesta naňho, cesta domov a spanila jazda![]()
Fotky dam do hlavnej temy o zraze, ale az zajtra dopoludnia najskor...Spoiler: ukázať
jaaaj, tak to všetko vysvetľuje, nám tie predpísané 50tky po obciach účinne znižovali priemer...gianmarco1 napísal:cez dediny sme isli 80 gps
v smolniku v krcme cakam dokym neprestane prsatnigdais02 napísal:chalani len tak po mimo neviete kde je napster ?
ked som videl ze mam prazdny palivovy filter, tak som si vravel ze idem na vzduchrspeed napísal:... nas sa pokusili namerat - akurat robuch ich zbadal a spomalil nas .... ale na motorkach nas dalsi dobehli a isli sme skoro 80 - obiehali nas v predpisanej 90-ke pomalicky ale nezastavili takze im to bud neprislo divne alebo videli burku pred nami ... inak podla prepoctov mam spotrebu 2,93.... najnizsiu som mal zo zvolena po rimavsku na shell fuel save 86 km na 2,48 L cize 2,88 l/100km ...