nigdais02 napísal:chalani len tak po mimo neviete kde je napster ?  

cestou do SNV  to vyzeralo na dost veľku búrku tak možno ešte stoji niekde na zastávke a čaka kým prestane pršať.  

bol dosť šokovaný z toho ako jazdime, ale v dobrom. proste rychle presuny.
THeBaNDiT napísal:gianmarco1 napísal:Najkrajšie na zraze bola cesta naňho, cesta domov a spanila jazda  

to su presne tie tri veci, na ktore sa ohladom zrazu najviac tesim 

robuch napísal:no predpokladam ze priemerka bola aj okolo 70 km/h NaplastER nechapal to nase tempo,ale pacilo sa mu a drzali sme sa vsetci v jednej kope
to sa mi nechce verit 

, pretoze my sme sli cez Donovaly a potom po dialnici smer Presov, a nasa priemerka 
pohybu (teda statie priemer neznizovalo) je 76km/h, pricom obce 55 gps (tacho 60), Donovaly 80-95 gps (tacho 85-100), mimoobce 95 gps (tacho 100) a dialnica 105 gps (tacho 110), miestami 115 gps (tacho 120), jeden usek 130 gps (tacho 135) , no a celkovy priemer pohybu podla navigacie je spominanych 76,9 GPS 

.
Ale som rad, ze vam to ide svizne... 

Fotky dam do hlavnej temy o zraze, ale az zajtra dopoludnia najskor... 

ono si zober že my sme šli po rovine. najhorši usek bol zo Zvolena niekde do Krivaňa a potom sme leteli 80km/h+ ďalej pred Lučencom bol tiahli kopec a potom až Soroška. stale stale sa išlo 80km/h+ chalani mi rozrážali vzduch čiže ani pre mňa to nebol problem. veľmi nas podceňuješ Bandit  

nebyť zadrhelu s Peugeotom tak sme doma skor jak vy  

inak cez dediny sme isli 80 gps, mimo obce 80+ gps a dolu kopcom ani neviem lebo to nas už ani auta nepredbiehali