Alebo to poviem inak

Moderátor: Moderators
no v celku aj je, keby sme sli dvaja, traja... ale ide nas celkom slusne mnozstvo a ked sa niekto zacne tam trtkat, a toto a tamto a gumu nafukat a co ja viem co to je hodina v cul... za hodinu som za viednou...Preto kazdy vopred si vsetko zabezpeci a pride pripraveny a nie potom vymyslat...duky5 napísal:ale hosi sak sa nestresujte, je problem ist cestou do HR cez hainburg, na tej pumpe mozte aj natankovat plnu za lacnejsi peniaz a kupite znamky...naco to kupovat dopredu zase....
nechcem byt ja ten udavac a ten zly a tak... ale poviem len tolko, ze Doktor uz nebude mat problem podrzat 150km/h aj keby celou cestou...doktor napísal:Teraz som tu nikoho nemal tak som si pozrel cely minulorocny topic o chorvatsku a zacinam sa mooooc tesitna to, nejake zadrhele zatial su ale to nejako prekonam Yahoo!
Ak nemáš kam dať nálepku na moto že nemáš plexi , tak si ju môžeš šupnúť na plexi na prilbe...by kukal Rakúsky flojd....Taogunka napísal:........ dialnicnu ak sa niekto ulutostiale treba na moto lebo nemam na moto nic priehladne, ........
Ja viem ze to je zo vsetkych moznosti asi ta najhorsia, ale nevidim inu moznost ako to zariadit momentalne...kukolarik napísal:Mna by zaujimal jeden fakt, pises, ze z prace pojdes na GS500, ale ze sa musis naucit jazdit...
To sa akoze v piatkovej premavke v BA ides ucit? Akoze OKI, nie je lepsia skola, ale aj nemocnica je hned oproti...