Alebo to poviem inak
 Ak by nebodaj niekto z našej skupiny, alebo hoc aj z tej druhej do piatku šiel kúpiť nálepku sebe, tak nech prosím kúpi 2 aj mne (jedna tam, jedna nazad)
 Ak by nebodaj niekto z našej skupiny, alebo hoc aj z tej druhej do piatku šiel kúpiť nálepku sebe, tak nech prosím kúpi 2 aj mne (jedna tam, jedna nazad)Moderátor: Moderators

Ak by nebodaj niekto z našej skupiny, alebo hoc aj z tej druhej do piatku šiel kúpiť nálepku sebe, tak nech prosím kúpi 2 aj mne (jedna tam, jedna nazad)

tak som mu poprial pekný deň a bral som sa stade doprdele
 tak som mu poprial pekný deň a bral som sa stade doprdele 

no v celku aj je, keby sme sli dvaja, traja... ale ide nas celkom slusne mnozstvo a ked sa niekto zacne tam trtkat, a toto a tamto a gumu nafukat a co ja viem co to je hodina v cul... za hodinu som za viednou...Preto kazdy vopred si vsetko zabezpeci a pride pripraveny a nie potom vymyslat...duky5 napísal:ale hosi sak sa nestresujte, je problem ist cestou do HR cez hainburg, na tej pumpe mozte aj natankovat plnu za lacnejsi peniaz a kupite znamky...naco to kupovat dopredu zase....

nechcem byt ja ten udavac a ten zly a tak... ale poviem len tolko, ze Doktor uz nebude mat problem podrzat 150km/h aj keby celou cestou...doktor napísal:Teraz som tu nikoho nemal tak som si pozrel cely minulorocny topic o chorvatsku a zacinam sa mooooc tesitna to, nejake zadrhele zatial su ale to nejako prekonam Yahoo!

ale treba na moto lebo nemam na moto nic priehladne, krem na spalenie ,este roaming a snad je to vsetko, uz nech je utorok
  ale treba na moto lebo nemam na moto nic priehladne, krem na spalenie ,este roaming a snad je to vsetko, uz nech je utorok  

Ak nemáš kam dať nálepku na moto že nemáš plexi , tak si ju môžeš šupnúť na plexi na prilbe...by kukal Rakúsky flojd....Taogunka napísal:........ dialnicnu ak sa niekto ulutostiale treba na moto lebo nemam na moto nic priehladne, ........

Ozaj a ako sa to má lepiť v reále podla predpisu??? alebo robia aj nepriehladné ? že capneš dakam na plast?
 Ozaj a ako sa to má lepiť v reále podla predpisu??? alebo robia aj nepriehladné ? že capneš dakam na plast? 

Jak je to u susedov v AT netuším....
 Jak je to u susedov v AT netuším.... 

, kto este a na com?
 , kto este a na com?
Ja viem ze to je zo vsetkych moznosti asi ta najhorsia, ale nevidim inu moznost ako to zariadit momentalne...kukolarik napísal:Mna by zaujimal jeden fakt, pises, ze z prace pojdes na GS500, ale ze sa musis naucit jazdit...
To sa akoze v piatkovej premavke v BA ides ucit? Akoze OKI, nie je lepsia skola, ale aj nemocnica je hned oproti...