Vonroad 50

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
DamiBiker
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

Vonroad 50

#1 Príspevok od užívateľa DamiBiker » St Máj 20, 2009 9:57 am

Nazdar,
po predani mojho focusa som dlho uvazoval co kupit ... kedze som jazdil cim dalej tym menej rozhodol som sa nakoniec pre bicykel :D ... s tym ze otec po predani svojej ciny kupi nieco lepsie... no a kupil lepsiu cinu . ide o vonroad .. samozrejme po 30 najazdenych kilometroch som sa rozhodol pre 80 ccm valec ... nasiel som set karburatora,valca a sania , samozrejme so vsetkymi tesneniami a podobne . bol za lakavu cenu a tak som ho hned objednal.

problem je ten ze skuter nehorazne klepe je tam zatial vsetko originalne .a neviem cim to je . ventily a valec to urcite nie su . nemate niekto skusenosti co moze klepat na cisto novej cine ? valec variator a ventily to nie su ... co to moze byt ?
fotky skutra a setu nahodim neskor
podpis som si este nenastavil

PeterZ
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
Kontaktovať užívateľa:

Re: Vonroad 50

#2 Príspevok od užívateľa PeterZ » St Máj 20, 2009 11:23 am

Soráč ale dvakrát urobiť tú chybu, že kúpiť čínu :fool: Čakať od toho niečo normálne to je nepoučiteľnosť. Spoj sa s kredenc1001 ten má podobný stroj a aj trápenia viac než dosť s ním a chystá set na väčší objem. Mitko je tiež jeden scootrista čo dal set na číňana a skladal mu ho alcatelko ale výsledok ako som čítal sklamanie... Narveš do toho veľa € a stále to bude horšie ako séria značka.

denisoo.ga
Jánošíkov bratranec
Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa denisoo.ga » St Máj 20, 2009 12:31 pm

Vsetkym som sa uz stretol ale klepanie este zatial este nie :lol: ak budes potrebovat pomoc kludne sa ozvy a ak by si chcel len 80 ccm valec napis bude za symbolicku cenu
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet :D

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#4 Príspevok od užívateľa Mitko » St Máj 20, 2009 12:34 pm

fuuuu pozor na tuning 4T činy Vonroad. predpokladam že otec kupil Tajfa tak ako ja. heh zo zahadnymi zvukmi na tomto skutri sa velmi rychlo skamarať.....ja som mal tiež podla ucha nejaky dojem že niečo šušti a pod ale Alcatelko sa niekolkokrat vozil a nespozoroval nič vynimočne že by tam nejak robilo galibu. pozri moj setup a musi Ti byť hned jasne že asi už lepšie komponenty do Tajfa ani nemožno dať teda okrem kluky a ostrej vačky. o vybrujucich plastoch ani nevravim hlavnje plast okolo hlavneho svetlometu je totalne neodhlučnitelny ( teda vybrovanie ) skušal som už vela možnosti od dotiahnutia skrutiek až po celkove zhodenie plastu a nasadenia vysoko lepiacej izolačky na styčne koliky co zapaduvaju do plastu. nepomohlo. dotahovať to na fest nema vyznam lebo hrozi pretrhnutie zavitu v plaste. momentalne ku tuningu na mojom pribudli gumy Sava MC 18 3,50-10 to je asi prva vec čo som mal urobiť zmeniť "kunda" gumy. s terajšimi to je podstatny rozdiel nevynaša to v zakrutach a brzdenie na prednu brzdu je stabilnejšie a vytratil sa pocit podšmyknutia predneho kolesa. inak ako nechodi to špatne až na totoalne odflaknue plasty a skrutky. už som menil skrutku uchytu motora za kalenu česku lebo origo mala tendenciu sa povolovať. tak isto som menil skrutku v prednej vidle čo drži koleso. inač motor ma neskutočne vybracie v rozmedzi rychlosti 50-60tacho vybracia motora až doslova otravna. momentalne je skuter u "alciho" problem nesvieti mi svetlo....alci už druhý den skuma zahadnu príčinu....predpokladana porucha bude asi sposobena origo alarmom ktorý sme len odpojili ale neodstranili. a hlavne to bude tou čina elektrikou.....zavady ako nahle bezdovodne vypadnutie niečoho nie je vynimočne. celkovo ked si to spočitam doteraz ma skut stal do 2000ečok a to som mohol mať krasnučku novu apriliu street za 1900ečok LC čo v serii da 90km/h po odbloku. moja chyba bol som očividne nedočkavý a hlavne som si nedal poradiť od "alciho" ktorý ma Xkrat upozornil na nevhodnosť tunovať 4T. hold som myslel že zmenim dejny a budem mudrejši ako Alcatelko........

DamiBiker
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa DamiBiker » St Máj 20, 2009 1:12 pm

ide o to ze otec to chcel a mna je do toho nic . za tolke peniaze som mohol mat neco stare ale kvalitne. on nechcel. 80 kit mam uz doma . aj nahodeny bol ja z toho sklamany nie som . rozhodne nie som ochotny aby bolo v tom skutri investovanych viac ako 200 euro .. takze asi tak

Mitko
motorkár
motorkár

#6 Príspevok od užívateľa Mitko » St Máj 20, 2009 1:21 pm

jasne ja keby som po terajšich skusenostiach mal ist do vonroadu 50ccm tak by som do neho investoval len vario+remen+gumy a to by bolo cele. nič viac.

alibaba

#7 Príspevok od užívateľa alibaba » Pi Máj 22, 2009 4:50 pm

Ja mám Vonroad ale 150 ccm
je to 4T.
Čo všetko by sa dalo vylepšiť?
Prílohy
P21-05-09_17.31.jpg
VONROAD Superstar VR150
(102.35 KiB) 1524 stiahnutí
P21-05-09_17.31[01].jpg
Tacho
(52.41 KiB) 1524 stiahnutí
P20-05-09_20.34[01].jpg
To je moja divožienka
(59.63 KiB) 1523 stiahnutí

PeterZ
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa PeterZ » Pi Máj 22, 2009 7:50 pm

133 km a bez vodičáka no toto :D
Divožienka patrí sem http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... aj%C5%A1ie

Mitko
motorkár
motorkár

#9 Príspevok od užívateľa Mitko » Pi Máj 22, 2009 8:15 pm

Najlepšie na tom skutri je asi Tvoja baba.....a tu poslednu štvrtinu tacha si kludne zamaluj tam sa aj tak ručička asi nikdy nedostane.....

alibaba

#10 Príspevok od užívateľa alibaba » Pi Máj 22, 2009 9:23 pm

Mitko napísal:Najlepšie na tom skutri je asi Tvoja baba.....a tu poslednu štvrtinu tacha si kludne zamaluj tam sa aj tak ručička asi nikdy nedostane.....
Ale dostane.
Dneska si bola ručička obzrieť 100-vku, samozrejme zo slabším vetríkom v chrbte.

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#11 Príspevok od užívateľa rspeed » Pi Máj 22, 2009 11:00 pm

... aj moje tacho pekne kecalo,stale ukazovalo skoro 130 pri real 80,az sa lanko porucalo... teraz ma uz nestrasi :D ...
a k vylepseniam - max vario a lahsie valceky, viac sa vacsinov do 4T neoplati ...

alibaba

#12 Príspevok od užívateľa alibaba » So Máj 23, 2009 5:16 pm

To tacho si teda otestujem s GPS.
Dám potom vedieť o koľko kecá

DamiBiker
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa DamiBiker » Št Jún 04, 2009 8:11 pm

inak ide o tuto masinu takze tajfun to neni . ale az na pohodlie je to motoricky rovnake .dnes mi dosli nejake drobnosti a ak pride do vikendu aj open filter tak to poskladam dokopy
Prílohy
Snímka014.jpg
Vonroad
(234.83 KiB) 41 stiahnutí
Naposledy upravil/-a DamiBiker v Št Jún 04, 2009 8:16 pm, upravené celkom 1 krát.

DamiBiker
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#14 Príspevok od užívateľa DamiBiker » Št Jún 04, 2009 8:16 pm

no a tu su spominane drobnosti
Prílohy
P5311554a.jpg
80ccm
(81.05 KiB) 1299 stiahnutí
P5311551a.jpg
karbec
(80.46 KiB) 1305 stiahnutí
P6041565a.jpg
vario,poloremenica,vacka,cdi
(79.05 KiB) 1297 stiahnutí

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#15 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Jún 04, 2009 10:17 pm

Tá vrchná plocha toho piestu sa mi moc nepozdáva ..to je len tak odfláknuté ten povrch jak to vyleze z formy??? Síce vidieť to nieje potom v tom motore ale aj tak.... :shock:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

ADo_xXx
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ut Aug 28, 2007 4:06 pm
Skúter: CPI hussar

#16 Príspevok od užívateľa ADo_xXx » So Jún 06, 2009 8:45 am

Ten protikus nieje kusok zbytocny?Valceky si ake objednal?Ja sa neviem dopatrat ake priblizne by som mal kupit

Napísať odpoveď

Návrat na "Vaše skútre"