po predani mojho focusa som dlho uvazoval co kupit ... kedze som jazdil cim dalej tym menej rozhodol som sa nakoniec pre bicykel
 ... s tym ze otec po predani svojej ciny kupi nieco lepsie... no a kupil lepsiu cinu . ide o vonroad .. samozrejme po 30 najazdenych kilometroch som sa rozhodol pre 80 ccm valec ... nasiel som set karburatora,valca a sania , samozrejme so vsetkymi tesneniami a podobne . bol za lakavu cenu a tak som ho hned objednal.
 ... s tym ze otec po predani svojej ciny kupi nieco lepsie... no a kupil lepsiu cinu . ide o vonroad .. samozrejme po 30 najazdenych kilometroch som sa rozhodol pre 80 ccm valec ... nasiel som set karburatora,valca a sania , samozrejme so vsetkymi tesneniami a podobne . bol za lakavu cenu a tak som ho hned objednal.problem je ten ze skuter nehorazne klepe je tam zatial vsetko originalne .a neviem cim to je . ventily a valec to urcite nie su . nemate niekto skusenosti co moze klepat na cisto novej cine ? valec variator a ventily to nie su ... co to moze byt ?
fotky skutra a setu nahodim neskor

Čakať od toho niečo normálne to je nepoučiteľnosť. Spoj sa s kredenc1001 ten má podobný stroj a aj trápenia viac než dosť s ním a chystá set na väčší objem. Mitko je tiež jeden scootrista čo dal set na číňana a skladal mu ho alcatelko ale výsledok ako som čítal sklamanie... Narveš do toho veľa € a stále to bude horšie ako séria značka.
  Čakať od toho niečo normálne to je nepoučiteľnosť. Spoj sa s kredenc1001 ten má podobný stroj a aj trápenia viac než dosť s ním a chystá set na väčší objem. Mitko je tiež jeden scootrista čo dal set na číňana a skladal mu ho alcatelko ale výsledok ako som čítal sklamanie... Narveš do toho veľa € a stále to bude horšie ako séria značka. ak budes potrebovat pomoc kludne sa ozvy a ak by si chcel len 80 ccm valec napis bude za symbolicku cenu
 ak budes potrebovat pomoc kludne sa ozvy a ak by si chcel len 80 ccm valec napis bude za symbolicku cenu