Jedna sa predovsetkym o teplotu stien valca.Ide o vzduchom chladeny valec.SnoopyBA napísal:Teploty coho, vody? Nebude to teraz "oslabene"? A dalsia vec, ak dobre vidim, mas to hned vedla sviecky, co za teplotu to bude vlastne merat? Ak pisem blbosti, vopred sorry. Len sa pytam..
edit: a co ta "ohlodana" plocha, ktorej sa bude dotykat podlozka zo sviecky, bude to tesne?? AC motor, cize vody asi nie. Vsak?
to pri sviecke ma netrapi,vzniklo to ked som na fest ju dotahoval,tak to tam odskocilo.Inak ja davam okolo zavitu na sviecke teflonovu pasku,takze je to vlastne jedno - tesní to priamo v zavite.

vzhladom na to,ze som musel riseit karbec tak,aby bol o cosi vyssie,lebo sa mi dotyka toho hlinikoveho krytu co samozrejme nie je dobre koli teplote,aka tam bude.No ale to som uz zriesil dnes z pertinaxu a tak uz len to vsetko zlozit spet teda zadnu cast spojit z ramom a uz sa mozem vozit
  vzhladom na to,ze som musel riseit karbec tak,aby bol o cosi vyssie,lebo sa mi dotyka toho hlinikoveho krytu co samozrejme nie je dobre koli teplote,aka tam bude.No ale to som uz zriesil dnes z pertinaxu a tak uz len to vsetko zlozit spet teda zadnu cast spojit z ramom a uz sa mozem vozit  

len to umiestnenie by som trochu inak riešil
 len to umiestnenie by som trochu inak riešil