Tak po dlhom čase vám chcem predstaviť môj scooter je to Kymco Sniper 50DD 2T AC ročník 97 mam ho asi tak už 6-7 rokov a ma po sebe už 3 generálky motora (ložiska,gufera jeden vybrús atd..) a už 2x bol striekaní na inú farbu
a ako to začalo? začalo to tak bol som mali chlapec ktorému sa začali páčiť motorky chcel som prve Jawu Pionier na začiatok by mi to stačilo

ale keďže môj oco je tvrdohlaví a k tomu také "šunky" mal za dectva doma sam veľa a vedel ako sa to kazi tak začal pokukovať po nejakým scootru a jeho kamarat akurát predával YAMAHU MBK no tak sa dohodli a zobral ju na skúšku oskušať na paru dni ... scooter išel do 60km/h ale keďže ten scooter mal j.. karburátor s ktorím sa oco hral 2 dni aj sa podarilo ho trocha opraviť ale stále nešiel tak dobre ako mal a aj brzdi boli opotrebované dosť a pýtal zan veľa tak sme ho vratily škoda teraz lebo bol to dobry scoot na tuning ale po dvoch tyždnoch ani sam neviem kde a ako našiel predajcu ktorý predával dve scootre za menšiu sumu a nebolo to ani ďaleko tak sa išiel na scootre pozrieť ale bez zomna
boli to scootre Kymco Sniper 50DD jeden bol 97 a druhí 96 ročník ten 96-tka ročník bol skôr na ND chýbali tam plasty a nemal od neho kluče ale malo to 70-tku valec od Polini a take racing gumi a bol dosť porozbijani myslím plasty a tak asi bol použivani na nejaké amatérske preteky no do teraz presne neviem ... ten 97-tka ročník mal vzadu aj kotúč bol dosť zachovali a išiel cez 80km/h tak ocovi sa to páčilo ta rýchlosť na 50tku dosť velka tak ich aj kupil a ešte mi ten predavajuci na druhi den ráno doviezol na vlečke obidve scootre keť som sa v ten den zobudil oco ma poslal do garáže bolo to ako druhe Vianoce keť som to videl

.... za scootre som zaplatil tolko že dnes po toľko idú Yamahy Aerox a papiermi na prihlasnie vtedy to bolo inak takže teraz ma to ani nemrzí lebo scooter je spoľahlivý do dnes a sem tam nejaká generálka ma nezabije ale bol tu jeden problém scooter mi už na rýchlosť nestačil a takže začaly sa meniť seriove veci pomalí za nejaké ine kvalitne a športove a sem tam sa niečo upravilo mam aj dačo zdokumentované všetko bude potom Tu časom

a v papieroch mi píše že tam je HONDA motor je to podobní motor ako ma HONDA DIO ale troška novší DIO je cele podobne môjmu scootru a vtedi som sa aj dozvedel že Kymco montovalo od Hondy motori len do čias kým si nevyrabaly vlastne a dnes je Kymco dcérska firma Hondy

nasranda toto

podpis som si ešte nenastavil lebo mi to scooter zakázal že ešte nevie aký setup bude mať ....