a ako to začalo? začalo to tak bol som mali chlapec ktorému sa začali páčiť motorky chcel som prve Jawu Pionier na začiatok by mi to stačilo
 ale keďže môj oco  je  tvrdohlaví a  k tomu  také   "šunky"  mal  za  dectva  doma  sam  veľa   a  vedel  ako  sa  to  kazi  tak   začal  pokukovať  po  nejakým  scootru  a  jeho  kamarat  akurát  predával  YAMAHU MBK   no  tak  sa  dohodli   a  zobral  ju  na skúšku  oskušať  na  paru  dni ... scooter  išel  do  60km/h ale  keďže  ten  scooter  mal  j..  karburátor  s ktorím  sa  oco  hral 2 dni  aj sa  podarilo  ho  trocha opraviť  ale stále  nešiel tak  dobre ako  mal   a  aj  brzdi  boli  opotrebované  dosť   a pýtal   zan  veľa    tak sme ho  vratily  škoda  teraz   lebo  bol  to dobry  scoot  na  tuning   ale   po  dvoch  tyždnoch  ani sam  neviem  kde  a ako   našiel  predajcu   ktorý  predával  dve scootre  za  menšiu  sumu    a nebolo  to   ani ďaleko  tak  sa  išiel  na  scootre  pozrieť    ale  bez  zomna
    ale keďže môj oco  je  tvrdohlaví a  k tomu  také   "šunky"  mal  za  dectva  doma  sam  veľa   a  vedel  ako  sa  to  kazi  tak   začal  pokukovať  po  nejakým  scootru  a  jeho  kamarat  akurát  predával  YAMAHU MBK   no  tak  sa  dohodli   a  zobral  ju  na skúšku  oskušať  na  paru  dni ... scooter  išel  do  60km/h ale  keďže  ten  scooter  mal  j..  karburátor  s ktorím  sa  oco  hral 2 dni  aj sa  podarilo  ho  trocha opraviť  ale stále  nešiel tak  dobre ako  mal   a  aj  brzdi  boli  opotrebované  dosť   a pýtal   zan  veľa    tak sme ho  vratily  škoda  teraz   lebo  bol  to dobry  scoot  na  tuning   ale   po  dvoch  tyždnoch  ani sam  neviem  kde  a ako   našiel  predajcu   ktorý  predával  dve scootre  za  menšiu  sumu    a nebolo  to   ani ďaleko  tak  sa  išiel  na  scootre  pozrieť    ale  bez  zomna  
  boli to scootre Kymco Sniper 50DD jeden bol 97 a druhí 96 ročník ten 96-tka ročník bol skôr na ND chýbali tam plasty a nemal od neho kluče ale malo to 70-tku valec od Polini a take racing gumi a bol dosť porozbijani myslím plasty a tak asi bol použivani na nejaké amatérske preteky no do teraz presne neviem ... ten 97-tka ročník mal vzadu aj kotúč bol dosť zachovali a išiel cez 80km/h tak ocovi sa to páčilo ta rýchlosť na 50tku dosť velka tak ich aj kupil a ešte mi ten predavajuci na druhi den ráno doviezol na vlečke obidve scootre keť som sa v ten den zobudil oco ma poslal do garáže bolo to ako druhe Vianoce keť som to videl

....   za  scootre som zaplatil  tolko   že  dnes  po  toľko  idú  Yamahy Aerox  a  papiermi  na  prihlasnie    vtedy  to  bolo  inak takže  teraz ma  to ani nemrzí  lebo  scooter  je  spoľahlivý  do  dnes  a sem  tam  nejaká  generálka  ma nezabije     ale   bol  tu  jeden problém     scooter  mi  už na rýchlosť  nestačil   a takže   začaly sa meniť  seriove  veci  pomalí  za  nejaké  ine  kvalitne  a  športove  a  sem tam  sa  niečo   upravilo   mam aj dačo     zdokumentované  všetko  bude  potom   Tu  časom
  ....   za  scootre som zaplatil  tolko   že  dnes  po  toľko  idú  Yamahy Aerox  a  papiermi  na  prihlasnie    vtedy  to  bolo  inak takže  teraz ma  to ani nemrzí  lebo  scooter  je  spoľahlivý  do  dnes  a sem  tam  nejaká  generálka  ma nezabije     ale   bol  tu  jeden problém     scooter  mi  už na rýchlosť  nestačil   a takže   začaly sa meniť  seriove  veci  pomalí  za  nejaké  ine  kvalitne  a  športove  a  sem tam  sa  niečo   upravilo   mam aj dačo     zdokumentované  všetko  bude  potom   Tu  časom   a   v  papieroch   mi  píše  že  tam  je  HONDA  motor   je  to  podobní  motor  ako  ma  HONDA DIO ale  troška  novší   DIO je cele  podobne  môjmu  scootru     a   vtedi  som sa  aj  dozvedel  že Kymco  montovalo   od Hondy motori    len  do  čias  kým si nevyrabaly  vlastne  a  dnes je  Kymco  dcérska  firma  Hondy
    a   v  papieroch   mi  píše  že  tam  je  HONDA  motor   je  to  podobní  motor  ako  ma  HONDA DIO ale  troška  novší   DIO je cele  podobne  môjmu  scootru     a   vtedi  som sa  aj  dozvedel  že Kymco  montovalo   od Hondy motori    len  do  čias  kým si nevyrabaly  vlastne  a  dnes je  Kymco  dcérska  firma  Hondy    
   nasranda toto
  nasranda toto   

, vítam ťa na fóre, prekvapil si celkom vekom scootru a ze len zopar generalok a vybrusov, to ako keby som pocul seba len ten časovy horizont sa zmestí tak do jednej dvoch sezón
, vítam ťa na fóre, prekvapil si celkom vekom scootru a ze len zopar generalok a vybrusov, to ako keby som pocul seba len ten časovy horizont sa zmestí tak do jednej dvoch sezón 
 dokumentácia     bude  čoskoro
     dokumentácia     bude  čoskoro    

pozerám    motor  skapal   zrazu  čo  to
   pozerám    motor  skapal   zrazu  čo  to   koleso stale  zaberalo  pokým   neodpojilo  spojku    som  sa  len  tak spustil    netušiac  čo  sa  stalo      potom  som  jeden  kopec     scooter   tískal  až  pokým   som   sa dole  kopcom  nespustil  domov        vykrútil  som  sviečku   pozerám
    koleso stale  zaberalo  pokým   neodpojilo  spojku    som  sa  len  tak spustil    netušiac  čo  sa  stalo      potom  som  jeden  kopec     scooter   tískal  až  pokým   som   sa dole  kopcom  nespustil  domov        vykrútil  som  sviečku   pozerám   premna  ale  ak  došiel    valec a  piest  s  novými  krúžkami  tak som  bol
    premna  ale  ak  došiel    valec a  piest  s  novými  krúžkami  tak som  bol