ah ..
-áno rox ma seriovo jeden chladic ja uz mam take dva ..
"Tak nije možné, že ty máš dva a dosť veľké a nechladí to tak ako by malo."
-mne to chladi tak ako ma , neviem kto tu psial ze mi to enchladi ja momentalne nemam problem najmensi s teplotou , bavime sa o karbe a preco pri plnom nejde tak ako ma ..
-dostatocny prietok vzduchu maju oba chladice aj serovy aj pridavny seriovy .. so seriovym som nic nerobil, od serie ma taky prietok aky ma mat ..
-chladiacu kvapalinu namiesto destilky tam mam od zaciatku tejto sezona ako som prvy krat dal dokopy karter a vsetko zapajal, t.j. od decembra asi ..
-valec je dopasovany eŇo ŇuŇo .. tak ako malossi aj stage6 nemali problem ani jeden s dopasovanim
momentalne riesim karb .. skusil som dat tu ihlu vyssie , segerku nizsie a robi to stale to iste , , , ked idem mierny kopcek sa poriadne ani nerozbehnem lebo musim ist na pol plyn ani to nie a ked chcem pridavat zacne okamzite stracat vykon a flusat z vyfuku alebo co, kaslat alebo co atp ...
neviem ci znizovat este viac tu trysku je dobry napad .. ked pri 86ke mi toto nerobilo , pri 80tke mi to na plnom nejde tak ako ma , tak na 75ke co potom ?