Yamaha Slider - FoXiK

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Okt 17, 2007 4:57 pm

niekde z tohto fora som to stiahol tusim :D :D alebo niekde na nete, a viem ze to je tak mesiac dozadu a stalo to 2490,- to viem URCITE :) preto som o tom rozmyslal , cakaj mozno najdem :D :wink:
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

odo
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Apr 14, 2007 8:27 am
Skúter: Yamaha BWs
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa odo » St Okt 17, 2007 8:24 pm

kokso riadny je ten krit...keby taky predavali tak hned kupim
podpis som si este nenastavil

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Okt 17, 2007 8:36 pm

henten kryt je na 90% ariete a ten sa uz vazne nevyraba dva roky...chcel som ich objednat...pred rokom este vypredavali sklad ale teraz uz nie je nic...robili remene,kryty,sania,priruby a kopu ineho za super ceny...ale vykaslali sa na to...teraz uz len gripy a tesnenia robia na skutre...a sady lozisk (lacnejsie jak rms)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Okt 17, 2007 10:36 pm

ked najde ozvem sa ale inak nefim kde som to uz videl , :wink: ale je to mozne ze to bolo to ariete :)
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa FoXiK » So Okt 20, 2007 8:30 pm

mno tak dnes som zhodil uplne setky plasty aj ine howadinky ako aj packy a brzdovu sustavu ( prednu ) az na prasiatko ktore musim pozret lebo mi nejako piiska ale len tak ze sem-tam ale pri vacsej rychlosti nie len tak do tych 20-30, hadam sa to spravi aj ked to neni to najhorsie, potom asi umyjem komplet cely ram , setko pokukam, vylestim asi aj predne tlmice , podorabam s oteckom nejake poodtrane uchytky na tie tunigove plasty bo skoro setky su poodtrhane :D :? a pofotim, a tam kde je hrdza prebrusim a natrem nech je to fakt ze GeneralkA, cistil som aj rychlopal , ( je tam DOMINO :) ) a uvazujem o kupe rucok, ale aj celeho rajdu aj s tym predstavcom, ( downhill ) bo tusim ten je aj sirsi bo tento je trosku uzky a bude to aj lepsie vyzrerat a tak, dufam ze to zo stareho setko ako rucky a packy bude pasovat :D ( to asi uz zalezi len na hrubke, no ale take ako tachometer a proste cela ta skrinka , tak to asi menit nebudem , bo to uz ide do slizov :D , a tolko do toho zase investovat necem, mozno ked mi ostane na rok po letnych prazdninach a neinvestujem setko do crossky tak nieco pouzijem aj na scootra :) :wink: ale s tym volantom neviem, oplati sa to??? mam to radsej spravit ?? vymenit za ten downhillovy? a ako sa da zistit ci je dobry palivomer?? bo napatie na ten merac na nadrzi ide , avsak neviem ci ten merac je dobry , a ece musim zistit ci ten ukazovatel na "palubovke" :D je dobry,... a ked viete tak ako?

odo
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#31 Príspevok od užívateľa odo » Ne Okt 21, 2007 11:52 am

186kAr32: ako myslis barana ze? ak hej tak mne toto iste robilo a ja som musel vymienat oblozenie. radsej to vymen im skôr aby si nedopadol ako ja ze som si skoro aj kotuc pokazil.

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Okt 21, 2007 1:20 pm

sak toto je prasiatko , a piska to ale len tak sem tam, ale aj ked tata powedal ze sa tam nic nenastavuje , aj tak to pozreme a poppripade vymenime ak howoris ... :wink: Obrázok

odo
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#33 Príspevok od užívateľa odo » Ne Okt 21, 2007 1:26 pm

no hej kazdy to inak vola...aj mne to najprv robilo sem tam...ale potom sa to stupnovalo az do kym sa nevadral cely ten povrch a zacalo to brzdyt uz len stym zelezom a to bol hnusny zvuk...nerozoberaj to lebo potom kym to ovzdisnis, tak to potrva a´este nieco da sa to pozriet aj bez toho aby si ho rozsroboval a je to jednoduche ale podla mna je to oblozenie

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#34 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Okt 21, 2007 1:51 pm

ja som kukal oblozenie ece ked som ho kupoval a je dobre, jemu vizualne nic neni zvonku , ale ja to rozoberem, uz to mam dole odvcera, a odvzdusnit to neni ziadny problem len to treba vedet, uz sme to s ocom spravili aj na stvorkolke tak toto nebude o nic ine :) a tam potom sli brzy jak sa patri :) predne do smyku ked bolo mokro alebo lad a sneh ( minulu zimu ) :) :D :wink: mno to mame zachvilu spravene, len tato powedal ze tam sa nic nenastavuje se to sa samo , ze to maximallne len pozret alebo vymenit
:wink: tak to kukneme ked budeme mat cas , bo dnes idem na crossovu drahu :D onedlho

odo
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa odo » Ne Okt 21, 2007 1:56 pm

aj ja by som si siel zajazdyt minule som bol s kamosmi na crose a pohodicka bola

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#36 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Okt 21, 2007 2:06 pm

ja pojdem teraz za 10 min.:D na modrovu to mam asi 4km :wink: po ceste ani sa to nezda, a to som aj vela powedal :) to tod cez kopec a ides :) , nabuduci rok ako pojdem do anglicka alebo fran. si zarobit tak kupujem asi Hodnu CR;ku :) 125ku by som cel :) lebo na Yamku asi nebude tolko slizov :) aj ked ich bude dost, zatim , ja idem :D :twisted: :wink: 8)

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#37 Príspevok od užívateľa FoXiK » So Dec 22, 2007 8:32 pm

no takze dlhsie som sa tu nebavil o mojej zuzanke :D tak priblizujem terajsiu situaciu ... setko zhodene .. uz sa len caka kedy budem mat cas lestit zbytok motora inak pol bloku a kryt kartra uz je hotovy... ide novy kit, kluka, vario, spojka, loziska, gufera, kryt valca( plastovy) a palivovy ventil filter hadicky olej cisota motora :D :wink: pridavampar foto k mojej praci :) ( veci kupujem od naseho alciho :) hold mu :) :) :D a setko mi radil on po icq preto som tu nedaval setko na forum ... ) Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

jano1212

#38 Príspevok od užívateľa jano1212 » So Dec 22, 2007 9:01 pm

fakt sa mi to lubi len tak dalej pokracuj a bude to fakt pekny scoot

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#39 Príspevok od užívateľa Domco » Ne Dec 23, 2007 1:28 pm

no vyzera to ze si davas zalezat ,len tak dalej ..ked ti radi alci urcite to bude super
Gilera runner => Piaggio X8

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#40 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ne Dec 23, 2007 1:51 pm

pekne pekne len tak ďalej :wink:

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#41 Príspevok od užívateľa momoo » Ne Dec 23, 2007 3:24 pm

vazne super ... ja by som sa do polenia kartera nepustil :) a budes lesteit aj zvnutra ten karter?

Inscene
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Feb 22, 2007 11:50 pm
Kontaktovať užívateľa:

#42 Príspevok od užívateľa Inscene » Ne Dec 23, 2007 5:03 pm

Odkedy sa lesti z vnutra karter? ;) to si kde pocul

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#43 Príspevok od užívateľa momoo » Ne Dec 23, 2007 5:03 pm

sak zbrusit a vylestit tie hrany ...

Inscene
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Feb 22, 2007 11:50 pm
Kontaktovať užívateľa:

#44 Príspevok od užívateľa Inscene » Ne Dec 23, 2007 5:43 pm

no ono sa upravuje flow cize ci je to lestene alebo nie tak to neni moc podstatne musi to byt spravne vybrusene...a potom je jedno ci to poriadne zabrusis alebo aj vylestis na karburatore to robi ze vraj 0.001hP cize nic:))

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#45 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Dec 23, 2007 8:03 pm

dik setkym no snazim sa :) na buduci rok budem davat asi aj predstavec a downhill rajdiky :) :wink: :D a karter zvnutra?? myslim ze to je nanic... aj tak mi tam nikto neuvidi :wink: mozno by som cel vyriesit aj starter ale nefim ci zozenem niekde kolieska nan pretoze som ich tam nemal ... ani starter ( ten sa dokupi ) a ece to male koliesko medzi nimi .. proste cely startovaci elek. segment :? nejak sa ece prebrusi hrzdava kostra a prestrieka inak je v pohode :) :wink:

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#46 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Dec 23, 2007 8:06 pm

momoo sak aj ty si lestil karter nie?? :shock: :D :lol: :0 ci uz nikdy:?? :P no sak ale mne to stoji za to :... cem z toho mat peknu silnu Zuzanku :)

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#47 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Jan 09, 2008 12:02 am

Aj spojka si uz svoje odjazdila ... sry ze foto davam az teraz ma napadlo ze spolju som nedal :shock: :D ...kukam na to ze to zodrate zelezo to asi nebude dobre :shock: a ece som sa pohral s ventilatorom a krytkou na olej. nadrzku... naco kupovat za 5kil ked mash doma sprej :? :lol: + dalsie vycistenie celho motora ... arva, Jar a wapka a bolo ... uz to len dolestit a nahadzat veci ... NOWE :P Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#48 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Jan 09, 2008 8:42 am

ta krytka je na brzdovu nadrzku a nie na olejovu :D
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#49 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Jan 09, 2008 10:49 pm

sak brzdova kvapalina no :D:D tak asi ale dobre ne? :wink: ja ze to vylestim az e serem to v polke som to vzdal potom aceton a nastriekal som to

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#50 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ut Jan 29, 2008 11:43 pm

No tak po nejakej dobe oddychovania lezania v nemocnici alebo nematia casu som sa konecne dostal aj na pracu na mojej zuzanke :P :D :roll: a tak som podla rad alciho zacal skladat... loziska, kluku a gufera uz som teda nahodil... loziska sli celkom v pohode...prve som zacal narazat a po 5tich uderoch som zistil ze som ho dal naopak aj ked su zhodne a bolo to jedno, mne to nedalo, pretoze som na taketo veci perfekcionalista tak som vo rychlo vybuchal a hodil ho ece do mrazaku a zatial som narazil to druhe...ta klukovka no... tak vybral som ju tiez z mrazaku a jedna strana sa ece dala celkom a som sa bal aby sa moc nepotentovali loziska tak som zacal narazat aj druhu stranu, asi 1cm pred uplnym spojenim ma napadlo ze som zabudol dat uz pripraveny Caf :D :D ja ze a kuuurna :D :roll: :shock: :? tak som to tam napatral so srobovakom ( ako vzdy ) a zacal zase narazat gumovym kladivom ked to bolo skoro uplne pri sebe tak som rychlo zobral sroby ( ktore som ece len hladal :shock: :lol: ) a nasroboval som to tam zobral imbusak a kombinacky a dotiahol co to dalo potom buchal po bloku a zase dotiahol takto sa to zopakovalo par krat potom som ece pobuchal po kluke aj z jednej aj z druhej strany kolko krat sa len dalo ( po alcatelkovych radach ze sa to ma tocit lahsie ) no nejako sa tomu nechce doteraz tak som aj zobral kovove kladivo a buchal a buchal a buchal ale podla mna aj tak to tam brzdia tie loziska aj tie gufera ktore som nakonec dal.. setko som postupne premazaval olejom a ked som mal tie loziska samotne ece vonku tak aj tak sli tak "tuho" cize asi sa to uz len vybeha :roll: :wink: :) abude hadam dobe.. len sa toho bojim aj ked nevem peco ... potom uz len pockat na starter a nahodit za vario ostatne veci, na spojke uz su cervene pruzinky a biela kontrastka .. setko nahodene uz len na motor s variom a remen... nakonec ece piest a valec hlavu a zuzanka bude "komplet" teda aspon motorom , no ocistil som aj ram a trosku prestriekal zakladkou a farbou proti hrdzi ( ta cervena ) a uz len na to hodim tu ciernu a bude to o.k. :)eskapasky, ocka setko pokupovane... uz len nahodit motor, kabelaz, povycistovat lanka, a podobne somarinky a uz mozem behat :) :D :roll: :twisted: :P inak setko uz je prichystane na to kedy "sa" zlozi motor :D . samozrejme ze som robil aj ine veci ako ten ram aj rucky, karbec, filter a ine opticke tuningy ( + farby srobov do oranzovej... :) ) :lol: par foto nakonec :
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
ObrázokObrázok
Obrázok

Napísať odpoveď

Návrat na "Vaše skútre"