Yamaha Slider - FoXiK
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
henten kryt je na 90% ariete a ten sa uz vazne nevyraba dva roky...chcel som ich objednat...pred rokom este vypredavali sklad ale teraz uz nie je nic...robili remene,kryty,sania,priruby a kopu ineho za super ceny...ale vykaslali sa na to...teraz uz len gripy a tesnenia robia na skutre...a sady lozisk (lacnejsie jak rms)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
mno tak dnes som zhodil uplne setky plasty aj ine howadinky ako aj packy a brzdovu sustavu ( prednu ) az na prasiatko ktore musim pozret lebo mi nejako piiska ale len tak ze sem-tam ale pri vacsej rychlosti nie len tak do tych 20-30, hadam sa to spravi aj ked to neni to najhorsie, potom asi umyjem komplet cely ram , setko pokukam, vylestim asi aj predne tlmice , podorabam s oteckom nejake poodtrane uchytky na tie tunigove plasty bo skoro setky su poodtrhane
a pofotim, a tam kde je hrdza prebrusim a natrem nech je to fakt ze GeneralkA, cistil som aj rychlopal , ( je tam DOMINO
) a uvazujem o kupe rucok, ale aj celeho rajdu aj s tym predstavcom, ( downhill ) bo tusim ten je aj sirsi bo tento je trosku uzky a bude to aj lepsie vyzrerat a tak, dufam ze to zo stareho setko ako rucky a packy bude pasovat
( to asi uz zalezi len na hrubke, no ale take ako tachometer a proste cela ta skrinka , tak to asi menit nebudem , bo to uz ide do slizov
, a tolko do toho zase investovat necem, mozno ked mi ostane na rok po letnych prazdninach a neinvestujem setko do crossky tak nieco pouzijem aj na scootra
ale s tym volantom neviem, oplati sa to??? mam to radsej spravit ?? vymenit za ten downhillovy? a ako sa da zistit ci je dobry palivomer?? bo napatie na ten merac na nadrzi ide , avsak neviem ci ten merac je dobry , a ece musim zistit ci ten ukazovatel na "palubovke"
je dobry,... a ked viete tak ako?
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
-
odo
- st. skútrista

- Dátum registrácie: So Apr 14, 2007 8:27 am
- Skúter: Yamaha BWs
- Kontaktovať užívateľa:
no hej kazdy to inak vola...aj mne to najprv robilo sem tam...ale potom sa to stupnovalo az do kym sa nevadral cely ten povrch a zacalo to brzdyt uz len stym zelezom a to bol hnusny zvuk...nerozoberaj to lebo potom kym to ovzdisnis, tak to potrva a´este nieco da sa to pozriet aj bez toho aby si ho rozsroboval a je to jednoduche ale podla mna je to oblozenie
podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
ja som kukal oblozenie ece ked som ho kupoval a je dobre, jemu vizualne nic neni zvonku , ale ja to rozoberem, uz to mam dole odvcera, a odvzdusnit to neni ziadny problem len to treba vedet, uz sme to s ocom spravili aj na stvorkolke tak toto nebude o nic ine
a tam potom sli brzy jak sa patri
predne do smyku ked bolo mokro alebo lad a sneh ( minulu zimu )
mno to mame zachvilu spravene, len tato powedal ze tam sa nic nenastavuje se to sa samo , ze to maximallne len pozret alebo vymenit
tak to kukneme ked budeme mat cas , bo dnes idem na crossovu drahu
onedlho
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
ja pojdem teraz za 10 min.
na modrovu to mam asi 4km
po ceste ani sa to nezda, a to som aj vela powedal
to tod cez kopec a ides
, nabuduci rok ako pojdem do anglicka alebo fran. si zarobit tak kupujem asi Hodnu CR;ku
125ku by som cel
lebo na Yamku asi nebude tolko slizov
aj ked ich bude dost, zatim , ja idem

- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
no takze dlhsie som sa tu nebavil o mojej zuzanke
tak priblizujem terajsiu situaciu ... setko zhodene .. uz sa len caka kedy budem mat cas lestit zbytok motora inak pol bloku a kryt kartra uz je hotovy... ide novy kit, kluka, vario, spojka, loziska, gufera, kryt valca( plastovy) a palivovy ventil filter hadicky olej cisota motora
pridavampar foto k mojej praci
( veci kupujem od naseho alciho
hold mu
a setko mi radil on po icq preto som tu nedaval setko na forum ... ) 

- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
dik setkym no snazim sa
na buduci rok budem davat asi aj predstavec a downhill rajdiky
a karter zvnutra?? myslim ze to je nanic... aj tak mi tam nikto neuvidi
mozno by som cel vyriesit aj starter ale nefim ci zozenem niekde kolieska nan pretoze som ich tam nemal ... ani starter ( ten sa dokupi ) a ece to male koliesko medzi nimi .. proste cely startovaci elek. segment
nejak sa ece prebrusi hrzdava kostra a prestrieka inak je v pohode

- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
Aj spojka si uz svoje odjazdila ... sry ze foto davam az teraz ma napadlo ze spolju som nedal
...kukam na to ze to zodrate zelezo to asi nebude dobre
a ece som sa pohral s ventilatorom a krytkou na olej. nadrzku... naco kupovat za 5kil ked mash doma sprej
+ dalsie vycistenie celho motora ... arva, Jar a wapka a bolo ... uz to len dolestit a nahadzat veci ... NOWE

- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ta krytka je na brzdovu nadrzku a nie na olejovu 
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
No tak po nejakej dobe oddychovania lezania v nemocnici alebo nematia casu som sa konecne dostal aj na pracu na mojej zuzanke
a tak som podla rad alciho zacal skladat... loziska, kluku a gufera uz som teda nahodil... loziska sli celkom v pohode...prve som zacal narazat a po 5tich uderoch som zistil ze som ho dal naopak aj ked su zhodne a bolo to jedno, mne to nedalo, pretoze som na taketo veci perfekcionalista tak som vo rychlo vybuchal a hodil ho ece do mrazaku a zatial som narazil to druhe...ta klukovka no... tak vybral som ju tiez z mrazaku a jedna strana sa ece dala celkom a som sa bal aby sa moc nepotentovali loziska tak som zacal narazat aj druhu stranu, asi 1cm pred uplnym spojenim ma napadlo ze som zabudol dat uz pripraveny Caf
ja ze a kuuurna
tak som to tam napatral so srobovakom ( ako vzdy ) a zacal zase narazat gumovym kladivom ked to bolo skoro uplne pri sebe tak som rychlo zobral sroby ( ktore som ece len hladal
) a nasroboval som to tam zobral imbusak a kombinacky a dotiahol co to dalo potom buchal po bloku a zase dotiahol takto sa to zopakovalo par krat potom som ece pobuchal po kluke aj z jednej aj z druhej strany kolko krat sa len dalo ( po alcatelkovych radach ze sa to ma tocit lahsie ) no nejako sa tomu nechce doteraz tak som aj zobral kovove kladivo a buchal a buchal a buchal ale podla mna aj tak to tam brzdia tie loziska aj tie gufera ktore som nakonec dal.. setko som postupne premazaval olejom a ked som mal tie loziska samotne ece vonku tak aj tak sli tak "tuho" cize asi sa to uz len vybeha
abude hadam dobe.. len sa toho bojim aj ked nevem peco ... potom uz len pockat na starter a nahodit za vario ostatne veci, na spojke uz su cervene pruzinky a biela kontrastka .. setko nahodene uz len na motor s variom a remen... nakonec ece piest a valec hlavu a zuzanka bude "komplet" teda aspon motorom , no ocistil som aj ram a trosku prestriekal zakladkou a farbou proti hrdzi ( ta cervena ) a uz len na to hodim tu ciernu a bude to o.k. :)eskapasky, ocka setko pokupovane... uz len nahodit motor, kabelaz, povycistovat lanka, a podobne somarinky a uz mozem behat
inak setko uz je prichystane na to kedy "sa" zlozi motor
. samozrejme ze som robil aj ine veci ako ten ram aj rucky, karbec, filter a ine opticke tuningy ( + farby srobov do oranzovej...
)
par foto nakonec :