mno tak dnes som zhodil uplne setky plasty aj ine howadinky ako aj packy a brzdovu sustavu ( prednu ) az na prasiatko ktore musim pozret lebo mi nejako piiska ale len tak ze sem-tam ale pri vacsej rychlosti nie len tak do tych 20-30, hadam sa to spravi aj ked to neni to najhorsie, potom asi umyjem komplet cely ram , setko pokukam, vylestim asi aj predne tlmice , podorabam s oteckom nejake poodtrane uchytky na tie tunigove plasty bo skoro setky su poodtrhane

a pofotim, a tam kde je hrdza prebrusim a natrem nech je to fakt ze GeneralkA, cistil som aj rychlopal , ( je tam DOMINO

) a uvazujem o kupe rucok, ale aj celeho rajdu aj s tym predstavcom, ( downhill ) bo tusim ten je aj sirsi bo tento je trosku uzky a bude to aj lepsie vyzrerat a tak, dufam ze to zo stareho setko ako rucky a packy bude pasovat

( to asi uz zalezi len na hrubke, no ale take ako tachometer a proste cela ta skrinka , tak to asi menit nebudem , bo to uz ide do slizov

, a tolko do toho zase investovat necem, mozno ked mi ostane na rok po letnych prazdninach a neinvestujem setko do crossky tak nieco pouzijem aj na scootra

ale s tym volantom neviem, oplati sa to??? mam to radsej spravit ?? vymenit za ten downhillovy? a ako sa da zistit ci je dobry palivomer?? bo napatie na ten merac na nadrzi ide , avsak neviem ci ten merac je dobry , a ece musim zistit ci ten ukazovatel na "palubovke"

je dobry,... a ked viete tak ako?