Dalsia uprava bola variator Malossi Multivar + Malossi X-Kevlar, namontovanie piston stoppera slo velmi jednoducho, cela vymena prebehla az nejako velmi jednoducho a v najlepsiom poriadku, az mi bolo divne (levo vacsinou sa mi nic nedari).
Test: Siel som sa povozit a skusat maximalku, neslo to lepsie ako s povodnym variom lebo rozjazd bol pomerne slabsi, asi kvoli valcekom a maximalka sa mi zdala asi o 5 az 10 km/h nizsia, mozno som len blbo isiel hehe ale neskusal to to uplne naplno cize vylucujem ze to pojde rychlejsie ako predtym, samozrejme boli tam aj plusy lepsi a to lepsi tah medzi po akceleracii a pred maximalkou - nieco v tomto rozmedzi. Budem sa este vozit takze dam vediet lebo neviem monentalne mam z toho zmiesane pocity
No a stala sa mi taka vec :Asi po 3-4km jazdy zrazu daco tak huklo/buchlo a zacalo nieco vrzgavo piskat - slo to samozrejme od varia, ricka mi cvakla ze uz sa daco stalo a bal som sa zeby nebolo nieco s novymi dielmi kua. Tak som to dotlacil asi 2km pred bytovku a tam som rozobral kryt varia, nastastie bola len povolena matka varia nic ine - asi pri tom zhone skladania som na nu trocha zabudol a si myslim ze som mohol aj pouzit lepidlo na sruby.
A este tie valceky to asi bude tazke zistit gramaz podla foto ze ?! No z boku na nich su tri take gulky(vycnielky) ako sú na klavese cisle 5 napr mobile alebo dialkovom ovladaci, chapeme sa ? Este skusim bielu kontrastnu pruzinu a dam vam vediet.
Nazaver PODAKOVANIE:
Alcimu ktory dodal diely, G ktory mi stale radil cez inet ked som potreboval a aj Jarko90 ktory mi tiez niekedy poradil.
Tu je paru fotiek: stary vs. novy variator