A tiez neviem kde kupit sruby aj tie podlozky ci co to tam je take na Roxa chcem nove a v zeleznom obchode mi dali len podobne no nepasovali ?
Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
- 4BALL
- st. skútrista

- Dátum registrácie: St Aug 30, 2006 12:44 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Chcel by som sa opytat alebo nechat si poradit. Mam taky mensi problem - predne svetlo mi svieti dost slabo (samozrejme v noci) a chcel by som si kupit novu ziarovku no mam jednu "mensiu" podmienku aby nesvietila na taku hnusnu zltu farbu ale nieco take ako je xenon efekt a podobne. Viem ze ked tam dam silnejsiu tak sa mi mozu topit plasty. Viete mi nieco poradit ?
A tiez neviem kde kupit sruby aj tie podlozky ci co to tam je take na Roxa chcem nove a v zeleznom obchode mi dali len podobne no nepasovali ?
podpis som si este nenastavil
- momoo
- motorkár

- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
ak myslis sroby na uchytenie plastov .. tak jedine origo alebo tie "tuning"/eloxovane ale vyjdu drahsie .. origo vyse 1000 mam taky pocit, ziarovku kup H4 s tym xenon efektom ... ale necakaj ziadnu slavu ... a budes musiet upravit päticu alebo si objednaj od alciho .. na attacku ju maju .. taku co pasuje do tej patice .. no pred tym si este kukni pre istotu niekde na ziarovke alebo na tej pätici typ ..
-
G
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
origo nie je problem zohnat...staci zbehnut do autodielov kde maju aj somarinky na calunenie a plasty a vybrat si svoje...maju tak 50 druhov
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- 4BALL
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
Neviem ci to nemoze byt aj nieco s parabolou ?! Tak to vyzera ze ta chorm. vrstva uz ide dole 
http://img376.imageshack.us/img376/5313 ... 31anc8.jpg
http://img376.imageshack.us/img376/5313 ... 31anc8.jpg
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
86 je seriova,karb asi tiez seriovy
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- 4BALL
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
Re: Yamaha Aerox R
Dalsia uprava bola variator Malossi Multivar + Malossi X-Kevlar, namontovanie piston stoppera slo velmi jednoducho, cela vymena prebehla az nejako velmi jednoducho a v najlepsiom poriadku, az mi bolo divne (levo vacsinou sa mi nic nedari).
Test: Siel som sa povozit a skusat maximalku, neslo to lepsie ako s povodnym variom lebo rozjazd bol pomerne slabsi, asi kvoli valcekom a maximalka sa mi zdala asi o 5 az 10 km/h nizsia, mozno som len blbo isiel hehe ale neskusal to to uplne naplno cize vylucujem ze to pojde rychlejsie ako predtym, samozrejme boli tam aj plusy lepsi a to lepsi tah medzi po akceleracii a pred maximalkou - nieco v tomto rozmedzi. Budem sa este vozit takze dam vediet lebo neviem monentalne mam z toho zmiesane pocity
No a stala sa mi taka vec :Asi po 3-4km jazdy zrazu daco tak huklo/buchlo a zacalo nieco vrzgavo piskat - slo to samozrejme od varia, ricka mi cvakla ze uz sa daco stalo a bal som sa zeby nebolo nieco s novymi dielmi kua. Tak som to dotlacil asi 2km pred bytovku a tam som rozobral kryt varia, nastastie bola len povolena matka varia nic ine - asi pri tom zhone skladania som na nu trocha zabudol a si myslim ze som mohol aj pouzit lepidlo na sruby.
A este tie valceky to asi bude tazke zistit gramaz podla foto ze ?! No z boku na nich su tri take gulky(vycnielky) ako sú na klavese cisle 5 napr mobile alebo dialkovom ovladaci, chapeme sa ? Este skusim bielu kontrastnu pruzinu a dam vam vediet.
Nazaver PODAKOVANIE: Alcimu ktory dodal diely, G ktory mi stale radil cez inet ked som potreboval a aj Jarko90 ktory mi tiez niekedy poradil.
Tu je paru fotiek: stary vs. novy variator
Test: Siel som sa povozit a skusat maximalku, neslo to lepsie ako s povodnym variom lebo rozjazd bol pomerne slabsi, asi kvoli valcekom a maximalka sa mi zdala asi o 5 az 10 km/h nizsia, mozno som len blbo isiel hehe ale neskusal to to uplne naplno cize vylucujem ze to pojde rychlejsie ako predtym, samozrejme boli tam aj plusy lepsi a to lepsi tah medzi po akceleracii a pred maximalkou - nieco v tomto rozmedzi. Budem sa este vozit takze dam vediet lebo neviem monentalne mam z toho zmiesane pocity
No a stala sa mi taka vec :Asi po 3-4km jazdy zrazu daco tak huklo/buchlo a zacalo nieco vrzgavo piskat - slo to samozrejme od varia, ricka mi cvakla ze uz sa daco stalo a bal som sa zeby nebolo nieco s novymi dielmi kua. Tak som to dotlacil asi 2km pred bytovku a tam som rozobral kryt varia, nastastie bola len povolena matka varia nic ine - asi pri tom zhone skladania som na nu trocha zabudol a si myslim ze som mohol aj pouzit lepidlo na sruby.
A este tie valceky to asi bude tazke zistit gramaz podla foto ze ?! No z boku na nich su tri take gulky(vycnielky) ako sú na klavese cisle 5 napr mobile alebo dialkovom ovladaci, chapeme sa ? Este skusim bielu kontrastnu pruzinu a dam vam vediet.
Nazaver PODAKOVANIE: Alcimu ktory dodal diely, G ktory mi stale radil cez inet ked som potreboval a aj Jarko90 ktory mi tiez niekedy poradil.
Tu je paru fotiek: stary vs. novy variator
- 4BALL
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
No takze tu su stare valceky, vazil som ich na kuchynskej digi vahe 
jeden vazil 5g a ked som dal dva tak ukazovalo 9. takze pocitam ze to je nieco medzi 4 a 5
foto
jeden vazil 5g a ked som dal dva tak ukazovalo 9. takze pocitam ze to je nieco medzi 4 a 5
foto
- Prílohy
-
- Stare valceky22.jpg
- valceky
- (89.94 KiB) 430 stiahnutí
- 4BALL
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
- Prílohy
-
- Stare valceky22.jpg
- valceky
- (89.94 KiB) 1009 stiahnutí
Naposledy upravil/-a 4BALL v Št Aug 27, 2009 6:57 pm, upravené celkom 1 krát.
- 4BALL
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
ja sa tu snazim s vami komunikovat, byt mily a vy takto ani jeden post(reh) ta diky no 
a teraz sa ma nepytajte ze : co si si myslel ze ti tu mame napisat ....
no neviem preco ale cakal som viac ze sa aj mne niekto bude venovat
PEACE
a teraz sa ma nepytajte ze : co si si myslel ze ti tu mame napisat ....
no neviem preco ale cakal som viac ze sa aj mne niekto bude venovat
PEACE
a co ti tu mam ako ze napisat ? 
No nie zo srandy ale tak keby ze po optikej stranke da sa to okomentovat ale po motorovej tak mas to co skoro kazdy tak ti len poviem ze super.....inac kolko to ma tachometrovych ekd si to povymienal vsetko ?
No nie zo srandy ale tak keby ze po optikej stranke da sa to okomentovat ale po motorovej tak mas to co skoro kazdy tak ti len poviem ze super.....inac kolko to ma tachometrovych ekd si to povymienal vsetko ?
-
Igor.G
- cyklista

- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 3:02 pm
- Kontaktovať užívateľa:
tu nic necakaj ze ta nekto pochvali jedine jak das nalepky to ti kazdy povei supa a tak ...nic si z toho nerob neries to hlavne ze si spokojny ty:)
- 4BALL
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
No chlopy. dnes sme dali bielu kontrastku. a isli sme sa vozit dvaja=92km/h
to som zvedavy ako to pojde ked pojdem sam
to som zvedavy ako to pojde ked pojdem sam
- 4BALL