Pfuj, pfuj.
Už mám za sebou aj prvú závadu.Podvečer som sa chcel ísk kúsok previezť. Odpojil som baterku zo životabudiča a vybral som sa za kamošom do Zálesia. Cestou som ešte poslal SMSku Kukovi, či sa nevozia niekde poblíž, no boli až v Záhorskej Vsi, tak som išiel iba do toho Zálesia. Tam sme krátko pokecali a zavolal som chalanom, že im prídem aspoň oproti a v Stupave sa stretneme. No ako tak na Vajnorskej pozerám na prístrojovku, začal mi blikať signalizátor baterky. Zapol som súčasne aj diaľkové a hneď padla signalizácia nabitia o ďalší dielik a späť sa už nevrátila. Uff, hovorím si, to nie je dobré a šup ho radšej po 33 km domov do garáže.
Tam som odmontoval podsedlovú schránku a dostal som sa do útrob skútra. Závada sa objavila už počas demontáže, nebol zasunutý jeden dosť hrubý kábel do hlavnej 30A poistky. Ta som to odkúšal, nabíjanie išlo OK, opäť som to odpojil a spadlo napätie ako predtým, tak bolo jasné, že iba to bol problém. Ešte som si teda podrobne poobezeral vnútornosti Madisona, čo kde leží, ak by som niečo potreboval, aby som vedel, kde to hľadať. Všetko som poskladal späť a ide to ako má. Dúfam, že to bola tá najvážnešia závada, ktorá ma s Madisonom postretla a žiadne ďalšie už nebudú...
Chalanom sa ospravedlňujem, ale ak by som sa v takomto stave vybral do Stupavy, ako som sľubil, tak domov by som to musel tlačiť. Vstrekovanie bez elektriky nepresvedčím aby fungovalo.

Tak už zasa nič.