potom ste isli z kopca a ty si tazsi tak si mal vyhodu..to sa nepocitamPershing napísal:nie, lebo alci 70 a ja 80 a natrel som mu to s hurikanom tiez, ale uz ideme OT...
Malaguti MADISON3 250i - Bacil-BA
Moderátor: Moderators
- DNS
- st. kolobežkár

- Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:59 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
http://malaguti-medison.autobazar.eu/card.php?id=474198
na tomto inzerate som sa dobre zasmial
.... vsimnite si ze ani raz nenapisal spravne nazov skutru raz napisal medison a druhy krat madisom..... a toto ze vhodna aj pre zeny
:gt2:
na tomto inzerate som sa dobre zasmial
podpis som si este nenastavil
-
Bacil-BA
- motorkár

- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Pfuj, pfuj.
Už mám za sebou aj prvú závadu.Podvečer som sa chcel ísk kúsok previezť. Odpojil som baterku zo životabudiča a vybral som sa za kamošom do Zálesia. Cestou som ešte poslal SMSku Kukovi, či sa nevozia niekde poblíž, no boli až v Záhorskej Vsi, tak som išiel iba do toho Zálesia. Tam sme krátko pokecali a zavolal som chalanom, že im prídem aspoň oproti a v Stupave sa stretneme. No ako tak na Vajnorskej pozerám na prístrojovku, začal mi blikať signalizátor baterky. Zapol som súčasne aj diaľkové a hneď padla signalizácia nabitia o ďalší dielik a späť sa už nevrátila. Uff, hovorím si, to nie je dobré a šup ho radšej po 33 km domov do garáže.
Tam som odmontoval podsedlovú schránku a dostal som sa do útrob skútra. Závada sa objavila už počas demontáže, nebol zasunutý jeden dosť hrubý kábel do hlavnej 30A poistky. Ta som to odkúšal, nabíjanie išlo OK, opäť som to odpojil a spadlo napätie ako predtým, tak bolo jasné, že iba to bol problém. Ešte som si teda podrobne poobezeral vnútornosti Madisona, čo kde leží, ak by som niečo potreboval, aby som vedel, kde to hľadať. Všetko som poskladal späť a ide to ako má. Dúfam, že to bola tá najvážnešia závada, ktorá ma s Madisonom postretla a žiadne ďalšie už nebudú...
Chalanom sa ospravedlňujem, ale ak by som sa v takomto stave vybral do Stupavy, ako som sľubil, tak domov by som to musel tlačiť. Vstrekovanie bez elektriky nepresvedčím aby fungovalo.
Už mám za sebou aj prvú závadu.Podvečer som sa chcel ísk kúsok previezť. Odpojil som baterku zo životabudiča a vybral som sa za kamošom do Zálesia. Cestou som ešte poslal SMSku Kukovi, či sa nevozia niekde poblíž, no boli až v Záhorskej Vsi, tak som išiel iba do toho Zálesia. Tam sme krátko pokecali a zavolal som chalanom, že im prídem aspoň oproti a v Stupave sa stretneme. No ako tak na Vajnorskej pozerám na prístrojovku, začal mi blikať signalizátor baterky. Zapol som súčasne aj diaľkové a hneď padla signalizácia nabitia o ďalší dielik a späť sa už nevrátila. Uff, hovorím si, to nie je dobré a šup ho radšej po 33 km domov do garáže.
Tam som odmontoval podsedlovú schránku a dostal som sa do útrob skútra. Závada sa objavila už počas demontáže, nebol zasunutý jeden dosť hrubý kábel do hlavnej 30A poistky. Ta som to odkúšal, nabíjanie išlo OK, opäť som to odpojil a spadlo napätie ako predtým, tak bolo jasné, že iba to bol problém. Ešte som si teda podrobne poobezeral vnútornosti Madisona, čo kde leží, ak by som niečo potreboval, aby som vedel, kde to hľadať. Všetko som poskladal späť a ide to ako má. Dúfam, že to bola tá najvážnešia závada, ktorá ma s Madisonom postretla a žiadne ďalšie už nebudú...
Chalanom sa ospravedlňujem, ale ak by som sa v takomto stave vybral do Stupavy, ako som sľubil, tak domov by som to musel tlačiť. Vstrekovanie bez elektriky nepresvedčím aby fungovalo.
Tak už zasa nič.
- Bobo
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Bacil, predstav si, že dokonca aj ja som sa chcel ísť pozrieť na tú tvoju "malú" a zo Záhorskej som neváhal ísť domov cez Stupavu napriek počasiu, ktoré sa pokazilo. Ešte že si dal vedieť, že ostávaš v Ba. No čo už, smola! Takže uvidím nabudúce. Škoda, že sa ti to dobabralo
Inak celkom pekne sme sa previezli: Yamasaki, Kukolarik, Vlady, TomasARN, Ondris, Duky a ja. MA - Stupava - BA - Hainburg - Angern - Z. Ves - ....... a domov.
Inak celkom pekne sme sa previezli: Yamasaki, Kukolarik, Vlady, TomasARN, Ondris, Duky a ja. MA - Stupava - BA - Hainburg - Angern - Z. Ves - ....... a domov.
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja som si hneď myslel že bude dakde v konektóre chyba lebo to skladajú rýchlo rýchlo lebo pás vo fabrike nečaká a potom to tak vypadá.... Ešte že tak a nebolo to nič horšie.... Dúfam že si sa zároveň popozeral kde sa budú dať šupnúť nejaké NEONIKY SIRÉNKA MODRÉ LEDky..... 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
-
Crossbiker
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ale šak čo si budem nahovárať... mechoši majú dosť roboty aj v takom BMW alebo Mercedes servise.. všetko čo sa môže pokaziť sa aj pokazí..akurát ide o to po jak dlhej dobe....A záleží aj od šťastia na aký kus človek natrafí.... 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
-
Bacil-BA
- motorkár

Ten kufor ešte pokračuje pod to druhé sedadlo (dĺžka celkom 61 cm), ktoré ja napevno a za ním je ešte baterka.
Inak dve jetky uložim aj do GIVI-370-tky kufríka, kde predajcovia tvrdia, že to sa nedá, že to je veľkosť iba na jednu prilbu.
Treba vedieť ukladať.

Inak dve jetky uložim aj do GIVI-370-tky kufríka, kde predajcovia tvrdia, že to sa nedá, že to je veľkosť iba na jednu prilbu.
Treba vedieť ukladať.

Naposledy upravil/-a Bacil-BA v St Apr 09, 2008 10:42 pm, upravené celkom 1 krát.
Tak už zasa nič.
-
Bacil-BA
- motorkár

Thak vieš Hade, musím vás tu dobre navnadiť.
Keď ho budem takto o rok predávať, aby bola o neho bitka.
Nie ako pri YUKI, že týždeň budem čakať na nového kupcu.
Inak ďalších 13 stán popisov, fotiek a porovnaní je niekde v Crossiho téme Xciting, alebo Runner.
Ak by Ti bolo málo informácií....klikni sem...
http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopic.php?t=2863
Keď ho budem takto o rok predávať, aby bola o neho bitka.
Nie ako pri YUKI, že týždeň budem čakať na nového kupcu.
Inak ďalších 13 stán popisov, fotiek a porovnaní je niekde v Crossiho téme Xciting, alebo Runner.
Ak by Ti bolo málo informácií....klikni sem...
http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopic.php?t=2863
Tak už zasa nič.