kubo, pod "odchýlkou" si mal na mysli asi vôľu, čo?

Moderátor: Moderators

dík
  dík 

čiže buď len nahodím ten multivar a mám pokoj, alebo na rok vymením za 125 (čiže ak má niekto záujem, tak ho aj predám/vymením)
 čiže buď len nahodím ten multivar a mám pokoj, alebo na rok vymením za 125 (čiže ak má niekto záujem, tak ho aj predám/vymením)

Na Tvojom mieste určite idem aspoň do spomínanej 125. Hold, objem nenahradíš aj keď výkon možno naženieš tuningom, tá životnosť bude naozaj oveľa kratšia.
  Na Tvojom mieste určite idem aspoň do spomínanej 125. Hold, objem nenahradíš aj keď výkon možno naženieš tuningom, tá životnosť bude naozaj oveľa kratšia.   Nech sa darí....
  Nech sa darí....
 takto tie valčeky a kontru by som mu navrhol aj ja ale ludia čítajte ten skúter to robí len za tepla! jako čo za studena su valčeky krásne gulate a po zohriati sa na nich spravia plôšky?
  takto tie valčeky a kontru by som mu navrhol aj ja ale ludia čítajte ten skúter to robí len za tepla! jako čo za studena su valčeky krásne gulate a po zohriati sa na nich spravia plôšky?   , strielanie do výfuky znova čítaj poriadne! po zhasnutí mu par krat ,,pukne´´ vo fuku to je podla mna normálne, keby sa jedná o strielanie počas jazdy tak ano je to zmes bohatá, gufero: pozri či nemáš otečený motor niekde prípadne v zapalovaní alebo aj pri variu ak áno púšta ti gufero na kluke aj ked myslím to by sa  prejavilo inak bol by to znatelný pokles výkonu, horšie štarty a podobne, podla mna to bude tým olejom plnu syntu ten seriovi motor nemože poriadne prepáliť trochu ti zahádže sviecu a horšie to ide mimo toho že ten olej ani nezhorí a hádže ho do fuku, skúsil by som sa vrátiť k tej polosyntetike kolko ti zostalo tej plnej?
 , strielanie do výfuky znova čítaj poriadne! po zhasnutí mu par krat ,,pukne´´ vo fuku to je podla mna normálne, keby sa jedná o strielanie počas jazdy tak ano je to zmes bohatá, gufero: pozri či nemáš otečený motor niekde prípadne v zapalovaní alebo aj pri variu ak áno púšta ti gufero na kluke aj ked myslím to by sa  prejavilo inak bol by to znatelný pokles výkonu, horšie štarty a podobne, podla mna to bude tým olejom plnu syntu ten seriovi motor nemože poriadne prepáliť trochu ti zahádže sviecu a horšie to ide mimo toho že ten olej ani nezhorí a hádže ho do fuku, skúsil by som sa vrátiť k tej polosyntetike kolko ti zostalo tej plnej?

To mi hned teraz, ako som si to precital, napadlo, ze skusit sa vratit k povodnemu oleju, ale to ste mu medzicasom uz napisali...
 To mi hned teraz, ako som si to precital, napadlo, ze skusit sa vratit k povodnemu oleju, ale to ste mu medzicasom uz napisali... 

)
)

weeeej, Rača rulezm4rk0 napísal:v Ba je na galvaniho vyborny servis a predaj ...ja som z race keby si nieco potreboval napis
 Tusim sa tu väcsina bratislavcanov zisla v tejto teme, co ma moc tesi, lebo som akurat vcera nad tym rozmyslal, ze pozistovat, kolko ludi tu je z BA. Tak ste ma potesili. Chalani este otazku. Mal som Multivar pre 4T, ale skut som predal a Multivar tiez, bo mam Focusa teraz a tam je väcsi priemer tisichranu. Objednal som si (inac na velmi dobrej stranke, shusenovi by som odporucil mrknut) http://www.heavy-tuned.de Variator Stage6. Aky mate nanho nazor? Bol o cca 10,-€ lacnejsi ako Multivar, ale boli k nemu 2 kritky s 13 a 16mm priemerom tisichranu. Objednal som aj vyfuk Stage6, tak preto aj to Vario (nejak sprosto som sa rozhodol, ze budem vylepsovat v tejto znacke, aj ked valec mam vyhliadnuty Malossacky). Nech ale neodbacam, co hovorite na ten Stage6 Vario?
 Tusim sa tu väcsina bratislavcanov zisla v tejto teme, co ma moc tesi, lebo som akurat vcera nad tym rozmyslal, ze pozistovat, kolko ludi tu je z BA. Tak ste ma potesili. Chalani este otazku. Mal som Multivar pre 4T, ale skut som predal a Multivar tiez, bo mam Focusa teraz a tam je väcsi priemer tisichranu. Objednal som si (inac na velmi dobrej stranke, shusenovi by som odporucil mrknut) http://www.heavy-tuned.de Variator Stage6. Aky mate nanho nazor? Bol o cca 10,-€ lacnejsi ako Multivar, ale boli k nemu 2 kritky s 13 a 16mm priemerom tisichranu. Objednal som aj vyfuk Stage6, tak preto aj to Vario (nejak sprosto som sa rozhodol, ze budem vylepsovat v tejto znacke, aj ked valec mam vyhliadnuty Malossacky). Nech ale neodbacam, co hovorite na ten Stage6 Vario?