m4rk0 napísal:v Ba je na galvaniho vyborny servis a predaj ...ja som z race keby si nieco potreboval napis
weeeej, Rača rulez

Tusim sa tu väcsina bratislavcanov zisla v tejto teme, co ma moc tesi, lebo som akurat vcera nad tym rozmyslal, ze pozistovat, kolko ludi tu je z BA. Tak ste ma potesili. Chalani este otazku. Mal som Multivar pre 4T, ale skut som predal a Multivar tiez, bo mam Focusa teraz a tam je väcsi priemer tisichranu. Objednal som si (inac na velmi dobrej stranke, shusenovi by som odporucil mrknut)
http://www.heavy-tuned.de Variator Stage6. Aky mate nanho nazor? Bol o cca 10,-€ lacnejsi ako Multivar, ale boli k nemu 2 kritky s 13 a 16mm priemerom tisichranu. Objednal som aj vyfuk Stage6, tak preto aj to Vario (nejak sprosto som sa rozhodol, ze budem vylepsovat v tejto znacke, aj ked valec mam vyhliadnuty Malossacky). Nech ale neodbacam, co hovorite na ten Stage6 Vario?
EDIT: ceny su nizsie ako na scootlande.cz, sice platis viac mozno za dopravu (cca 30,-€), ale ked si objednas viac veci naraz, tak sa to rozhodne oplati. Ja chcem toto leto (alebo skor na jesen-zimu) tiez riesit valec, klukovku a nejaky opto tuning, tak mozeme dat sily dohromady a objednat spolu, nech sa rozdeli to postovne:
www.heavy-tuned.de