tak to napis do tych obchodov a oni ti poslu rovno ponuku a mozno ked ozberies vsetko naraz ze budes mat aj lepsiu cenu ako ked si to iba sam naklikas...DaDi-6 napísal:Diki za weby ale ja by som potreboval poradit ktory 70ccm valez od malosi ktore vario ktory vyfuk a tak lebo sa dotoho moc nerozumiem netreba mi nic extremne este sa na scoote enchcem zabit
CPI Aragon GP by DaDi-6- problem s rozbehom str.3
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Okt 22, 2008 9:55 am
- Skúter: CPI Aragon 50 zmena Piaggio Typhoon 50 T
Re:
THeBaNDiT napísal:myslim, ze je mozne prepinat smerovky bez toho, aby si ju predtym vypol... u mna to tak fungovalo i na Matrixe, i na Atlanticu...
ale pisem sem preto, lebo dnes som bol zistovat cenu toho dodatkoveho blatnicka na Aragon (GP) (vid foto) a cena je 130Sk, dal som objednat pre brata a dal som objednat aj tebe (DaDi-6). Ak by si ho nechcel, tak si ho nechaju na predajni... ale myslim si, ze 130Sk nie je vobec vela za to, kolko uzitku to da... Na predajni by ho mali mat niekedy na buduci tyzden (ako ich poznam, tak kludne az o dva), budem sa chodit pytat...
Dakujem za informaciu ktoru som si tu precital. Uz minule som si vsimol, ze sa to za....... . Dnes som bol tiez u predajcu: a na najnovsie to uz montuju. Tak som si tiez objednal jeden kus. Dnes rano som sa riadne zafrkal

uz 10600km tak zase jazdim
tak som to po 10r. dotiahol na 19000km.
Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.

-
- st. skútrista
Re: CPI Aragon GP by DaDi-6
Tak uz to mam namontovane. Zajtra sa ukaze ci to bude frkat (teda ak bude mokro). Asi nie lebo pod znackou sa este predlzil blatnik a dura sa zaslepila.
"To by som rad vedel, kde soudruzi z NDR udelali chybu. "
"To by som rad vedel, kde soudruzi z NDR udelali chybu. "

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
mam len malu otazku, musel si davat dole aj smerovky, ked si ten blatnicek montoval?
-
- st. skútrista
Pripevnuje sa to na 3 skrutkach musel som dat najprv dolu znacku. Nasunies to odspodu bez problemov a cele to potom uchytis 3 skrutkami. Krasne to vsunies pod ne. Je to pekne vylisovane a zapadne to krasne bez problemov. Jedine co som musel davat 2 skrutky trochu vacsie co drzia znacku lebo povodne by uz nedociahli.THeBaNDiT napísal:mam len malu otazku, musel si davat dole aj smerovky, ked si ten blatnicek montoval?

no ja som to takto vyriesil ... len nwm co na to policajti .... este to nevideli 

- Prílohy
-
- aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg
- no ja som to takto vyriesil ... len nwm co na to policajti .... este to nevideli :D
- (124.96 KiB) 237 stiahnutí
-
- aaaaaaaaaaaaaa.jpg
- (102.43 KiB) 236 stiahnutí
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
tie smerovky nasikmo... ehm... vodorovne posobia (aspon na mna) rozhodne krajsie... 

- palo1128
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 10:09 pm
- Skúter: Honda SW-T 400
- Kontaktovať užívateľa:
A čakaj že za tú ŠPZ ťa príslušníci posexujú.
podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
Presne to som chcel napisat si ma predbehol. A tie smerovky su fakt tak
,ale ak sa to tebe tak paci 

proste som cel dat prec tu vec, co drzi SPZ, nepacila sa mi tam a nemal som kde dat znacku tak som ju dal dole ... akoze mne je to uz asi jedno, ddnes ju predavam, takze uz to neni moja kapusta
inac, keby mal niekto zajem, predavam vario na CPI... cekni predaj alebo 0915 836 240

- DaDi-6
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2008 4:13 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Dlho som sa nevenoval svojmu scootiku.
Ale asi pred rokom som robil nan nejaky ten tuning. Menil som tam skoro všetko Vyfuk, variotor, remen spojka spojkovy zvon pruzinky atd. atd.
Zacina sezona a ja som ho skusil prevetrat. Po jazdeni a po vyladeny tych tuningovych dieloch sa mi zda ze scooter sa rozbieha z dost nizkych otacok. V serii to bolo tak ze otacky sa vyhodil a isiel. Rozbeh na tychto nizkychotackach je plynuly aj silny lenze tie otačky su dole a az potom jak ma scooter cca 10-15km/h idu otacky hore.
Cim to je ?? Da sa to zmenit mozno vahou valckou ?? Sami zda ze teraz su tam 5 alebo 6g.
Ale asi pred rokom som robil nan nejaky ten tuning. Menil som tam skoro všetko Vyfuk, variotor, remen spojka spojkovy zvon pruzinky atd. atd.
Zacina sezona a ja som ho skusil prevetrat. Po jazdeni a po vyladeny tych tuningovych dieloch sa mi zda ze scooter sa rozbieha z dost nizkych otacok. V serii to bolo tak ze otacky sa vyhodil a isiel. Rozbeh na tychto nizkychotackach je plynuly aj silny lenze tie otačky su dole a az potom jak ma scooter cca 10-15km/h idu otacky hore.
Cim to je ?? Da sa to zmenit mozno vahou valckou ?? Sami zda ze teraz su tam 5 alebo 6g.
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Rozbehy spojkou, zisti pri akych otackach sa Ti rozbieha.. a dotiahni potom spojku nech sa kuse pri vyssich..
..odoslané, odosladké..
..odoslané, odosladké..
- DaDi-6
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Re: CPI Aragon GP by DaDi-6- problem s rozbehom str.3
Ako mysliš dotiahnut spojku ?? Som v tejto oblati lajik takze je to pre mna skor španielska dedina.
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
alebo tvrdsie pruzinky do spojky...
dotiahnutim myslel, ak mas nastavovaciu spojku, ak nie, tak len tie pruzinky
dotiahnutim myslel, ak mas nastavovaciu spojku, ak nie, tak len tie pruzinky
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- DaDi-6
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Pruzinky boli v spojke pri montazi menene za tvrdie. A tvrdost je pravdepodobne dostacujuca. S alcatelkom sa sa vtedy radil, pri ich vybere.
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
chapes ze ak sa ti scooter rozbieha v nizkych otackach ... znamena to len to, že SPOJKA sa zakusne do spojkového zvonu odstredivou silou pri takých otáčkach ako sú tvrde pruzinky .. cize ak mas pruzinky tvrdosti takej ze sa otvara spojka pri 4000 otackach je to malo .. treba bud tvrdsie pruzinky alebo novu spojku, moznoze uz je tam nieco naprd ..
ked zacne zaberat spojka, motor nema tolko sily (otáčok) aby šiel dostatocne .. nema ten vykon , .. ak sa spojka bude otvarat niekde pri 7-8tis (hovorim priklad) tak tie rozbehy budu o niecom uplne inom ..
ked zacne zaberat spojka, motor nema tolko sily (otáčok) aby šiel dostatocne .. nema ten vykon , .. ak sa spojka bude otvarat niekde pri 7-8tis (hovorim priklad) tak tie rozbehy budu o niecom uplne inom ..
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
presne tak, mimo to, ak už to máš nejakú dobu nahodené, v kľude môžu byť pružinky už vyťahané, napr. najtvrdšie od S6 sú nanič za chvíľu..a treba ich meniť..
takže to nie je ničím iným, rozbehy sú vždy len spojkou..
takže to nie je ničím iným, rozbehy sú vždy len spojkou..