Capirelli retro

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Re: Capirelli retro

#26 Príspevok od užívateľa VLADY » St Aug 29, 2012 3:06 pm

Jáááj s Bazošom mám čerstvé skúsenosti...podľa mňa chyba je že kupujúci tam málo píšu na predávajúcich hodnotenia. A asi aj že je to zadarmo, tak tam ľudia píšu sprostosti. Ak by to bolo platené napríklad, že inzerát na týždeň za 50c , bolo by tam menej namotávačov a zabávačov a hlavne ak si nepredĺži inzerát tak sa zmaže a zbytočne nezavádza kupujúceho. A aj potom nadobudol som pocit, že možno polovica inzerentov asi ani nechce predať a len skúšajú a radi si čítajú poslané SMS alebo majly alebo sa radujú koľko majú neprijatých hovorov. :fool: A ak ich človek kontaktuje, tak dnes nemóžem, zajtra nevím, večer nejsom doma, Ja teraz nejsom v BA, som do nedele doma v Hornom výplachu ...asi ! A prístup k predaju mi pripadá jak deti v škôlke. A tipujem,že 20 percent inzerátov sú tam vyslovene namotávačky, jak včera že dovolal som sa do nejakej pizzerie a pritom tam bolo tých inzerátov asi 5-6 s tým číslom a od toho istého namotávača. Alebo že na maily , SMS a volania nereagujú vôbec . Ďalšia skupina že predajú a inzerát nestiahnu. A ak sa im človek dovolá tak sa čudujú načo otravuje a že je to už dávno predané.....Fakt ak sa nad tým človek zamyslí tak hrôza des kde to žijeme a koľko dementov vlastne žije vedľa nás....
Ale natrafil som aj na dvoch serióznych a normálnych predávajúcich :angel: .Čo v mojom prípade bolo z cca 15-20 obvolaných, odSMSkovaných a odmajlovaných. :good: Sorry za OT.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Slavena
chodec
chodec
Dátum registrácie: So Aug 25, 2012 10:23 pm
Skúter: neuvedený

#27 Príspevok od užívateľa Slavena » St Aug 29, 2012 5:06 pm

asi je to aj pripad tejto predavajucej...lebo predavat vespu za 680 v 100% stave nie je prave rozumne.. a jej odpoved na mail sa rovna nezaujmu o predaj. niektori ludia ma este stale prekvapuju

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#28 Príspevok od užívateľa rspeed » St Aug 29, 2012 11:01 pm

... Mitko - to retro v tvojom odkaze islo okolo minarelky len takym obrovskym oblukom - je to Guta ale s cinskym motorom .. ale ako ftip dobreee ...
Slavena - zajtra tej kocke prezvonim a dohodnem obhliadku - ta vespa vyzera fakt na tu cenu dobre - rodinku posielam v piatok na dovolenku takze budem mat tyzden free ... ked sa podari tak to tu napisem ...

Slavena
chodec
chodec
Dátum registrácie: So Aug 25, 2012 10:23 pm
Skúter: neuvedený

#29 Príspevok od užívateľa Slavena » Št Aug 30, 2012 10:14 am

rspeed, som zvedava, ci sa ti s nou podari spojit... a ako je mozne, ze okolo Mineralli len preslo? majitel mi napisal, ze ma mineralli AC, co neberiem za az take smerodajne, kezde on ten skuter chce predat. ale ved aj recenzie na neho pisu motor mineralli. aj ked som na anglickej stranke nasla jeho vlastnosti ohodnotene ako priemerne...no, som z toho mimo. dik za radu

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#30 Príspevok od užívateľa rspeed » Št Aug 30, 2012 4:18 pm

... na fotke je odfoteny aj blok motora - z dekla je clenom fora jasne ze je to cina - tzv kopia minarelli motora ale aj to nie presna - hlinik pouzity na bloku je "blato",kluka je ina atd. - proste cina ...

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#31 Príspevok od užívateľa Mitko » Št Aug 30, 2012 4:52 pm

....ja som daval info odtialto http://www.scootland.cz/skutr-malaguti-yesterday-50/
...a kedze su tam diely minarelli som pisal minarelli....kryt varia sa ani mne nezdal ale vzhladom k tomu ze je to starsi rocnik som tomu nedaval nejaky vyznam, netusil som ze je to cina blok.
...tak asi ftipkuju aj na scootlande...v zivote by ma nenapadlo ze taka firma ako malaguti da cina blok na svoju znacku...
podpis som si este nenastavil

Look
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
Skúter: -TUNING.SK
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa Look » Št Aug 30, 2012 6:39 pm

Ked uz aj piaggio vyraba cast (zip je made in china
tak ta uz nemoze prekvapit nic

PeterZ
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
Kontaktovať užívateľa:

#33 Príspevok od užívateľa PeterZ » Št Aug 30, 2012 8:44 pm

už ani ten cukor nie je to čo voľakedy.... kam to speje...

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"