Moderátor: Moderators
Treba byť príkladom pre tých menej odvážnejších....Bacil-BA napísal:Wow, Vlady nejako pritvrdil do ďalšej sezóny...
Myslím, že dnes sú aj pekné bundy s reflexnými prvkami. Netreba si kupovať len čiernu. Ja mám napríklad túto a myslím, že ma je vidno, ale držím sa toho, čo už bolo napísané. Nikdy nie som na hlavnej a dávam pozor. Ja mám voči tomu veľký rešpekt.SnoopyBA napísal:Mozno sa budem opakovat a mozno to pride niekomu smiesne, ale reflexna vesta pomoze. Aspon urcite nieco!! A myslim ze ak si kupi clovek nejaku "šik", tak sa ozaj nie je za co hanbit..
kupis si dainese bundu za 300E a potom si na to das za 1,50 nejaku vestu neSnoopyBA napísal:Mozno sa budem opakovat a mozno to pride niekomu smiesne, ale reflexna vesta pomoze. Aspon urcite nieco!! A myslim ze ak si kupi clovek nejaku "šik", tak sa ozaj nie je za co hanbit..
to su len huste reci ale kebyze mas ist 50km/h vedla auta tak aby si dociahol na jeho zrkadlo tak by si mal pekne bobky v trenkach007ToMMaS napísal:Po mojich skúsenostiach sa dívam radsej viac krát za seba ako pred seba...a hlavne ked odbočujem. Lebo toto neni normalne to spätné ma toez napadlo a je to super nápad. Lebo to spätné by som zopar krát im urval keby sa neuhnem.
Záleží akej farby bude bunda dainese..theruck napísal: kupis si dainese bundu za 300E a potom si na to das za 1,50 nejaku vestu ne