no nevim ake mas ty teplotne naroky ale tento rok v podstate nebola zima a jazdi sa staledr.snake napísal:tak ako zabava je to dobre no ..az na tu sumu no....bud si to kupy dakto coma vela prachov nazvys...alebo je magor............................
...do moto/keby sme boli v taliansku alebo GR tak si kupim ale na styri mesiace u nas a z toho ze este dva prsat tak nie
Gilera Nexus 500 - kde ju v BA kupit ?
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
ako to myslis? maximalku to ma 160, takze taka cestovna rychlost by mohla byt 130-140 km/h, co by mohlo stacit nie?theruck napísal:ano vo vsetkom mas pravdu az na tu dialnicuduky5 napísal:hmm, ako by sa asi dal taky nexus vyuzivat? netusim...
nebodaj zastavas nazor, ze do mesta je vhodny iba "mini" skuter a maxik je vhodny len na cestovanie?
ja neuznavam delenie motoriek na vhodne do mesta a nevhodne...nexus neni o moc vacsi ako klasicke masiny, co jazdia v meste v pohode, vyhodu vidim v tom, ze sa este stale prepletie cez zapchu a navyse ma dostatok vykonu, aby aj vo dvojici pekne stihal vlnu aut v meste, nestrati sa na dialnici a mozes ist na nom aj na dlhy vyjazd.
oproti tomu taka 125ka vo dvojici (tymto nechcem znevazovat "malo" skutrikarov), co ju ofukuju auta v meste ked idu 80, neni moc bezpecne....nemam rad, ked ma auta obehuju +-5 cm odo mna v takej rychlosti
pre mna je nexus jednoznacna volba, krasny (subjektivne), v pohode do mesta a nestrati sa ani na dialnici + vsetky vyhody skutra oproti napr. nahacovi...co viac?
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
ty si hovadodr.snake napísal:tak ako zabava je to dobre no ..az na tu sumu no....bud si to kupy dakto coma vela prachov nazvys...alebo je magor............................
...do moto/keby sme boli v taliansku alebo GR tak si kupim ale na styri mesiace u nas a z toho ze este dva prsat tak nie

ja jazdim 9 mesiacov v roku na starej jawe a dufam ze mi nexus tu sezonu este predlzi.
prachov nazvys teda nemam, ale poctivo setrim uz nejaky ten rok