Gilera Nexus 500 - kde ju v BA kupit ?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa theruck » Št Máj 03, 2007 3:02 pm

dr.snake napísal:tak ako zabava je to dobre no ..az na tu sumu no....bud si to kupy dakto coma vela prachov nazvys...alebo je magor............................
...do moto/keby sme boli v taliansku alebo GR tak si kupim ale na styri mesiace u nas a z toho ze este dva prsat tak nie
no nevim ake mas ty teplotne naroky ale tento rok v podstate nebola zima a jazdi sa stale

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa dr.snake » Št Máj 03, 2007 3:07 pm

ja jazdim len ked je nad 20 stupnov ..zrana a v noci nejazdim. bo je zima.....a ked je nad 30 ta je to pre mna optimalne/vtedy vytahujem kratasy a slapky/..to je v lete v nedelu od 13 00 do 17 00 hod :D
a take kratke cesty do 3 km absolvujem akj ked je studensie :D
podpis som si este nenastavil

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#28 Príspevok od užívateľa duky5 » Št Máj 03, 2007 5:41 pm

theruck napísal:
duky5 napísal:hmm, ako by sa asi dal taky nexus vyuzivat? netusim...
nebodaj zastavas nazor, ze do mesta je vhodny iba "mini" skuter a maxik je vhodny len na cestovanie?

ja neuznavam delenie motoriek na vhodne do mesta a nevhodne...nexus neni o moc vacsi ako klasicke masiny, co jazdia v meste v pohode, vyhodu vidim v tom, ze sa este stale prepletie cez zapchu a navyse ma dostatok vykonu, aby aj vo dvojici pekne stihal vlnu aut v meste, nestrati sa na dialnici a mozes ist na nom aj na dlhy vyjazd.
oproti tomu taka 125ka vo dvojici (tymto nechcem znevazovat "malo" skutrikarov), co ju ofukuju auta v meste ked idu 80, neni moc bezpecne....nemam rad, ked ma auta obehuju +-5 cm odo mna v takej rychlosti

pre mna je nexus jednoznacna volba, krasny (subjektivne), v pohode do mesta a nestrati sa ani na dialnici + vsetky vyhody skutra oproti napr. nahacovi...co viac?
ano vo vsetkom mas pravdu az na tu dialnicu
ako to myslis? maximalku to ma 160, takze taka cestovna rychlost by mohla byt 130-140 km/h, co by mohlo stacit nie?

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#29 Príspevok od užívateľa duky5 » Št Máj 03, 2007 5:46 pm

dr.snake napísal:tak ako zabava je to dobre no ..az na tu sumu no....bud si to kupy dakto coma vela prachov nazvys...alebo je magor............................

...do moto/keby sme boli v taliansku alebo GR tak si kupim ale na styri mesiace u nas a z toho ze este dva prsat tak nie
ty si hovado :)
ja jazdim 9 mesiacov v roku na starej jawe a dufam ze mi nexus tu sezonu este predlzi.
prachov nazvys teda nemam, ale poctivo setrim uz nejaky ten rok :wink:

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"